Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)
Raspunsuri - Pagina 15
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adriana
Arleena, mie imi place!
Si fonturile de pe spate sunt excelente, parca sunt scrise cu creionul apasat ca sa se vada bine, zic ca merg excelent!
Si fatza e interesanta. Eu sunt de acord cu modelu'
Pupici
PS.. fie-va mila si scoateti listele alea de la incepuuut..
Haideti sa le punem undeva, sa dam link la ele daca vrea cineva sa se uite.. ce ziceti?
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
Si eu sunt pentru modelul prezentat.
Insa poate scriem doar "clubul cireselor 2006" casa fie toate la fel. Cum doriti... Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by A.C
Ma inscriu si eu pt.tricouri !!!!!!!!!
Intr-adevar ,cireasa the one e superba!!!!!!!!!!Ar arata demential pe tricourile puilor nostri!
Alina si bb Delia (9,5 luni)
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
Te-am trecut pe lista
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Oana, ce de dinti aveti... pai cand o avea Moaca atatia crezi ca-l mai las sa-si exprime afectiunea in maniera pomenita anterior?![]()
Carmen, sanatate lui Frumushicu'
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Oana, ce de dinti aveti... pai cand o avea Moaca atatia crezi ca-l mai las sa-si exprime afectiunea in maniera pomenita anterior?
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Mey... crezi ca pot sa-l opresc? Asa-mi face si mie, da' nu numai cand ma vede, cand il apuca amorul gata, ma ia in brate si din doua una, ori ma musca de umar

Cum mi-e norocul
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
Diana79 spune:
Carmina multa sanatate lui Mihnea. E tare greu sa ai copilul bolnav..dar se face el bine in curand vei vedea.
Fetelor noi plecam la ziua unei fetite de 1 an, este prima data cand mergem cu fata..abia astept. este chinezoaica.
va doresc o noapte frumoasa. Pe maine
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
daryana spune:
Buna seara livada,
Revenim si noi cu stiri... Dav a zis mama in sfarsit, tare si clar (dupa ce primele lui cuvinte fusesera tata si tati)... e drept ca zice mai mult la suparare... Ne-am luat si carucior nou- un Brevi Grillo de care suntem foarte multumiti, e incredibil de usor, eu chiar era sa-l rastorn incercand sa-l imping cu atata forta cat pe cel vechi... Chiar asa voi cu ce-i mai pacaliti pe micuti sa stea in carucior ca pe noi ieri ne-a aflat tot Cismigiul ca ne plimbam suparati foc
...
Saptamana trecuta Dav a facut o enterocolita cu un pic de febra chiar, insa, din fericire am scapat numai cu regim si Smecta fara sa fie nevoie de antibiotic... e drept ca a cam dat jos burtica lui de broscuta, dar acum e hotarat sa o puna la loc, mananca cu o pofta...
Lacri,il mai votez si eu din cand in cand din solidaritate mai mult, ptr ca oricum mi se pare un concurs stupid, aiurea oragnizat si oricum Razacescu e mult prea tare si nu ne trebuie un concurs sa ne demonstreze asta
Carmina, multa sanatate, sper sa se vindece repede Mihnea, intr-adevar otita e cumplit de dureroasa, am avut si eu o data si era insuportabil, sper sa fie bine cat mai repede...
Anamea, bine ati venit, va asteptam cu poze si povesti despre voi sa va cunoastem mai bine...
Ah, si bineinteles, vrem si noi tricou ca un ciresel mandru ce suntem...
DianaR spune:
Salutare livada!
Anamea bine ati venit!
Lacri, felicitari ca ai scapat de examene! Moaca va fi fericit!
AC am vazut si eu pozele, si m-au impresionat si pe mine casutele din parc... Delia e o frumusica, fetitele astea, iti fura inima!
Carmina, cum mai e Frumusescu?
Am admirat si cele doua dulceti Ana si Petra cu mamicile din dotare!
Amis, ma gandesti ca n-o poti lasa inca nesupravegheata, dar bine ca o poti lasa si asa, in Arad pe fierotaniile de aici n-o pot pune nicicum...![]()
Arleena, beton ultima varianta! Votez si eu ptr clubul cireselor 2006, ar fi cel mai potrivit. Nici un tricou alb n-ar fi urat... Grea alegere... Nu putem sa facem doua ptr fiecare cireasa? Unul alb si unul rosu?
Sau le facem acuma rosu si la anu la 2 ani le facem albe. Sau galbene...
Daryana, ma bucur sa va mai "vad" prin livada! Pupam pe David!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
miti2004 spune:
Dupa cum v-am spus ieri am fost la un botez, am fost singura pt ca sotul munceste, si am ajuns acasa lata de oboseala. Am fost plecata de acasa de la 10 dimineata si ne-am intors pe la 6:30 seara. Nu a plans, desi si-a lasat de cateva ori buza in jos prevestitoare de lacrimi, dar pana la urma a fost veselia intruchipata, m-a stors de toata energia.
Vroiam sa va mai spun ca 2 saptamani voi lipsi motivat, pt ca marti vin parintii mei si pleaca peste 2 saptamani, iar in weekendul viitor suntem pe langa New York la nunta...care e pe malul oceanului intr-o sala cu un carusel in mijloc ( asa au vrut mirii, ca cica e romantic ), cica nu are incalzire si ploua de zor. Si aici e o vreme naspa, iar eu la nunta am o rochie de zici ca sunt mireasa, ca fac parte din "domnisoarele" de onoare care sunt mai toate maritate si cu copii...
Asa ca ne revedem peste 2 saptamani
si va rog sa-mi promiteti ca toate ciresele cor fi cuminti si sanatoase !
Daryana felicitari in primul rand pt "mama". In al doilea rand am vazut ce frumos au facut in Cismigiu si va cam invidiez un pic....cat despre faptul ca va stie toata lumea si noi patim la fel oriunde Alex incepe sa "vorbeasca" tareee de tot, zice mama, baba, tatata ( cam de 3 ori
)
Lyly si Oana si pe mine ma musca Alex de umar cand e vesel, ba saptamana trecuta spalam vase si a venit in premergator si si-a infipt dintii in picior in spatele genunchiului, acolo unde-s venele, si mi-a lasat o urma ca de 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Diana79 spune:
Miti super ce bine ca-ti vin parintzii. Iti dorim petrecere frumoasa la nunta si sa te bucuri numai de momente placute.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
miti2004 spune:
Diana multumesc tare mult, nu stiu de ce a aparut mesajul tau de 3 ori dar exact adineauri nu mai gasea nici un subiect la "scuetce", cred ca a fost ceva pe aici...
Monicutza si Virgi LA MULTI ANI de pe acum !

miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

..