Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)
Raspunsuri - Pagina 27
anamea spune:
Ce bine zici Oana, mi-a venit inima la loc.
Astazi am fost in parc si m-am plimbat cu Ana de manuta, si m-a tras langa carut si l-a impins singurica, parca vad ca maine-poimaine merge singurica, de-abia astept.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze
anamea spune:
Alexandru e din nou pe locul doi, la ceva puncte diferenta de brasovean, pot vota de mai multe ori pe zi, m-am inscris cu Ana cred ca ptr luna viitoare si nu vreau sa am surprize.
poze
adriana spune:
Arleena
dar bulina in care e cireasa nu poti s-o faci teardrop, adica ceva alungit, de forma unei lacramioare? asa ar sta cireasa mai jos si scrisul ar fi pe sus, aranjat cum stii tu mai bine.. Zic si eu..
OanaRusu spune:
Diana, mamica de Nicole, cum ai facut cu mancarea in Mexic?
Mancarea lui Nicole, desigur
- borcanele? Ai dus cu tine sau ai cumparat de acolo?
Sper sa fie si Paul cuminte pe avion, noi zburam doar un ceas si jumatate.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
Diana79 spune:
areleena felicitari pt Alex cel plimbaretz. abia astept sa merag si Nicole a mea.
Carmina esti super tare...ai vazut ca se poate. Si eu am luat niste ore de condus, am permis din romania din 1998 dar trebuie sa-mi iau si aici ca ala nu e valabil.
lacri noi votam cu toate ca tare ciudat mi se pare cum baiatul de pe locul 3 a trecut pe 1...hmmmmm
Oana eu i-am dat lui Nicole mancare de acolo cam ce papam si eu, gen peste vegetale cartofi copitzi fiertzi fructe inchise...ea nu este fun borcanase decat pe cele cu fructe le papa cu placere, deci e alegerea ta. Dar se gaseau si acolo in mexic aceleasi produse ca si aici. Distractie placuta, o sa fie frumos si bineeee vei vedea.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
LYLY809 spune:
Diana79, baietelul Luca va fi descalificat in mod sigur la sfarsitul lunii. Insa suceveanul este posibil sa nu triseze. Am citit postarea unuia dintre suporterii lui pe forumul celor de la lume a piticaniilor
in care se preciza faptul ca sunt un grup foarte mare din... Bucuresti care il voteaza in mod contant. Tot cu ala ne intrecem, de fapt...
Eu m-am gandit sa mergem anul acesta cu Alec la Poiana Brasov(munte) si Bulgaria, nisipelurile de aur(mare). Asta pentru ca al meu sot nu vrea ca bebe sa mearga cu avionul, iar eu nu vreau sa ma trezesc cu parul prea cret( ca DianaR) pe parcursul unei singure ore![]()
Am gasit un magazin "Piciul" foarte aproape de locuinta noastra, aproape sub nasul nostru, iar noi cautam magazine aiurea, prin tot Bucurestiul. Am achizitonat bretele pentru pantalonasi foarte dragute, haioase foc, cu un ursulet in partea din fata
Vad ca sunteti aproape toate(vreascurile) foarte ocupate.
Va doresc noapte buna!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
carminabulina spune:
Oana am ras azi pentru toata luna, iti dai seama cand am citit si faza cu reflexele de la schiat aplicate pe ambreiaj
...
Diana79, multumesc
Succes la cursurile de sofat, cred ca oricum iti va fi mult mai usor sa-ti iei permisul acolo...O sa va tin la curent cu peripetiile mele la volan.
Mama ce a urcat Luca in top, cred ca s-a prins de smecherie dar nu stie sa se mai opreasca...sau cine stie si-or fi anuntat toti prietenii...desi cam ciudat zic eu.
Noapte buna va urez si vise placute!!!
amiss_zip spune:
Merg si eu la nani, va pup mamici dragi!
Oana, carmen am ras si eu pe saturate la ce ati povestit 
Mamici nu va mai suparati de dorul lui tzitzi. Sunteti cele mai bune mamici pentru bebeii vostri si nimic nu va putea schimba asta! 
Camim
, esti mereu draguta 

Va pup!
Noapte buna!
abibrinza spune:
Fetelor, am primit o veste care m-a dat peste cap.Un baietel de 2 ani a murit astazi intr-un incendiu.Va rog daca ajungeti la o biserica sa aprindeti o lumanare pentru Stefanel.Eu plang de cateva ore bune si nu ma mai opresc.Dumnezeu sa-l ierte si sa aiba grija de parintii lui caci tare greu incercati sunt ei acum.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
anamea spune:
Buna dimineata tuturor si sa aveti o zi superba.
poze