Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!
Raspunsuri - Pagina 18
claujro spune:
Trebuie sa vina Base cu o "bomba", ar tb si la propriu si la figurat. Eu am incredere ca nu se va lasa usor calcat in picioare.
Si mai cred ca la ora asta lumea e la munca, o sa se adune mai pe seara... L-am sunat pe sot si i-am spus sa termine mai devreme azi, ca avem program in p-ta Universitatii!!!!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by giulia71
Cred ca vadim nu si-a luat anti-psihoticu astazi?
S-o fi grabit de dimineata!
mami de Calin rasfatzat:)

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
giulia71 spune:
sa mearga!
am si io o intrebare ca am uitat:
cine are puterea intr-un stat sa dizolve parlamentul?[quote]Originally posted by AnaGN
quote:
Originally posted by Luna1
cred ca base stie reactia oamenilor, se increde in ei si o asteapta! Abia apoi va reactiona!
Luna23 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Cica merge base la universitate
[/quote]
mami de Calin rasfatzat:)
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by lgireadaquote:
Originally posted by carminabulina
...Vadim cu ale lui teorii ... "moartea imparatului bucuria nebunilor". Ma intreb cine or fi nebunii?!
Evident, cine se bucura, nu?

EVIDENT
Alexa Ioana spune:
incep sa ma turez...
trebuie sa facem ceva ! tara asta nu e de fapt a noastra ? noi chiar nu contam deloc ? suntem numai niste marionete care ii ajuta pe ei, ilustrii nostri parlamentari, sa'si umple buzunarele si burtile ???
oare reusim de data asta sa fim, totusi, si noi uniti ? sau ii lasam mai departe sa'si bata joc de noi ?????
BASESCU PRESEDINTE !!!
denizel spune:
quote:
Originally posted by coraly
mai voi chiar credeti ca basescu e asa de bun? chiar credeti in el?
eu cred ca e la fel de rau ca si restul, doar ca are un stil mai deosebit de a se cobori la nivelul poporului, vorbeste din barda...Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Eh, Coraly, ai dreptate! Niciodata nu am suferit aerele de lord ale lui Becali.
Vadim ala stie prea multa istorie si sociologie ca sa-l poata intelege omu' de rand.
Ce sa ne mai mearga la suflet deci, decat discursurile badaranului de Basescu?...
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
A_Iulia spune:
Giulia, uite-aici dizolvarea parlamentului:
http://www.jurnalul.ro/articol_1743/ioan_muraru_teoretic_interesantpractic_imposibil_.html
nu prea sunt sanse
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
lgireada spune:
quote:
Originally posted by pitzinuca
de unde ai aflat?
b
Mi-a zis un coleg care e in Ro si se uita la tv pe realitatea.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
alessia105 spune:
incepe Obositoru la antena 1 ...sa vad cat ii lasa inima sa lase live-ul ...desi nu sunt pe pagina lor de net
auzi ca is doar cativa sustinatori 60-70 si mai mult sunt oameni de varsta a 3a ..si este si Ioana Basescu ...in piata ..dar trecea intamplator pe acolo ...mamaaaaaaaaaaaaa cate minciuni la Feltena 1
----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

?
!
23 sapt+