LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 18
aileana spune:
Mihaser, motanul meu e o pisica birmaneza cuminte-cuminte, grasa si batrana (face 12 ani in mai), pe care o cheama Natasha si care il iubeste mult pe fii-miu. Este vaccinata si deparazitata, pieptanata, nu are acces in camera, desi se mai furiseaza si sta cuminte pe jos langa patul lui Andrei. Fii-miu o mai prinde de coada si atunci sarim cu totii si il luam pe sus si il ducem la spalat pe maini, in rest se tolereaza reciproc.
Am mai discutat cu fetele pe forum cand eram insarcinate si cred ca si cand erau copiii mici de tot, si reiterez pe aceasta cale toleranta mea fata de animalele in case cu copii mici (cu conditia sa nu manance din aceeasi farfurie
).
Catrinutza, pup fetele. Baiatul e bine, l-am pus repede pe picioare si temperatura i-a scazut rapid, dar ma intriga foarte mult de ce a facut a 2a oara in 6 luni. M-a nemultumit explicatia d-rei ca e un virus in aer si l-a luat.
In alta ordine de idei, sper sa pot ajunge sambata, sa ii corelez programul baiatului cu ora de intalnire. Si mai trebuie sa fiu si in stare, ca vineri seara am party cu colegii (aniversam 15 ani de la infintarea institutiei) la Parlament si nu stiu cand ajung inapoi acasa. Am toata bunavointa sa ajung ca vreau sa va vad neaparat...sa invat si cum va cheama cu adevarat, pe langa nick-urile de pe forum.
Fetele cu bebici bolnaviori, sa va faceti sanatosi mai repede
Maaaaa, scrieti-mi si mie, va rog frumos, pana plec acasa, cand si unde ne vedem sambata (adica in max juma de ora).
Pupici!
Ileana si
Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
simona_toma spune:
Irina, am rectificat imediat dupa ce am trimis mesajul.Eram cu mintea aiurea.Sa nu-i spuneti Adei ca i-am scris gresit numele!!![]()
LA multi ani, Alex, sa cresti mare si cuminte si sanatos, mai ales.
Mihaser, cu Roxi am vorbit eu azi si sunt bine, se pregatesc sa taie motul lui Darius.Sunt tot la Valcea, sper sa ii intalnesc maine, daca nu mai bate vantul.Azi e urgie pe aici pe la noi.
Fetelor, sunt asa fericita!!Tocmai am fost la o banca cumsecade si ne acorda un credit bun de tot.Mai avem un credit la o alta banca, un credit ipotecar(ne-am luat un apartament la mansarda) si de asta ne era teama ca nu ne mai da nici o banca nimic, nimic.Dar uite ca se gasi una care ne da bani care ne ajung sa achitam si primul credit si pt amenajarea apartamentului.Nu ne asteptam.
Si totusi, sa nu ma bucur pana nu vad actele semnate si stampilate![]()
aileana spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
Fetelor, sunt asa fericita!!Tocmai am fost la o banca cumsecade si ne acorda un credit bun de tot.Mai avem un credit la o alta banca, un credit ipotecar(ne-am luat un apartament la mansarda) si de asta ne era teama ca nu ne mai da nici o banca nimic, nimic.Dar uite ca se gasi una care ne da bani care ne ajung sa achitam si primul credit si pt amenajarea apartamentului.Nu ne asteptam.Si totusi, sa nu ma bucur pana nu vad actele semnate si stampilate
Imi scrii si mie pe privat care e minunata banca si in ce conditii ati luat creditul? Ne intereseaza si pe noi sa facem CEVA o data sa ne facem sau sa ne cumparam, dar oricum nu putem decat prin credit. Nu de alta, dar sigur ar fi bruiat numele bancii aici pe forum, din motive de reclama.
Merci frumos.
Ileana si
Andrei IoanPoze Andrei Ioan Pestritzu - primul an
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
simona_toma spune:
De Mariana mai stie cineva ceva?Cum s-o descurca, mamicuta eroina?Auzi intrebare!Normal ca se descurca.Pai ce, mai avem dubii?
Poliii, ne lasasi cu ochii in soare!Unde sunt pozele?Totul a fost bine?Socrosenia s-a distrat?
