Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)
Raspunsuri - Pagina 26
CamiM spune:
Hmmm.. chiar e ceva putred la mijloc.. brasoveanul a zburat acum pe primul loc..
ma duc sa o pun pe Sofia la nani si revin..
anamea spune:
Nu am avut placerea sa simt cum suge asta mica, a fost tare puturoasa. Imi vine sa plang cand vad ce frumos povestiti despre cum se uita la sanii vostrii si cum se intind dupa ei.
In acea perioada am avut niste probleme in familie si cred ca si laptele avea un gust ciudat si din aceasta cauza nu a supt. Dar ce sa-i faci fiecare cu norocul lui.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze
amiss_zip spune:
Si daca tot suntem la capitolul alaptat si copii indragostiti de tzitzi ia vedeti aici 
Carmen iti raspund si eu la comment dar mai pe seara[;-)]
arleena spune:
catalina bun venit in livada.
cireasa ta.
carmina nu prea am unde sa trag in jos cireasa ca sa incapa in bulina alba....si nu pot sa o pun in afara bulinei, tre sa stea pe alb sa se vada....sa mai schimb si scrisul pe spate??deci pun CLUBUL CIRESELOR 2006?
am trecut la scutece pampers let's go...super faine, gen chilotel, nu put urat ca si active baby, sunt super incantata de ei...si al meu pitic, ca e tot pe puntul de let's go.
de vreo 4 zile merge numai in picioare singur si in casa si afara...nu mai vrea in 4 labe
. la capitolul dinti stagnam, tot 4. cu papa nu prea e prieten, numai asa ca vrea eu sa-l hranesc...ca daca ar fi dupa el numai tzatza...eu o sa-i mai dau...bine nu pana la 8 ani ca in video ala....sotul are un fost coleg de scoala care pana in clasa 1-a a supt
. amiss si alex face asa cand ma vede topless
....nu mai poate de fericire si nu stie de care sa se agate mai repede la supt....daca imi iau repede un tricou se oftica, si incepe sa ma traga de tricou ca lui ii trebe tzitzi....e fain sa-l simt asa la piept
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
OanaRusu spune:
Nu stiu de ce dar un bebe care suge mi se pare cea mai emotionanta imagine
Si cand vad tiganci pe bordura alaptand, zambesc pur si simplu, cu fata, cu ochii si cu inima, si asta nu dupa ce am nascut, asa am simtit intotdeauna.
Norocoasa sunt ca am prieteni valorosi - una dintre ele mi-a filmat un minut din primul supt, asta e comoara mea ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
anamea spune:
Ce folos ca am facut o poza in spital cu ea cum suge la sanul meu daca nu am putut sa simt placerea pe care o simtiti voi acum, am asteptat asta mai bine de 30 de ani, si problema este ca nu mai pot avea copii, ca tare as mai face unul si atat m-as chinui cu el pana suge, nu cum am facut cu Ana. Sper sa nu faca nici o mamica ce am facut eu, sa aiba multa rabdare si sa lase totul deoparte macar primele 2 luni dupa ce aduce pe lume un copil.
poze
OanaRusu spune:
Mai gagici, bravo voua
- cele cu tzitzi apetisante!! 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by anamea
Ce folos ca am facut o poza in spital cu ea cum suge la sanul meu daca nu am putut sa simt placerea pe care o simtiti voi acum, am asteptat asta mai bine de 30 de ani, si problema este ca nu mai pot avea copii, ca tare as mai face unul si atat m-as chinui cu el pana suge, nu cum am facut cu Ana. Sper sa nu faca nici o mamica ce am facut eu, sa aiba multa rabdare si sa lase totul deoparte macar primele 2 luni dupa ce aduce pe lume un copil.
poze
Catalina, atata am plans ca i-am dat completare, cand vedeam laptele praf imi venea efectiv sa ma arunc pe geam, dar sa fim mame e cu muuuuuuult mai mult decat alaptatul - sper ca sunteti de acord cu mine
Eu acuma de cand il vad ca vine in patru labe in viteza la mine parca ma simt mai mama.... chiar si decat cand alaptam, am sentimentul ca acuma participam cu adevarat amandoi la treaba asta mama-copil.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006