LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Irina71 spune:
Noe, am citit ingrozita despre ce era sa ti se intample. De cand am avut accidentul, mor de frica masinilor, chiar daca eu am cazut de pe bicicleta, dar nu as mai vrea sa mai trec vreodata prin fracturi, operatii, etc.
Doamne-Doamne a fost cu voi !
Simona, cred ca te referi la Ada (Sibiu), nu la Aida (Canada). Si, da, geaca lui Andrei are coditzaaaaaaa
Taica-meu cica sa i-o dau jos, dar eu nu si nu, mi se pare tare simpatic asa.
tcelen, te-am votat si eu. Succes in continuare !
gabi_fer, da, ma simt bine, altfel nu o lasam pe mama sa plece. Mai schiopatez putin, dar ... sunt incomparabil mai bine fata de cum eram.
SIIIII.... PENTRU MAINE ..... VREAU SA FIU PRIMA CARE UREAZA, DIN SUFLET : LA MULTI ANI !! pentru Alex !!
SA FIE SANATOS, VESEL SI NOROCOS ! SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII ! PUPE MAMA PE EL !
SA PUI POZE DE LA PARTY, OK ?
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabi_fer spune:
Gata, am pus ceva poze in album poze 11-12 luni. Sper sa va placa. Acum trebuie sa ma duc sa-l culc pe Alex.
Irina71 - multumim ptr urari, sunt asa de emotionata, deja am inceput sa-l sarbatorim. Ma bucur ca esti mai bine.
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by Serj
uitasem..
alinaalex fan soare, plaja nisip???
pai..poate ajungeti voi mai repede ca noi la Oradea!
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
n-ar fi exclus!
![](icon_smile_big.gif)
ar trebui sa ne gandim deja la locatia in care o sa ne petrecem vacanta de vara, undeva la mare , evident!
noi l-am dus si anul trecut pe Marc la mare, atunci avea 4 luni si tare bine i-au picat aerosolii, nu a racit niciodata pana la 1 an.
poate daca vine si Kim la voi, venim si noi!!!
![](icon_smile_wink.gif)
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Qamar spune:
pe fuga:
multumesc mult pentru mesajeinca ma ia cu tremurici cand ma gandesc.....
am vorbit cu Cat, adica ea cu mine ca eu imi bagam cafea in vena la ora aia, si zicea ca o sa incerce sambata sa ne vedem; deci e ok sambata? in Tineretului? sau unde? ziceti, ziceti
![](cat.gif)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
tcelen spune:
irina71,multumesc
www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESCNOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
alinaalex spune:
Noe, pfai prin ce era sa treceti, vaaai, nici nu vreau sa ma gandesc, uite cum a avut grija de voi Doamne- Doamne. Cred si eu ca esti in stare de soc! bine ca n-ati patit nimic!!!
Kim, draga de tine, sanatate maxima iti doresc, la voi e si frig pe deasupra? brr...
deci Alicia presteaza la olitza, bravo ei! Io l-am pus pe Marc pe la 8 luni, a plans si de atunci ii e frica de olita, aici sunt si eu de vina ca nu am incercat sa-l obisnuiesc cu ea...
ce fain ca ai dus-o la casting, i-a placut?
poate ca nu va lua raceala de la tine, uite si Marc e prima oara cand o ia, pana acum nu s-a mai intamplat si tati a fost racit de n ori, inclusiv de 2 ori la pat, in concediu medical, iar Marc a fost bine mersi. Ai si alaptat-o mai multa vreme, vezi, si asta conteaza.
Catrinel, chiar vroiam sa-ti spun, intr-un fel e bine ca a vomitat Oana, macar asa a mai eliminat din secretii saraca, de fapt asta mi-a zis dr., ca unii copii si asa elimina secretiile. Parca si Micaalsa zicea ca si Iulia a vomat noaptea? Multa sanatate!
Mihaser, vreti sa va mutati si voi am inteles... si noi ne-am hotarat sa schimbam apart. asta ca nu mai incapem si daca ne mai si facem planuri de bb2...atunci chiar tre sa plecam. Asa si la noi, ne stresam cu credit punte si alte chestii asemanatoare. Noi il dam cu tot cu mobila, imi pare rau sa plec de aici, stam la et.1 , avem parc in fata blocului, zona linistita, copii multi...bine, vrem sa ne mutam tot in zona, chiar am gasit un apart. la 2 pasi de noi, cu dubla orientare, e chiar fain, doar ca tre pus la pct., e mult mai mare ca al nostru, acuma ideea e sa ne astepte aia, ca le-ar cam trebui banii, ei si-au cumparat casa deja. io tot sper. Ar fi super.
Andreea, unde esti? ocupata?
Ciuf???
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Ema, o fi si saracu' Mario traumatizat de atatea intepaturi, daca tin eu bine minte, ati facut si niste D2-uri? si pur si simplu nu-i e simpatica mutra dr...zic si eu.
La noi e invers, Marc e fericit cand o vede pe dr., poate si pt. ca dr. vorbeste mult si chiar are o fig. simpatica, rade cand ii pune stetoscopul, am vazut alti copii care la faza asta urla ca din gura de sarpe, a plans f. putin la fiecare vaccin, bine, dar adevarul e ca noi nici nu am avut de-a face prea mult cu dr., asa ca ...
deocamdata asteptam sa ne cheme la vaccinul ROR.
Gabi_fer, la noi nu e problema ca e mai frig in apart. acum...ne-au dat caldura ca iarna pana acum si eu ma miram ca Marc bea toata noaptea o groaza de ceai...
poze
ursuletul meu
aileana spune:
Kim, Serj, Alinaalex, Catrinel17, Tcelen, MP, Mihaser,Simona_toma, Ema.72
Noe, de la voi am invatat ca Dumnezeu iubeste copiii. Ii multumim si noi ca sunteti tefere.
Fetele, mai invatati-ma si pe mine o data cum e cu contul asa comun. Inainte stiam sa intru, intre timp neuronii s-au imputinat si s-au mai muiat. Poate-mi scrieti si mie pe YM.
Merci mult si va pup.
Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
aileana spune:
Gabi_fer, superbe pozicile, Alex este un scump si un vesel, sa va traiasca, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de ceilalti. Iar tu esti o mamica foarte frumoasa. Mi-au lacut mult pozele.
Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
tania2 spune:
salutare,
ne bucuram tare mult ca v-au placut pozicile de la petrecere, va multumim pentru aprecieri.
Asa, sa vedem ce sarbatoriti avem in zona?
Multi ani traiasca multi ani traiasca la multi ani Ionut Alexandru de GABI_FER! Sa fii sanatos pui, sa-ti bucuri parintii iar ei sa fie la fel sanatosi ca mandri sunt sigura ca sunt!
Noe, mai sa fie, mare noroc ai avut! Marti am fost si eu sa-mi schim permisul in jurul orei 14, ce tare daca ne intalneam la Udriste!
pentru intalneala, baga toate datele dupa ce stabiliti, poate ajungem mai multe mamici. Pupici
Serj, multumim de urari, asimetria se vede mai ales in oglinda, dr a spus ca cu timpul o sa-si revina complet. Eu si tati vrem sa facem tot ce este posibil in timp util. Din mai o sa mergem la innot, si masaj, daca rezista Bia.
Kim, multumim tare mult pentru urari, eu scriu mult si Bia incearca tot timpul sa ma imite. nu spun ca deja a scris canapelele, si peretele, dar , asa apar geniile. De, ce sa zica si cioara.....
pupam
Alinaalex, bafta la naneala, eu sunt un pic suparata, am fost la controlul de 1 an si pe ovarul stang am un chist endometriozic. Dr a spus sa ma grabesc cu bb2 daca mai vreau. Acum iau pilule ca sa-l tinem pe loc.
Pup
MP, multumim tare mult si voua. Ma bucur ca ai reusit cu intarcatul si nu ai probleme cu sanii.
Pupici
Stefana, Biutele sunt tare frumusele, ca de, sunt ale noastre! Pup
Irina71, nu.... Bia nu are nimic, eu am fost la dr. Fotomodel zici? Multam mult de fotomodel, da zic in sopata, sa nu auda nimeni! am 1.60 si nu cred ca mai cresc, la kile nu mai zic, vreo 6 in plus.pup
Ema72, am primit pm-ul de la tine, dar nu am reusit sa dau de cei de la club ca aveau site-ul in "reconstructie". Oricum, multumesc tare mult!
Ciuf, tu ce faci?
nshiro, sunteti bine?
Hai pupici
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania