Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata si voua,.Ana si mamica ei.

Carmina, cam asa se face
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804337285241/0
pentru persoanele cu lungime corespunzatoare poate lipsi "inaltatorul" (tata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata, Livada draga!

Am reusit si eu sa citesc postarile din zilele trecute. N-am prea deschis calc. Amdrei nu ma slabeste o secunda. Sta lipit de mine, nici sa gatesc nu pot fara el. Nu mai sta deloc singur, cum vede ca plec din camera trage niste tipete de zici ca plec la Honolulu! Tipa ascutit, nervos si nu se potoleste decat cand il iau in brate.

Am ras tare de se uita puiul la mine: a innebunit mama, la postarile cu sofatul si reflexele. Am facut si eu scoala de soferi, dar sunt tuta la volan. Nici nu m-am dus sa dau examen pt. carnet.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Nici eu nu mai pot sa fac nimic fara Deli-cioasa mea.La calculator nu pot sa stau cat as vrea,treaba nu pot sa fac cu ea ...Am pus-o in patutul ei sa o stiu in siguranta,si ce credeti?A cazut si de acolo...Nu-mi venea sa cred...Salteaua e lasata cel mai jos posibil...Daca nici in patutul ei nu am baza s-o las cu incredere...apoi unde?
Fetelor,lamuriti-ma si pe mine,unde se voteaza????????Tot citesc pe aici ca cutare e pe primul loc,ca ala triseaza...Spuneti-mi sa ma uit si eu ,ca habar n-am...

Alina si bb Delia (9,5 luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Am invatat si noi sa facem Pa, cum aude cuvantul, face energic din manute.

Batem si din palmute, cand mami spune: Bravo Patratel! Chestia e ca sta in picioare si bate din palme fara sa se sprijine, iar mie imi da niste emotii....

Mai nou plange cand plecam de la leagane, sau daca vede parculet pe drum se intoarce in carut si incepe sa tipe mamamamamama

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Buna,

Va mai amintiti de noi ? Este drept ca am lispit foarte mult, dar mi-a fost foarte greu sa ma acomodez cu jobul si multe alte chestii. Acum sper sa pot vizita mai des forumul.

Bibitzul meu este bine, merge bine tinut de manuta, doar pe noi ne doare spatele. Astept cu nerabdare sa mearga singurel. Acum « Boieru » isi da drumul de la perete si face cativa pasi in pat si trebuie sa fim atenti sa-l prindem cand se termina patul. Avem doi dintisori jos si 2 sunt gata sa iasa sus. Nu am mai avut probleme de sanatate din decembrie, acum, dupa Pasti, o mica raceala cu putin rosu in gat, pentru care am facut aerosoli si am luat Nurofen.
La ultima masuratoare : 10.300 kg si 75 cm ( la 10 luni si jumatate).

Noi dormim bine toata noaptea, si ziua, dar perioade inegale.

Legat de vacanta, noi vom merge la Albena in formatie completa in iulie. Sa vedem cum ne descurcam (oricum ii place foarte mult painea, si daca s-a intamplat sa nu ajungem la timp acasa ptr masa, am rezolvat problema pe moment cu o bucatica de paine )sper sa existe legume fierte si pui fiert pe acolo.

Ce vaccinuri se fac acum la un an, eu i-am facut doar din gama Infarix pana acum – cu ce trebuie sa continui ?

Lyly referitor la piscina stiu ca sa deschis una la Tenis Club 2000 la Apusului, dar nu am fost sa vedem cum este si daca primesc copilasi asa pitici.

Mai avem o intrebare - nu prea stim cu se procedeaza la taierea motului, noi vrem sa-l taiem cand implineste el un an, pentru ca are niste plete de roker si transpira foarte mult in cap.

Nu am citit decat ultimul capitol – dar vrem si noi tricou, ce trebuie sa facem ?

LA MULTI ANI cireselor care au implinit un anisor !

Multumim ca ati avut rabdare sa cititi un mesaj atat de lung !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Wapi cu Stefanita, cum sa nu ne amintim de voi? Nu stiu nimic de taierea asta a motului...auzi, plete de roker... pai pentru tricou trebuie sa te treaca subsemnata pe o lista. Ceea ce am si facut.

Lista actualizata:abribrinza, gaby25, doroti, luana, carmina, amiss, oana rusu, danapuiu, dianar, inaioana, roxana, cocutica, steluta, virgi, cami, mikiion, a_daniela, angelica, arleena, lacri, ellax, adriana, ralucis, oana.iat, miti, nikolett, zax, papadie, ama, magghy, catXo, andrusksandu,monicutza, diana79, AC(alina), vivi, daryana, shori, wapi

Catalina, multumim pentru vot!
Am fost cu Moaca azila magazinul "Piciul" unde s-a facut auzit foarte bine, toata suflarea de acolo se uita la el, micul scandalagiu! Ne-am luat sandale, pijamale, sapcuta, pulover si alte maruntisuri necesare...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Ma inscriu si eu pentru tricou, daca se poate bineinteles. Cu placere Lacri, nu ai pentru ce.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

AC reclama mascata la alt site = avertizare.ro, concurs bbstar, pe pagina 7 este alexandru.

Referitor la cazutu din patut! Petra se catara pe aparatoarea de la patut. Asa ca am desfiintat-o. Mare grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Lyly, si banii cum ii dam ?

Lui Stefy nu i-a cazut parul cu care s-a nascut, si acum ii fac "mot" in fiecare zi sa nu-i intre in ochisori.

O zi buna !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

buna ciresele.
Bun venit Anamea, sedere cit mai placuta in livada.
Fetelor(sa nu zic "vrescurilor"), de schimbat in lista momentan se ocupa Steluta, dupa cum la ea e ultima versiune a fisierului livezii.
Carmina imi pare rau ca frumusescu e bolnavior, speam sa treaca repede.
Cami ma socat putin filmuletu, noi in sat am avut asa un caz, un baiat de o seama cu mine la 5 ani mai minca inca titi, maicasa deja nu stia cum sal dezvete.
Oana mia placut pilda cu golful.
Adi si a mea se scoala noaptea, face turu patutului vede ca no ia nimeni in seama si se culca la loc.Acum are niste mucisori si se mai trezeste si plinge ca se inadusea, scoatem tot si adoarme la loc.E mai lenoasa asa din fire, dar numai noaptea, ziua sa te atii.
Bun, acum io sa cer raport, de la Oana lu Paul, cum mai nu neai povestit despre Paul, bataita.Cind am dat ideea vroiam sa povestim in cite o zi fiecare cireasa ce face, ce maninca, cei place, ce nui place, la ce ride, la ce tipa, si tot asa, ei deacum au personalitate, deci pot fi caracterizati.Ori va temeti sai piriti?Iaca Oana no povestit, nimeni nu a luat masuri, daac ea e ocupata sa incerce altcineva sa povesteasca.
Wapi bine ai revenit, astept 2 poze de pasti de la tine pe doroti_5@yahoo.com .
In piinta pozelor am asa de la: Arleena, ElaX, Steluta, Puiudana, a_daniela, Gabi25, Ildi, Nikol2445, vavitzu, neda, carmina, oanarusu, dianaR, camiM.Vedeti ca pina la 1mai nu mai e mult.
Mio promis Luana poze si nu vad, si Papadicu, si... sa incep a face lista, ca la scoala, sa intreb pe fiecare, cine nu trimite poze ii dam penalitate, vedeti.
Va doresc o zi buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput