LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, IONUT!!!!!toate cele bune!

revin, tocmai am facut ultimul vaccin obligatoriu

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Votat ieri parinti strambaciosi!
Tcelen putem vota si astazi?

Aileana, bine ai revenit!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani Ionut!!! Multa fericire si sanatate!!!

ALINAALEX, KIM, cum va simtiti? Io inca nu am simptome ca as fi luat de la Oana, dar nu se stie. Am facut Polidin in iarna, sper sa aiba ceva efect…
ALINA, Oana nu a regurgitat un pic de mucei, a vomitat bine, tot bibele de la 8, in vreo 3 reprize. Dar e bine acuma, febra nu mai are, numai ceva mucei, cu care avem ceva probleme. I-am dat numai picaturi pt nas… azi si iesim putin afara.

Vreau sa zic ca Oana ma prefera acum pe mine lui tati!!!!!!!!!!!!! Se cere de la el din brate la mine, daca se intampla sa se duca el sa o linisteasca cand plange (cand e acasa), plange intr-una in continuare, si cand ma duc eu peste ei, se cere la mine si in aceeasi secunda a tacut. Poate are faze de preferinte…
Sau depinde ce bunici sunt in zona, daca-i mama MEA il prefera pe EL, si daca-s ai LUI, ma prefera pe MINE
Asa ca ma simt mult mai bine…………..

SERJ, voi in ce oras stati? Asa, ca destinatie de vacanta pt la vara….

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Noe,Doamne,ma ia si pe mine cu tremurat...bine ca v-ati ales numai cu spaima...un minut inainte sau dupa...nici nu stii cum sa te gandesti..Azi cum a fost la vaccin?

Ionut, la multi ani,multa sanatate si noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

La Multi Ani ALEX!!!!!
Sa fii sanatos si sa ai mult noroc.

Tania, te pup.

Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare

Alex Ionut! Tu esti cel care a dat un sens existentei parintilor de aceea iti doresc multa sanatate sa ii poti face fericiti mult timp de acum inainte! Gabi sa va traiasca feciorul si sa ai o nunta de vis! Spor la pregatiri!

Ema ce ghinion ati avut in Austria! Lasa ca e un motiv bun sa te intorci! O sa pun cateva poze sa te ademenesc!

Noe ideal ar fi fost sa nu vezi nimic! Si eu am patit=o cu unul rau...a intrat boul pe contasens si dadea mansalie fara sa se asigure...am pus mana sa opresc masina...tot la 1 m s-a oprit...l-au facut 2 femei cu ou si cu otet, dar m-am speriat zdravan.

Aileana am vazut pozele! Ce ati facut voi cu motanul? Cristian e innebunit dupa pisica si o trage de coada de o innebuneste.

Kim stai linistita ca va asteptam...stiu ca sunt forte costisitoare vacantele aici...e normal sa veniti mai rar. Va pup!

MP am visat aseara ca te-am intalnit la aeroport
Zici ca bebe Matei e foarte nazdravan...fii cu ochii pe el...

Catrinelu...da mai boerie...Abia astept!

Alinaalex sper sa ne mai consultam ca si noi suntem in dubii...noi ne mutam ptr ca e bloc nou si e totul amenajat ca sa nu mai fac santier...o sa aiba si parculet in fata blocului si o sa fie foarte fain. Apartamentul e o idee mai mare decat cel de acum, insa eu zic ca merita efortul.

Simona zici ca duci Edutu la Maya? Ai grija ca iar face ADA o tona de prajituri!

Tania super faina Bia! am mancat si noi dintr-un tort asa pe 28 martie la ziua unei fetite!
De Roxi mai stii ceva?

Serj si eu cred ca piticii tai sunt super si fotogenici...va pup!

Irina am vazut filmuletul cu Andrei! Ce pacat ca ramai fara ajutoare! Cum mai e genunchiul tau?

Tcelen v-am votat!

Va pup pe toate! Doamne Doamne sa aiba in paza ingerasii nostri!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Tania, asa repede s-a refacut endometrioza, chist zici??? pai, pe cai repede atunci pt. bb2!!! vai, imi pare rau ...Mie dr. mi-a zis sapt. trecuta la control ca nu vede nimic ecografic, oricum nici data trecuta nu s-a vazut, de fapt. la mine a fost localizata la niv. trompelor, ambele au fost obturate, numai laparoscopic s-a depistat. Dr. zice ca nu si-ar da sigur seama doar ecografic nici daca ar fi gasit chisturi, doar ar banui sa fie de nat. endometriozica, cea mai sigura e laparoscopia, la care eu nu mai vreau sa ajung!
si eu iau de 2 luni pastile, luna viitoare intrerup si vreau sa proiectez bb2! si am avut iarasi CM neregulate rau, dureroase, lungi, aiurea...de aia am si luat pastile, sa ma mai reglez un pic.
asa mi-e de frica si mie sa nu se fi refacut endometrioza si la mine, of-of, sper sa nu mai am astfel de probleme...
stii ca noi doua si Kim suntem cam in aceeasi oala, cu diferenta ca la ea s-a depistat la nastere, norocul ei, daca pot spune asa...