Qamar spune:
propun sambata la h14 in Tineretului, langa salteluta aia unde sar copilasii mai mari, chiar la intrare....
e ok asa?
las si nr meu de tel aici 898989999 (PM si vi-l trimit
), pentru cine nu are acces la net mai incolo..dati un sms ceva, sa va trimit cand stabilim clar
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
adar spune:
Noe, ail bi zeeeeeeeeer............

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
claudia_d spune:
Scuze Tania de intarziere!
La multi ani Bianca!Te-am vazut in poze de ziua ta si esti tare frumusica cu mot in varful capului!Iti doresc multa fericire si clipe frumoase alaturi de cei care te inconjoara cu dragoste!
La multi ani Alexandru-Ionut!Sa ai parte de tot binele din lume si de dorinte implinite!
Gabi_Fer spor la pregatiri!O sa fi o mireasa tanara si frumosa insotita de cel mai dulce domnisor de onoare
Apropo de nunti....Poli,poze plizzzzzz....
Eu sunt cu sotul meu de 15 ani,dar n-am facut cununia religioasa.Am eu buba la cap vis-a-vis de propria nunta...Astept ca la "Surprize,surprize" sa ma duca sotu' la biserica,acolo sa fie numai nasii,sa ma casatoresc si apoi sa plec la mare...I-am sugerat mai de mult,dar mi-a spus ca acum nu mai e surpriza,dar i-am promis c-o sa uit ca i-am spus.Hai ca ma intand cu piticontii mei...
Aileana, stiu ca nu e bine sa-ti dezvalui nickname-ul meu,dar imi fac curaj si-o fac..De fapt nu ma cheama Claudia_d,ci Claudia![]()
Tcelen,te-am votat cu drag..Vreau sa spun ca mi-ai facut o pofta de vacanta cu pozele tale...Noi inainte de Vladut eram foarte plimbaciosi,iar acum ma ard talpile..Planuim de cateva luni un week-end la munte numai noi doi,dar mereu se iveste ceva..Poate sambata viitoare...Of...
Serj,eu cu Noe vream sa ne incuscrim,dar sa vedem sambata daca o sa fie dragoste mare intre cei doi.Bianca are un par superb,dar eu ce fac cu Vladut ca l-a ciopartit nasu' cand i-a taiat motu' si n-am avut timp sa merg sa-l cosmetizez.Mizez ca o sa fie vreme urata si o sa stea cu sepcuta..Si ce breton frumos avea...
Ambrei ii plac blonzii?Ca daca nu e pe placul Biei,batem la poarta Ambrei.
Stati si langa mare si tocmai i-a luat matusa slip verde cu margarete sa faca furori pe plaja.Sa vedem ce-o iesi sambata.Tineti-ne pumnii!
Pentru fundulet incearca cu albastru de metilen si las-o cat mai mult cu poponeata goala.
MP,felicitari pt. operatiunea intarcarea!
Irina,ce dulce e Andrei cu geaca cu codita culegand "melancolic" pe malul marii papadii.N-a mancat niciuna?
Delia,Rudy se gandeste deja la viitor si incearca sa stranga pt. zile negre.Ce-o fi zis?"Mami e cam risipitoare,ia sa pun eu piciorul in prag,ca un adevarat barbat, si sa pun lucrurile bine, sa nu le dea in stanga si in dreapta ca nu se stie ce vremuri vin"
In ceea ce priveste "iubirea din liceu" sper ca te-ai mai linistit.Am o prietena buna care a patit ceva asemanator,s-a intalnit de cateva ori la o cafea cu respectivul,sotu' a mirosit ceva si a angajat detectivi(serios!) sa-i urmareasca si apoi a invitat-o la o cafea si i-a aratat pozele.A trecut de-atunci un an,dar nu mai au o casnicie cum trebuie.Mai nou a devenit si violent si o ameninta ca n-o sa-si mai vada copilul...Eu nu zic ca tu ai putea pati ceva asemanator,dar trebuie sa fi prevazatoare si sa nu strici ceea ce merge bine.In schimb poti visa in voie...Orice..Noi nu spunem nimic..
Catrinuta,parca tu ai legatura cu femeile abuzate fizic in familie?In ultima saptamana am intalnit doua cazuri,persoane apropiate,dar sa nu mi-o luati in nume de rau,dar eu cred ca si ele au o mare,mare vina ca se complac in situatia asta.Cand o patesc jura ca-si parasesc sotii,ca nu le mai trebuie,iar cand acestia vin plangand la ele si dupa o noapte de sex salbatic(le citez) au uitat tot..Pentru mine e de neinteles...Si sunt persoane energice,pe picioarele lor,care ar putea sa traiasca bine mersi fara o izmana de barbat...Iar m-am ambalat..
Sa trecem la copilasi dragalasi...In legatura cu fabrica de pantofi,pentru baietei nu sunt atatea modele dragute ca pentru fetite..Poate o sa-ti puna Noe sau Cat poze.Mie mi-au placut pt. fetite niste sandalute albe de lac cu floricele colorate aplicate..Si Noe si Cat au luat modelul asta.
Sa-i dau sambata lui Vladut "Prig.t activ",sa tina pasu' cu Mariuca?
Catrinel, sanatate multa Onutei!Noaptea plange si vrea in brate la tine,pt.ca pe verticala respira mai bine.Cu batista bebelusului n-ai incercat?E f.f.f. important sa-i pui mult ser fiziologic in nasuc si sa cureti bine,cat de des poti.Eu ii pun cu seringa 2 ml intr-o nara si 2 in cealalta.Noi acum doua saptamani am avut o viroza urata si timp de 4 zile i-am pus Vibrocil in nasuc.
N-o forta sa manance,dar incearca sa-i dai multe lichide.
Micaalsa,sanatate multa Iuliei!Sper ca e bine acum!
Mihasher,ma bucur ca ai vut o vacanta placuta la Viena!
Am fost si noi acum doi ani si m-as intoarce oricand cu drag acolo.
L-am vazut pe Cristian deposedat de plete si e la fel de frumusel si cu si fara.
Adar, m-ai distrat la culme cu "ziua lui fetita".Cred ca ti s-a mai spus ca,pe langa alte calitati,ai un simt al umorului f.dezvoltat.
Alina,de cand au oprit astia caldura,Vladut doarme,de zici ca l-a muscat musca tzetze.Ieri la pranz a dormit 3 ore...Vorba Monicai..Asteptam aplauze
Noe,imi pare teribil de rau de ce-ai patit..Incearca acum sa-ti stergi din memorie imaginile de ieri,mai ales ca acum ai carnetul in buzunar(felicitari!) si v-a trebui sa le demonstrezi barbatilor din jur ca est cea mai tare soferita..Bafta multa la condus si curaj!
Am vorbit dimineata cu Cat si mi-a zis ca face tot posibilul sa ajunga maine,dar ea mai are o gramada de treburi de rezolvat inainte de plecare.Sambata ii fac Priorixul lui Vladut si apoi ne pregatim de intalnire.
Putem veni si cu sotii?Eu n-am cu cine sa-l las![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POZE
Qamar spune:
ada, adaaaaaa!![]()
claudia, da, normal ca poti veni cu sotul, cred ca majoritatea vor veni! Cat zicea de maine?pai nu mai e maine, ci SAMBATA![]()
oricum, zic sa incerci sa vii cu caruciorul, sa stam cat mai mult..mai ales daca unele mamici vor ajunge mai tarziu (cele cu turte, etc
), eu o sa fac tot posibilul sa il inghesui intr-un taxi -daca nu poate Dragos- eventual unul de=ala mai mare, Fly![]()
revin, ca's pe jar cu Base acu
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
ciuf spune:
Noelino, spune repede ce e cu Base? Sa nu imi zici ca il suspendara ca ma supar rau de tot.
Scuze ca nu am mai intrat, dar vreau sa urez si eu, cu ceva intarziere, la multi ani Biancai, lui Ionut si Eric. Le doresc o viata cat mai roza!
Acum sunt la serviciu, sper sa imi fac timp sa citesc de acasa pe indelete si sa vizionez pozele si filmuletele puse.
Nu sunt in tema cu ce s-a discutat pe aici, asa ca plecaciuni ca nu scriu la fiecare.
Daaar am vazut ca au scris Tcelen si Aileana. Ma bucur.
Pupicei
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Intinde-i o mana lui Andrei !!!