Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

A, si inca ceva, aseara ne uitam la "Vreau sa fiu mare vedeta" si cum a fost mai mult seara moldovenilor, atunci cand cantau acei superbi copii muzica populara din zona noastra ea se ridica din si incepea sa bata din palme si schita un dans, ii place la nebunie muzica populara si reclamele unde apar diferite animale sau maimutoi. Oare de unde stie ea ca este din Bucovina sau ii place ritmul. Pe zi ce trece o iubesc tot mai mult.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa

Mergi la inceput

UNDE POT VOTA SI EU FETELE< VREA SA-MI ZICA CINEVA>
MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by ralucis

Salutare, salutare! Revenim si noi dupa o absenta motivata, umblat dupa cumparaturi prin oras pt nunta de peste 2 saptamani la care vom fi nasi, plus ca Ilinca a facut o enterocolita cu diaree si voma, dar i-a trecut cu Hidrasec si regim, plus ca mie mi-a fost f rau, cred ca sarcina si poate am si luat vreun microb ca m-a apucat si pe mine vomitatul, dar acum imi e mai bine. Si eu care n-am crezut ca sarcinile nu sunt la fel, ma gandeam ca daca am dus-o pe prima asa de usor urmatoarea va fi la fel, dar uite ca nu e.
Ilinca face tot felul de nazdravanii, mai nou se urca singurica in picioare pe un scaunel de lemn, zici ca a facut toata viata ei asa ceva, cu atata usurinta se cocoata. Merge singurica tinandu-se de diferite obiecte, asa ca o lasi intr-un loc si se descurca de minune si ajunge in alt colt al camerei, fara sa utilizeze mesrsul de-a busilea.
...

Sanatate la Ilinca! Bravo pentru independenta in deplasare!! Urmeaza scosul din sertare, Paul deja e expert in asta
Si la mamica tot asa, sanatate multa!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Sambata, am scos totul din sertare, am pus in pungi si le-am urcat pe dulap, mi-a stricat deja cateva truse de machiaj si mi-a rupt niste rujuri. Nu stiu ce voi face cu sertarul de sus de la bucatarie unde am cutite, pe ales de jos le-am golit si am pus jucarioare si pungute, ii plac tare mult pungutele cum fosnaie. Intr-o zi la biserica, era o doamna cu o punga si tot cauta prin ea, s-a tot zbatut Ana mea pana a ajuns la punga respectiva si a plecat saraca femeie de langa noi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamea

Sambata, am scos totul din sertare, am pus in pungi si le-am urcat pe dulap, mi-a stricat deja cateva truse de machiaj si mi-a rupt niste rujuri. Nu stiu ce voi face cu sertarul de sus de la bucatarie unde am cutite, pe ales de jos le-am golit si am pus jucarioare si pungute, ii plac tare mult pungutele cum fosnaie. Intr-o zi la biserica, era o doamna cu o punga si tot cauta prin ea, s-a tot zbatut Ana mea pana a ajuns la punga respectiva si a plecat saraca femeie de langa noi.

Catalina, frumos mai povesteti!!!

Si la Paul ii plac pungile - si sertarele, desigur

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

[/quote]
Catalina, frumos mai povesteti!!!

Si la Paul ii plac pungile - si sertarele, desigur

din 21 iunie 2006

[/quote]

Multumesc, totusi as vrea sa votez si eu imi poti spune unde.

Mergi la inceput

Uite ce am primit intr-un newsletter...
" I called my own mother one day to commiserate over how difficult parenting had been that week.
My mother abruptly changed the subject and began talking about her golf game.
She went on and on about her frustration with her game and how many times she has sworn she would never play another round.
Just when I was about to ask her why she was ignoring my problem and talking about hers she said, "And then on the 18th hole you chip in one beautiful shot, and that makes you go out and play another entire round."
She continued, "Parenting is like that. You have a horrible day and think that you cannot take it one more day.
And then as you tuck your 'little monster' into bed, she says, 'I love you, Mommy,' and you go out and parent another round."
She explained that I would forget most of the horror stories, but would remember the "I love you, Mommy" stories when all is said and done."

Cer scuze ca nu l-am tradus - nu cred ca as avea rabdare si mi-e teama ca nu sunt suficient de talentata sa pastrez savoarea povestii....

Adib, Ralucis, va numesc numai pe voi acuma pt ca atat am pastrat in minte de la istoriile de azi, dar e pentru toti copacii din livada, tare ne simtim departe de gaura 18 cateodata, insa stim precis ca vine si imbratisarea pe care o vom tine minte toata viata

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Catalina, ti-am trimis PM - unde sa votezi

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

va intereseaza ceva retete?