Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

am reusit sa-mi fac cont ptr poze, uraaaaaaaaaaaaaaaaa
sunt fericita
acum urmeaza sa fac si ceva poze mai noi cu printesa mea

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa

http://community.webshots.com/user/anamea11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Lacra, ma bucur ca ai scapat de examene si tinem pumnii sa fie bine.
Am zis si noi ca vrem tricou dar cred ca ti-a scapat postarea respectiva.
Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Liana, asa este, dar o sa ma ierti,ca stii ce aiurita am fost din cauzaexamenelor. Te-am adaugat pe lista.

In continuare rog fetele care nu se regasesc pe lista pe care o postez din cand in cand sa ma atentioneze!

Sa stiti ca am primit si un raspuns de la o moderatoare de la lu mea piticilor si am aflat ca bebelusii votati prin frauda vor fi descalificati la sf. lunii. Asta ca sa stie si Diana79 si alte fete care vor sa-si inscrie pruncii, de la inceput trebuie sa atentionati prietenii sa nu voteze fara a citi regulamentul.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Vad ca am ramas cam singura pe aici, sper sa nu va plictisesc atunci cand apareti de pe unde sunteti.
Cireselele voastre ce mai fac, Ana mea pe langa cele povesttite anterior, face si pa de ceva timp si atunci cand eu ii zic cucu ea imi raspunde in loc de bau teau. Ne distram de minune, bineinteles atunci cand vrea ea, ca atunci cand nu vrea nu va pot spune ce urlete sunt in casa. Eu stau la 4 si la 2 este o mamica cu un bebelus de vreo 3 luni, vecinul de la 3 e foarte stresat a spus ca se muta, deasupra copil, dedesubt copil, nu mai poate dormii, saracutul de el. Copilul lui e mare are 23 de ani, cred si eu ca a uitat cum era cand era ca ai nostrii, dar o sa treaca zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Fetelor daca pe la voi e soare cumva mai impingeti-l si incoace un pic ca nu mai poooooot de doua zile e frig si ploua incontinuu si ca si cum nu ar fi de-ajuns sa te faca sa cazi in depresie a inceput acum sa ninga si bate un vant de te ia pe sus si cireasa de pe tort: la tv ne anunta cu zambetul pe buze ca nenorocirea asta mai dureaza si maine si poimaine...

Mergi la inceput

Oana merci Cu locul in avion pt bebe lucrurile stau cam asa: pana la 2 ani nu esti obligata sa ii cumperi bilet caz in care nu ai loc rezervat pt copil si exista riscul sa fie avionul plin si sa nu poti pune car-seat-ul pe scaun. Daca ii iei bilet ai o reducere dar nu asa de mare.
Noi am mers si cu loc rezervat si fara; cand nu am avut bilet pentru Sofia si avionul nu era plin insotitoarele ne-au mutat pe locurile libere si am putut pune scaunul, daca nu era loc liber am dat scaunul la cala chiar inainte sa ne imbarcam si am tinut-o in brate, dar iti spun sincer nu stiu cum e Paul dar la Sofia nu a fost asa o placere ca se zvarcoleste si vrea pe jos, etc.
Un alt lucru: sa ai un bibe pregatit( sau suzeta daca folositi) pt la decolare si aterizare sa ii dai sa suga sa nu il deranjeze diferenta de presiune la urechiuse.
Daca mai ai intrebari si ma pricep raspund cu placere aici sau pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

CamiM, multumesc

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

OanaRusu sa-ti traiasca baietelul e un scump, ochi albastri, aici se vede mai bine decat unde am votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor Alex e pe primul loc yupiiiii...sa speram ca nu mai triseaza Suceava.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Adib noua pediatra ne-a spus ca trezirile astea peste noapte sunt ok

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga!

Ne-am intors si noi de la Valcea de la bunici si avem ceva probleme de acomodare. Dupa o saptamana de lafaiala in curte si somnul de pranz in aer liber, am aterizat intr-un apartament rece(fara caldura) si apa calda. De aceea suntem cam suparati si pandim usa...cum se deschide ...zdup, vrem afara...Dar alta nebunie, ne lipsesc gainile, cocosul si curcanul...ca vaca,oaia si calul le-am vazut din masina pe camp pe langa autostrada. Avem si cateva noutati in meniu:carnita ne place cubulete, mancam piure de fructe(banana+para+zeama portocala), gratar de vita si pastrav pe gratar. Ce-i drept ne-am cam dolofanit...la 10 luni si 12 zile avem 10650g...si bem multa apa. La capitolul vocabular stam asa: eu zic "tata", Elena zice "mama"; eu zic "mama", Elena zice "papa" .
Cam asta am facut noi in ultima saptamana de vis petrecuta la bunici! Am reusit sa dorm si eu mai mult, am acut cateva zile de masaj si mi-am incarcat bateriile.

Am resit sa citim din urma si de aceea : LA MULTI ANI cireselor care au implinit un anisor si LA MULTI ANI mamicilor care au mai adaugat o primavara in colectie !

Mai aveam atata de scris dar Ela s-a trezit si plecam afara!

Pupici tuturor!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput