Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)
Raspunsuri - Pagina 17
OanaRusu spune:
Miti, distractie placuta la nunta
Cat despre muscat... va sa zica se poate mai rau ![]()
Pana una-alta, eu sunt varza, stiu ca Doroti o sa ma certe ca nu am povestit despre Paul, dar eu zic ca o aman putin pana trece perioada asta de cosmar - nu mai dormim noapte deja de mai bine de o luna, eu una sunt cam la capatul puterilor, dar se vede dintele 8 in gingie si poate avem noroc si iese si ala in 1-2 sapt.
Paul se distreaza de minune mergand cu spatele si varandu-se sub orice mobila sub care incape - cu sptele, desigur ![]()
Va pupam si va dorim sa dormiti mai bine decat noi
ca precis se poate!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
Daryana, nici Paul nu are prea multa rabdare in carucior - sa mergem cu el in brate si caruciorul doar cu bagaje e ceva destul de obisnuit.
Consolarea mea e ca putin mai e pana o sa o ia pe picioarele lui si la oboseala o sa se roage de noi sa-l punem in carucior ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by adib
buna dimineata
vreau sa va cer parerea, legat de somnul copiilor.
azi noapte intre orele 0 si 3 a fost concert in seriale. adica 15 min somn, 15 min concert. minutele de somn nu au fost suficiente si pt mine, asa ca dupa cita cafea voi bea risc sa devin cardiac, daca nu sint deja.
a mai patit cineva asa ceva? sau mi se pare mie greu, ca de cind Raluca avea 4 luni si ceva, ne trezeam noaptea foarte rar.
daca stiti remedii, va rog sa-mi dati sugestii.
nu vrea apa, nici mincare, nimic. doar sta treaza. o data chiar a picat in nas de somn, dar se forta sa se ridice in fund.
Ralucutza si facem front comun cu parintii...Deci, intre 0 si 3?
Paul m-a trezit de la miezul noptii fix din ora in ora, de la 2.30 la 3.45 n-a adormit nicicum... cat despre cantitatea de cafea.... eu alternez cu ceai verde, ceai negru, am luat ceva antibiotic sapt trecuta la raceala si impreuna cu cafeaua si ceaiurile sper sa nu ma bage in hepatita...
Eu cred in continuare ca e de la dinti, fratele meu a terminat cu dintii la gemeni - asta inseamna 3 feciorasi trecuti prin asta, toti trei cu dantura completa mult inainte de 2 ani - el spune ca reactiile lui Paul sunt f asemanatoare cu cele ale baietzilor lor.
Deci, Paul pana acum o luna a dormit f bine, de cand era bebe mic, exceptie luna ian cand au iesit 3 dinti deoadata sus.
Si Paul se ridica in patru labe si pleaca - in somn, si apoi, desigur incepe sa planga disperat, ca e rupt de oboseala.
Asa ca, rabdare si
... Pentru mine inseamna tare mult sa vad ca nu suntem singurii care trecem prin asta...
Pentru cei care isi amintesc vremuri trecute.... "parinti din toate tarile, uniti-va...."
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Salutam livada cu toate ciresele si "uscaturile" ei!!
O saptamana buna cu soare mult si cirese sanatoase si foarte cuminti!!
Catalina bine ati venit in livada!! Sedere cat mai placuta!! Sa pui datele sa va treaca Doroti pe listuta.
Poze poti sa incarci la yahoo daca ai cont de mail sau pe un alt site( webshots, dropshots, flickr, si nu mai imi vine altul in minte dar mai sunt)si ne dai link-ul.
Atenta Cami, ca intotdeauna

quote:
Oana si Soficu tot asa isi "manifesta afectiunea" pentru mine ma musca...cel mai mult ii place sa se repeada sa ma muste de nas.. oi avea eu nasul asa de mare?
E interesant insa ca pe tata-sau nu il musca deloc!
Si nasul e tentant, al meu si al lui tata, da' nu musca din fericire!
quote:
Amiss si Shori mai-mai ce papusele frumoase in parc... si fetele dar si mamicile!!
Multa dreptate ai!!!
Ce mai fete!!

tot una si una!!!quote:
Oana cu vacanta eu zic asa: intai de toate distractie placuta apoi: cu scaunelul eu zic sa il iei ( iti e de folos si pe avion, noua cel putin ne-a fost de cate ori am zburat)
tb sa platim bilet in plus pt asta? adica loc, asa mi se pare logic...
quote:
in plus ia pe avion la bagajul de mana niste schimburi pt Paul si un tricou de schimb pt tine( eu le-am folosit de cateva ori), de papa ce sa zic cum vrei tu dar daca tot e vacanta ar fi bine sa te bucuri si tu de ea,nu?! asa ca sugestia mea e sa iei pe langa cereale,lapte praf si niste borcanele( dar testeaza-le inainte sa stii care ii plac) si cateva zile cred ca o sa fii ok.
Da, cam la asta m-am gandit si eu

Zborul e scurt - doar 1h35min, cu ferry e mai lung, da' acolo ne plimbam.
Cred ca o sa te mai intreb pe PM, sa nu plictisim fetele, dar dc e util si pentru altii, fac o lista de intrebari si o postez aici, ok?
Oana Rusu - mamica de
ralucis spune:
Salutare, salutare! Revenim si noi dupa o absenta motivata, umblat dupa cumparaturi prin oras pt nunta de peste 2 saptamani la care vom fi nasi, plus ca Ilinca a facut o enterocolita cu diaree si voma, dar i-a trecut cu Hidrasec si regim, plus ca mie mi-a fost f rau, cred ca sarcina si poate am si luat vreun microb ca m-a apucat si pe mine vomitatul, dar acum imi e mai bine. Si eu care n-am crezut ca sarcinile nu sunt la fel, ma gandeam ca daca am dus-o pe prima asa de usor urmatoarea va fi la fel, dar uite ca nu e.
Ilinca face tot felul de nazdravanii, mai nou se urca singurica in picioare pe un scaunel de lemn, zici ca a facut toata viata ei asa ceva, cu atata usurinta se cocoata. Merge singurica tinandu-se de diferite obiecte, asa ca o lasi intr-un loc si se descurca de minune si ajunge in alt colt al camerei, fara sa utilizeze mesrsul de-a busilea.
Am votat si noi, sper sa castige cireasa Alec! Sigur e vreo manarie la mijloc cu voturile suceveanului, parca vad ca orasul e plin de flyere cu pustiulica si indemnul hai la vot
!
Super si ideea cea mai recenta a arleenei, imi place mult, de-abia astept sa pun mana pe tricou si sa o imbrac cu mandrie pe Ilinca
.
Vazut si pozele cu dianele, cu petra si ana, cu mihnea, zapada, eu nu ma pot lauda cu nici o poza mai noua, de fapt cred ca nici lui doroti nu prea am ce sa-i trimit, sa scotocesc aparatul sa vad ce apare pe-acolo.
Si cu intarziere, La Multi Ani Sofia lui Papadie si Gabi25!
shoricutza spune:
Buna dimineata livada draga!
Cami, Diana, Oana, multumim pentru complimente
.
Adib, si Ana a avut o perioada de o luna si ceva cu treziri teroriste noaptea (din ora-n ora uneori
). Acum vad ca s-a potolit cam de o saptamana si se trezeste maxim o data. N-as putea spune care a fost cauza exacta din pacate ... io am suspectat o maseluta inflamata dar nu stiu ce sa zic ... Ana s-a potolit dar maseaua tot n-a iesit, asa ca nu stiu ce sa zic ...
Carmina, multa sanatate lui Mihnea.
Alina, Deli-cioasa intr-adevar printesa ta si tare faine pozele.
Lacra, ma bucur ca ai scapat de examene si tinem pumnii sa fie bine.
Am zis si noi ca vrem tricou dar cred ca ti-a scapat postarea respectiva.
Catalina bine ai venit in livada! Si io tot o Ana am.![]()
Eu o usuc pe Ana numai cu uscatorul de par dupa baita (tinut la o distanta respectabila, evident) pentru ca nu ma incanta s-o culc cu parul ud, iar la cat par are ea nu cred ca as avea spor doar cu prosopul. Daca stie cineva ca-i rau sa spuna, pls.
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by adib
ma ingrijoreaza faptul ca stergerea transpiratiei de pe ceafa nu usuca parul in totalitate si poate raci sau chiar mai rau.
problema e ca transpira cind maninca, dupa care adoarme. daca o "deranjam" cu uscatorul de par nu mai adoarme in graba.
Adib, Paul intotdeauna a transpirat asa, in timpul mesei, mai ales ca era dupa baita, si nu l-am uscat cu uscatorul niciodata.
Chiar daca face baita, nu prea folosim uscatorul decat dc e rece in camera sau, cel mai frecvent, daca e el obosit si agitat si nu ma lasa sa-l curatz in urechiuse.
Sper ca n-o sa ai pb de sanatate, pana acum eu zic ca nu i-a facut rau.
Si eu evit uscatorul de par cat pot - usuca prea tare pielea, eu fac destul de des matreatza uscata, mai ales dc ma usuc - desi eu cred ca-i legata de perioade mai stresante.
Oana Rusu - mamica de
ralucis spune:
catalina, welcome!
dianaR, noi plecam in a doua jumatate a lui iulie in Italia si slovenia, cu masina, o sa facem opriri mai dese, una cred ca si la arad, poate ne vedem daca nu e ora prea nepotrivita la care vom ajunge si daca sunteti in oras, am curaj si cred ca va fi totul ok. daca nu plecati in concediu pana atunci pe 1 august revin cu info proaspete despre cum a decurs excursia. Eu sper ca bine, mai ales ca si eu o sa fiu cu burtica destul de mare atunci, dar asta e, ne-am planificat de mult concediul si nu vrem sa renuntam la el.
anamea spune:
Fetelor, mai nou Ana mea, care e ANA-MARIA, dar imi place sa-i zic Ana mea ca-i a mea nu, deci va ziceam ca sunt innebunita cum face ca indienii, stiti voi cum faceam noi cand eram mai marisori, pune manuta ei dragalasa la gurita si se da cu ea peste guritza si rade si scoate niste sunete ca indienii.
Si de vreo 2 saptamani cand vede ca ma imbrac ridica si ea manutele pentru a fi imbracata, dar eu vreau sa merg singura si ea sa ramana cu taticu, eu nu o bag in seama si incepe sa tuguiasca buzele si eu trebuie sa ies urgent ca incepe concertul. Si bineinteles cand ma intorc, de cum bag cheia in usa fuge - ca si catelul - la usa sa ma intampine cu rasetele ei care ma dau pe spate si intinde manutele pentru a o lua in brate si ma cuprinde de dupa gat si ma trage de par. Va pup, sper ca am fost coerenta.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Buna dimineata livada draga!
Cami, Diana, Oana, multumim pentru complimente.
Adib, si Ana a avut o perioada de o luna si ceva cu treziri teroriste noaptea (din ora-n ora uneori). Acum vad ca s-a potolit cam de o saptamana si se trezeste maxim o data. N-as putea spune care a fost cauza exacta din pacate ... io am suspectat o maseluta inflamata dar nu stiu ce sa zic ... Ana s-a potolit dar maseaua tot n-a iesit, asa ca nu stiu ce sa zic ...
....
Eu o usuc pe Ana numai cu uscatorul de par dupa baita (tinut la o distanta respectabila, evident) pentru ca nu ma incanta s-o culc cu parul ud, iar la cat par are ea nu cred ca as avea spor doar cu prosopul. Daca stie cineva ca-i rau sa spuna, pls.
Liana, mamica Anei- 26 mai 2006
Si Paul a avut episoade de imflamare gingie si dupa aia pauze... de aia zic ca sper sa iasa acum nr 8 - altfel, in concediu din mai o sa dormim pe plaja
Eu mi-am dat cu parerea mai sus despre uscator
Oana Rusu - mamica de