Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!
Raspunsuri - Pagina 19
alessia105 spune:
na ca cica din aia 60-70 mai mult de jumatate is ziaristi ...asa spune tanti aia ...si cica se iau amenzi daca va duceti acolo ca e miting neautorizat
----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by alessia105
incepe Obositoru la antena 1 ...sa vad cat ii lasa inima sa lase live-ul ...desi nu sunt pe pagina lor de net
auzi ca is doar cativa sustinatori 60-70 si mai mult sunt oameni de varsta a 3a ..si este si Ioana Basescu ...in piata ..dar trecea intamplator pe acolo ...mamaaaaaaaaaaaaa cate minciuni la Feltena 1
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
da,stii tu ...si marmota ...
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
AnaGN spune:
Nu stiu, parca suntem ....
Amu 4luni era lumea in Piata ca ura, UE, si amu M...
Nici nu mai stiu ce sa zic
giulia71 spune:
sar mana mult!
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Giulia, uite-aici dizolvarea parlamentului:
http://www.jurnalul.ro/articol_1743/ioan_muraru_teoretic_interesantpractic_imposibil_.html
nu prea sunt sanse
Adina +Olivia Karla 04.03.2004
mami de Calin rasfatzat:)
lgireada spune:
Ce trebuie ca sa fie autorizat mitingul?
Am ajuns din nou in epoca comunista? Si nu putem iesi pe strada sa ne adunam?
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
nushulica spune:
is un pachet de draci de cand am auzit de base...diseara la 18 se aduna si la iasi in piata unirii am inteles sa protesteze
offf... daca il scot pe base eu nu mai votez pe nimeni
(chiar nu am pe cine)
INGRID
Guestus spune:
uite aici ce zice tariceanu...acum yo nu inteleg de ce basescu demisioneaza
"Seful Executivului a subliniat ca se asteapta ca Traian Basescu sa-si respecte decizia de a demisiona, avand in vedere ca Parlamentul a aprobat suspendarea sa din functie si de a intrerupe contactul cu institutiile oficiale.
El a aratat ca, in mod normal, votul Parlamentului ar fi trebuit urmat de un referendum privind demisia lui Basescu, lucru inutil deoarece seful statului si-a anuntat deja intentia de a demisiona. Premierul a amintit ca, potrivit legii, Guvernul poate organiza in termen de trei luni alegerile pentru un nou presedinte, in cazul postului vacant.
El a reluat ideea ca presedintele Basescu nu mai are dreptul moral de a candida pentru un nou mandat."
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by alessia105
na ca cica din aia 60-70 mai mult de jumatate is ziaristi ...asa spune tanti aia ...si cica se iau amenzi daca va duceti acolo ca e miting neautorizat
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Poi daca incep sa dea amenzi, creste exponential PIB-ul
Qamar spune:
enervant mai e si Ponta
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
violeta69 spune:
nu stiu de ce tin astia mortish sa-si dea demisia....zice Poanta...nu e un om serios daca nu-si da demisia....incep sa am indoieli ca ar fi necesarca base sa-si dea demisia .....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"