Catrinel, ma bucur ca Oana e un pic mai bine, bine ca a trecut febra, plimbare placuta!
Eu sunt ceva mai bine, dar tot cu nasul infundat, durerile de cap inca mai persista, numai nu-mi mai trece raceala asta. La mine e problema, ca nu prea pot face trat., am ulcer gastro-duodenal si numai de urgenta as putea lua trat. pt. raceala. Ultima data antibioticele m-au bagat in spital vreo saptamana (acum vreo 2-3 ani). Dar din fericire racesc rar, asa ca suport. Am bolit 2 zile la pat, dar acum sunt cat de cat bine, ies afara, fac de toate, asa ca-s pe drumul cel bun!
Marc tuseste , am fost cu el la dr. acum 3 zile si dr. ne-a spus ca e din cauza secretiilor, inca e plin de muci, dar de nanit , slava Domnului, se naneste vartos. Azi s-a trezit la 10, de aseara de la 9!!! S-a trezit de 2-3 ori, dar asa pe scurt, pt. o gura de apa.
Vezi ca pana la urma tot pe tine te prefera Oana???

Mihaser, si noi stam un pic pe ganduri, aici in zona se construiesc niste blocuri noi, tre sa ne interesam de preturi si daca merita. Io sper sa ne mutam pana la iarna intr-un apart. mai mare.

Serj, chiar, voi unde stati?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Alex de Gabifer. Sanatate multa si noroc cu carul, sa-ti asculti parintii si sa le aduci numai bucurii. Gabi
Mario a fost cam suparat ieri dupa vaccin si m-am speriat ca mergea schiop, probabil ca l-a durut piciorul. I-am dat nurofen preventiv si pentru febra si culmea, a dormit si el o noapte intreaga fara treziri.

Noe imi imaginez prin ce ai trecut, senzatia aia ca ti se taie respiratia, se inmoaie picioarele si apoi nu mai vezi si nu mai auzi nimic, doar retraiesti momentul si te bucuri ca ai scapat. Multumim lui Dumnezeu ca a fost alaturi de voi.
Referitor la intalnire pentru noi e OK Tineretului si sambata numai sa ne spuneti ora.

Pupici.
Ema si Mario (09 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI ALEX (GABI_FER)!!!

SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA ADUCI PARINTILOR TAI NUMAI BUCURII!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

...ma mai tineti minte?????? spesiali pentru tine Catrinele, ca ziceai ca te distreaza faza cu canapeaua....

Am promis ca revin si am revenit...cu vreo 3 zile intaziere....

1.Noi mucosim la greu de luni noaptea...
2.Incep sa ma invat sa dorm cu ea la chemarile ei nocturne...chiar incepe sa imi placa cum ma apuca strans de dupa gat ca sa nu parasesc patul "conjugal"...sau ma prinde de bluza sau un deget si se lipeste cu fata ei de-a mea...mai e nevoie de vreun comentariu????
3.fetele care "cunoaste", "stie" cum se comporta titirezul vesel...ultimele aventuri: daca taica-su i-a sscos din camere scaunele ca sa nu mai aiba acces sa se suie pe birou sau sa ajunga unde ii dorea ei inimioara...asa ca a invatat sa se suie in primul sertar de la masa de infasat (undeva pe la 20-30 de cm de sol)...nu prea a avut multa vreme sa exerseze noile miscari ca a cazut prin fundul sertarului...am certat-o, ea venea sa ne impacam, eu continuam s-o cert si sa ii spun alea alea, ea dadea sa ne impacam...
Ieri a mai facut una nefacuta....am lasat-o in patutul ei, vreo 5 minute si cand m-am intors am gasit-o tronand foarte vesela pa masa de infasat...cum a ajuns din patut acolo vom descoperi altadata...

4.vaz ca se planifica noi intalniri de mamici, dar cu bebici de data asta....am aflat ca s-a mutat sambata...sper sa putem ajunge din cauza de motiv ca ne ducem la o turta...

5.imi vine sa il impusc pe "muncitorul" romana...nici pana acum nu ne-am reucperat masina din service....daca prima oara a fost vina celor de la asigurari ca nu dadeau drumul la bani, reparatia fiind deja gata, cand s-a dus sotul sa ia masina, tipii o vopsisera cu fundu'....vopsea peste chederele negre, vopseaua toata plina de niste gunoite...vorba lu' sotzu "arata mai bine cand am dus-o"...plus ca mecanicul sef ii zice sotului ca tre sa mai dea vreo 500.000 peste suma platita de asigurare...fara nici un deviz nimic...tipul a incercat sa obtina banii, dar cand sotul i-a spus ca o sa sune la asigurator sa vada despre ce e vorba, abatut in retragere...pe urma chestia cu vopseaua...ba ii spune sotului ca sa ia masina si daca se intamplka ceva cu vopseaua sa vina sapt viitoare cu ea la revopsit...

6.raspundem "ascultatorilor":
Tcelen...uelcam bec...ai vazut ca fetele nu te-au uitat????!!! ce iti zicea???? si ca se bucura sa auda vesti de la tine???!!!
Adar..io in fiecare zi de luni intai ma tot apuc de cate o cura...da' pana seara imi trece "boala"...ca incep sobolanii din stomac sa ma roada...asa ca imi inec si io amararul ca tine mai cu un tiramisu , mai cu o cioco de casa, mai cu o placinta de iaurt, mai cu o crema de zahar ars....plus ca fi-mea mai nou e grevista a foamei si manac io ca sunt asa apetisante mancaricile pe care i le fac...plus ca ma obliga sa impart mancarea ei ...adica imi infinge printre dintiu pufuleti, paine, banana, de fapt tot ce papa ea...azi si casacavalul cu smantana ...
Cat, Diana, Claudia, Andreea...bagati niste poze cu condurii de aur ca sapt viitoare vreau sa ajung si io....daca am masina....
Micaslsa...plimbari placute la Bistrita....
Catrinele...te fenta sotz' cu sculatul la copil plangacios, ai???!!!
Serj, vad ca si voi aveti probleme de fundulete cu buba cand ies dintisori...offffff.... sa treaca....si cine stie...poate alegea o matura si un faras
Diana...vad ca si tu ti-ai scos link-ul catre poze...umblu sa le pun si io pe privat...cum am intrat prima oara pe net dupa faza povestita de Andreea mi-am verificat frendti de la contul cu poze...iasti numa tu...sa imi fac probleme???!!!...si vad ca si la voi creste numaruyl pretendentilor la mana printesei cu ochii ca Mediterana...
Alinaalex...brava ca iti doarme cupilu linistit..noi inca crosetam una linistita cu doua dormit impreuna...da vin ele vremuri mai bune...si asta imi aduce aminte de Simona....mai traiesti fato???...ups...am vazut acum mesajul tau...se pare ca da, si inca ai inceput sa traiesti bine...
Monica...noul membru la familiei a sosit???...deci n-a fost nevoie sa vina Mariuca sa il invete pe Mateias cum sa urce ultimele doua trepte ...asta ma incalzeste pe meni cand ma gandesc al un bebe 2...ca in general al doilea e opusul primului...dar dacaaaaa.......si sa inteleg ca daca l-ai intarcat, acum o sa te ingrasi si tu ????!!!!
Aileana...vezi ca cica intalnirea e sambata..asa ca poate poti sa ajungi....uelcam si tie inapoi si cu vesti bune despre Andrei..pacat de chestia cu stomacelul...
Irina...hai ca se aprind mii de beculete in capul meu...iestiiiiiiiiiiiiiiiii din Constantaaaaaaaaaaa???????????...pe la mijlocul lui iunie venim la Mamaia...asa ca ne vedem ...doar daca voi nu plecati la munte ...la filmultetul cu faleza nu vreau sa ma uit ca ma apuca nostalgii si dor de duca...
Ema...deci Maria nu e singura mancatoare de nisip, pamant si lins pietre...
DIANAAAAAAAAAAAAAAA...AMU VAZUI PATANIA TA DE IERI...slava domnului ca ati scapat tefere din chestia asta...imi inchipui ca n-ai fost om toata ziua...
Catrinele...io i-am dat de pe la 8 luni...dar doar de vreo 5-6 ori pana acum...ai grija ca ardeiul copt e indigest si constipa fff tare...poate ca asta a fost si cu Oana de a vomat...
Bravo Kim pt mica utilizatoare de olitza...eu inca imi fac curaj...si duc tratative....
Andreea..vad ca fetele te-au dat dipsaruta...inca te refaci dupa intalneala de vineri???!!

Inchei repejor ca mandra e suparici pe mine ca n-o bag in seama...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput