Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada cu toate ciresele si "uscaturile" ei!!

O saptamana buna cu soare mult si cirese sanatoase si foarte cuminti!!

Catalina bine ati venit in livada!! Sedere cat mai placuta!! Sa pui datele sa va treaca Doroti pe listuta.
Poze poti sa incarci la yahoo daca ai cont de mail sau pe un alt site( webshots, dropshots, flickr, si nu mai imi vine altul in minte dar mai sunt)si ne dai link-ul.

Miti distractie placuta, drum bun si asteptam povesti si poze multe la intoarcere!!

Lyly ( felicitari ca ai scapat de examene!!)si Oana si Soficu tot asa isi "manifesta afectiunea" pentru mine ma musca... cel mai mult ii place sa se repeada sa ma muste de nas.. oi avea eu nasul asa de mare?E interesant insa ca pe tata-sau nu il musca deloc!

Amiss si Shori mai-mai ce papusele frumoase in parc... si fetele dar si mamicile!!

Alina superbe pozicile din vacanta!! Si ce mare s-a facut scumpica de Delia!!Mare noroc aveti ca e asa e cuminte, la o asa calatorie lunga Sofia imi scotea juma' de cap de peri albi..

Oana cu vacanta eu zic asa: intai de toate distractie placuta apoi: cu scaunelul eu zic sa il iei ( iti e de folos si pe avion, noua cel putin ne-a fost de cate ori am zburat)in plus ia pe avion la bagajul de mana niste schimburi pt Paul si un tricou de schimb pt tine( eu le-am folosit de cateva ori), de papa ce sa zic cum vrei tu dar daca tot e vacanta ar fi bine sa te bucuri si tu de ea,nu?! asa ca sugestia mea e sa iei pe langa cereale,lapte praf si niste borcanele( dar testeaza-le inainte sa stii care ii plac) si cateva zile cred ca o sa fii ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Miti multumesc pentru urarile anticipate.
Drum bun, sper sa nu va fie tare greu cu Alex. E tare nasol ca ati prins vremea asta, vezi ca ziceau ceva de tornade, grindina si furtuni nasoale in State, ai grija. Vezi ce influenta are vremea din State aici la noi? Cum zicea cineva: "daca SUA tuseste, Canada raceste"

si vorbim dupa ce pleaca ai tai

Monica 24+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

'neata!
Am observat un mar cu frunzulita chiar pe pagina DC Ma gandeam iar la modelul nostru de tricou cu cirese. Imi plac si ciresele alea "caricaturizate", cu fetzele rautacioase Da' ne reprezinta mai mult pe noi, mamicile, cand ne apuca stiti voi ce.

M-am amuzat teribil cand am citit ca si voi aveti mici vampirasi.
Cami, nasul a fost prima parte anatomica pe care Alec a muscat-o. Pe-a lui taicasu si pe al bonei.
daryana, s-a notat, sunteti pe lista. Noi in parc stam linistiti daca mami ne da o floricica pe care sa o ciufulim si sa-ismulgem petalele una cate una. Sau, daca avem un tub cu crema in maini sa ne infigem coltii in el. Felicitari pentru MAMA!!!! In patru albe merge? Ca al meu nu vrea. Insa se taraste in toate directiile precum apasii... adica pe furis, incercand sa se strecoare nevazut, ca sa ajunga acolo unde i se pare ca-i ceva interesant si ca sa fie sigur ca nu-l oprim
DianaR, daca, Moaca e fericit,insa si eu sunt la fel.Acum sunt in faza de refacere fizica si psihica. Incep din nou sa tin dieta si sa fac .
Vreau sa-l duc pe Razacila la piscina. Mai merge cineva din Bucuresti? Unde?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
vreau sa va cer parerea, legat de somnul copiilor.
azi noapte intre orele 0 si 3 a fost concert in seriale. adica 15 min somn, 15 min concert. minutele de somn nu au fost suficiente si pt mine, asa ca dupa cita cafea voi bea risc sa devin cardiac, daca nu sint deja.
a mai patit cineva asa ceva? sau mi se pare mie greu, ca de cind Raluca avea 4 luni si ceva, ne trezeam noaptea foarte rar.
daca stiti remedii, va rog sa-mi dati sugestii.
nu vrea apa, nici mincare, nimic. doar sta treaza. o data chiar a picat in nas de somn, dar se forta sa se ridice in fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Si Ana mea aseara m-a terorizat, eu pun asta pe seama dintilor, are numai un dintisor de la 8 luni jumatate si ea are acum 10 luni si 11 zile. Se mai trezeste ea noaptea dupa mancare, i-a sticluta si adoarme imedciat la loc mancand, dar ca aseara nu mi-a facut niciodata. Nu ii placea nici langa noi in pat, nici in patutul ei, nici leganata nimic, si acum miraie.
Eu mi-am pus de o cafea pentru a-mi reveni ca ma doare capul de crap.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa

Mergi la inceput

Catalina bine ati venit in livada!! Sedere cat mai placuta!! Sa pui datele sa va treaca Doroti pe listuta.
Poze poti sa incarci la yahoo daca ai cont de mail sau pe un alt site( webshots, dropshots, flickr, si nu mai imi vine altul in minte dar mai sunt)si ne dai link-ul.

Mi-am facut cont de yahoo dar nu reusesc sa-mi pun pozele, m-am chinuit ieri toata ziua, poate ma poate ajuta cineva, astept raspuns pe ms sau aici.

Si datele unde pot sa le pun?

MUltumesc si

Mergi la inceput

mai am o intrebare
seara dupa ultima masa Raluca transpira teribil. probabil si din cauza baitei.
copii vostri patesc asa ceva?
remedii??

si apropo de adormire.
anamea bun venit in livada. sint un adormit si ... am uitat sa va salut de la primul mesaj.

Mergi la inceput

La noi, astia, ne-au dat o caldura toata iarna si acum, de ne-au innebunit, 25-27 de grade. Am omorat copilul cu caldura asta, nu stiam cum s-o mai imbrac si ce sa-i mai fac, si acum e la fel. La caput transpira foarte des si mai ales atunci cand maminca. Eu o sterg, o scot din camera, aerisesc si peste 10 min e la fel, cred ca s-a obisnuit si ea saracuta. Cand vede un geam deschis sufla a vant, se vede ca-i place, afara e innebunita, si iesim foarte des atunci cand vremea ne permite.

Mergi la inceput

ma ingrijoreaza faptul ca stergerea transpiratiei de pe ceafa nu usuca parul in totalitate si poate raci sau chiar mai rau.
problema e ca transpira cind maninca, dupa care adoarme. daca o "deranjam" cu uscatorul de par nu mai adoarme in graba.

Mergi la inceput

Parca am citit undeva, nu mai stiu unde ca nu e bine sa uscam copilul cu uscatorul de par, eu o sterg cu un prosop bun. Si daca nu o scoti din camera sa-i schimbi temperatura nu cred ca-i face rau, nu stiu poate ne raspund mamicile mai experimentate.

Mergi la inceput