Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

P.S. - sau faceai si cu capul nu numai cu ochii? , scuze dar nu ma pot opri din ras.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Livada, hai la vot! Suntem la doua voturi in urma suceveanului, imediat incepe iar sa fraudeze!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Si noi, si noi suntem aici!!
Fantastic!!! ma duc si votez si in acelasi timp apare un vot si la sucevean...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Livada, hai la vot! Suntem la doua voturi in urma suceveanului, imediat incepe iar sa fraudeze!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Ella, fii atenta strategie... pustiul de pe 3 se apropie vertiginos... cred ca o sa inceapa o lupta cu frauda intre astia doi foarte interesanta...Ii lasam sa se

Adib, multumim frumos Uite osi o , ambele doar virtuale

Rog nu votati scotand cablul internetului din priza ca, altminteri ne-am agitat degeaba pana acum! Putem sa scoatem cate o cireasa star in fiecare luna, numai jucand corect

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Si noi, si noi suntem aici!!
Fantastic!!! ma duc si votez si in acelasi timp apare un vot si la sucevean...

Cami, aia nu-i nimic. Urmareste la pustiul Luca ce se intampla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

P.S. - sau faceai si cu capul nu numai cu ochii? , scuze dar nu ma pot opri din ras.....

mey.. si cu una si cu alta... da' sa stii ca totusi cea mai tare chestie de reflexe era cand ne intorceam de la schi si calcam pe pedala de ambreiaj cu vraful papucului in interior sau in exterior dupa cum era curba fix ca la cristiene....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

DianaR,Oana,Amiss,Lacra ce pledoarii frumoase pentru alaptat!!! Soficu va multumeste..
Aveti dreptate .. ce sa zic mai fac si eu pe nebuna ca mi-e draga si cred ca si mie imi va fi foarte greu sa renunt la apropierea si intimitatea pe care o impartasim acum mama si fica.

Acum asa ca o gluma o sa va pun un link pe care l-a trimis o tipa de pe alt forum: http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74
Socant, nu?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:

DianaR,Oana,Amiss,Lacra ce pledoarii frumoase pentru alaptat!!! Soficu va multumeste..
Aveti dreptate .. ce sa zic mai fac si eu pe nebuna ca mi-e draga si cred ca si mie imi va fi foarte greu sa renunt la apropierea si intimitatea pe care o impartasim acum mama si fica.
...

Eu am avut putin, da' m-am stresat de cat am avut 6 luni si sa stii ca si acum visez uneori cum se alinta la san...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

quote:

Acum asa ca o gluma o sa va pun un link pe care l-a trimis o tipa de pe alt forum: http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74
Socant, nu?!!!

De-a dreptul... parca nici chiar asa...

Mergi la inceput

Roxana felicitari lui Catalin pentru dintisor, mama, si mersul de-a busilea.. Ambitios nevoie mare! Vrea sa le faca pe toate odata!!

DianaR mi-o si imaginez pe micuta spiridusa cum se agata si se catara pe pat!! Sofia nu se urca in pat, in schimb coboara singura si cand o schimb de scutec e teroare ca daca nu sunt pe faza sa o prind la vreme se da jos si o ia la sanatoasa prin casa in poponetul gol..

Adib spritual ca intotdeauna..!! dar ai perfecta dreptate!!
Multumim de site-ul cu poze amuzante!! Inca nu le-am vazut pe toate dar sunt grozave!!

Arabela felicitari vrajitorului pentru primii pasi singurel!!
Distractie placuta la nunta nasico!!
Acum imi dau seama ce de copacei nasici avem!!

Mergi la inceput