Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 22
kateryna spune:
Delfinuta,
la mami si la bebe Erik.
Crishtinutza, si Anelin a mancat la fel cum zici tu ca papa al tau. Sa stii ca nu e nici o problema. Si daca ia bine in greutate nu trebuie sa dai completare. Pur si simplu asa vrea el sa pape. Plus ca dca il pui asa des la san o sa stimuleze si lactatia, deci nu-ti face griji. Si sa stii ca puseul de crestere nu inseamna ca doar ia in greutate, ci si ca cere mai mult laptic. Bebe cere sa-l pui la san la 30 de min, o ora, doua sau trei pana incepe sanul sa mareasca cantitatea de laptic pana la cantitatea care ii trebuie lui. Ai rabdare si nu ceda sa bagi completare. O sa dureze cateva zile si pe urma se regleaza. Sa ne spui cum mai sunteti si daca se rezolva.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
anis spune:
quote:
Originally posted by aelita
help!
copilu“e constipat de 3 zile,niciodata nu a fost,mereu facea si de 8 ori pe zi,moale.
o fi fost de la tampeniile pe care le-ammancat de paste,mielu,'tu-i ma-sii .
problema nu ar fi ca nu face,ca tot a facut o data de doua ori pe zi,dar e atat de tare ca am zis ca isi rupe fundul nu alta.
ii dau niste prafuri,de doua ori pe zi,ii pun in 30 de lapte formula (nu ii mai dadusem formula) ,si ceai pt colicisi digestie dar nu se omoara cu el.
in loc sa se amelioreze,e din ce in ce mai tare.azi noapte m-a luat plansul,si dimineata am zis ca disper nu alta.
ii iesise un pic,si ea tipa ca din gura de sarpe.
mi-e frica sa nu isifaca rau,alaltaieri a facut cu un pic de sange,s-a rupt un pic la iesire.
ce naiba,mai,zici ca nasc si ei !
care ati maipatit asa? anis,tu aveai probleme cu fata .plzzzz! cand se lumineaza mai bine sa cer o programare la pediatra,dar ii poate da altceva?
supozitorul,am incercat sa ii bag aseara dar tipa rau daca i-l tineam acolo,apoi iesea supozitorul si nu facea.
acum,s-a chinuit singura si a facut in urlete grele de am zis ca-mi smulg parul din cap,i-am bagat apoi un supozitor sa continue,si nimic.
stiu ca voi povesteati ca faceau si la 3 zile,dar reuseau sa faca moale uin final sau ?
mi-e frica sa nu isi rupa naiba fundul ,ca iese ca piatra si atat de gros ca imi venea sa o iau sa o duc la urgenta cu kk juma in fund,zau asa!
www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.S.
Eu zic ca e din cauza laptelui praf.Ai zis ca nu i-ai mai dat.Trebuia sa incepi sa ii dai cate o lingurita ,deci f gradat.Pune-i in lapte humana milkzucker.
Eu Iarinei nu i-am mai dat Lepicol, din cauza ca trebuie sa ma mulg ca sa stiu exact cantitatea de lapte, si din cauza asta iar aveam supra productie,si de frica sa nu o i-au iar de la capat cu sanii, ii pun supozitor.Dar peste cateva zile cand se mai domoleste productia iar ii dau.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Noi suntem tot la Breaza.Ziceam ca Iarina e f cuminte, e azi a urlt cat pentru toata luna, ea stie ce a avut.
Nu am apucat sa va citesc decat pana pe la pg 11,sper sa recuperez maine ca acum pic de oboseala.
pupici
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
tzuchi spune:
Crishtinutza asa a facut si a mea, la 7 saptamani, mi se parea ca nu am lapte destul ca nu-mi mai simteam sanii pietroi, ma dureau ingrozitor cand mi se umpleau cu lapte, dar nu i-am dat formula; a tras fata de tzatze, de mi-a facut sfarcurile rosii, se enerva, tipa, apoi iar apuca si sugea, dar formula nu i-am dat; dupa o saptamina si-au revenit sanii sau a crescut productia nu stiu, vorba cuiva sanul nu are gradatii iar bebeii scot mai mult decat pompa, si acu fata suge iar numai de la un san la o masa, nu dovedeste sa inghita cat lapte ii vine in gurita si se inneaca, sanii mi se intaresc iar ca inainte si curg ca stropitorile, stropesc tot..... Iar de dormit acu doarme de ieri si 4 ore intre mese, cred ca ar dormi si mai mult dar o trezesc eu ca imi pocnesc iar sanii si simt iar noduli durerosi in ei. Eu o mai amageam cu suzeta sa cresc intervalul de 1-2 ore dintre mese si a mers, adormea obosind tzocaind cu spor la ea.
Si eu ma gandeam ce crema de protectie solara sa-i cumpar bebelinei, Dana tu la ce te-ai gandit? Si ce produse folosesti la baitza si dupa baitza?
Pupici,
Messa spune:
cristiana, lasa, mai bine democratie, eu vreau sa invete sa aiba preferinte
- cu o singura conditie: sa nu o puna dracul sa asculte manele, noi parinti care ascultam metale grele, ca o mananc fripta.
adinush, pai na, a ta e o grasunica de la inceput, logic ca mananca bine ![]()
lilimicule, a mea rāde de nu mai poate la oricine o ia in bratze - poate si pentru ca inca din a treia saptamana am fost cu ea peste tot si a fost mereu luata in bratze si pupata de toata lumea?
gio, mie azi noapte doctorita mi-a zis ca de la vaccinul antipolio e lipsa poftei de mancare, deci banuiesc ca e de la oricare schema... Repet, MA KK PE EL VACCIN! Eu n-am avut in casa aproape 3 luni debridat si sab simplex... acuma are gupilu colici, si a trebuit sa iau. Adica pana la vaccin, gupil sanatos, de la vaccin incoace, gupil mofturos, colicos, nedormicios.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
ylilimic spune:
Am venit de la coafor, imi place culoarea, fac tot ce pot sa ma simt bine in circumstantele date, dar...sotul ma vede mai batrana!
Oi avea fatza de scolarita fugita de acasa si obisnuit asa, nu vrea sa accepte ca sunt femeie maritata si cu 2 copii!
Stiu ca maine vor fi multe botezuri, va tin pumnii sa iasa totul bine asa cum va doriti, sa aveti copii zambareti si sa nu se lase cu imbolnaviri! Va pup!
Trebuia sa mai spun cate ceva, dar ma duc sa gatesc o supa pt puradel, ca de maine incep pregatirile pt botezul de duminica la h 16 la noi acasa! Sa vedeti ce zor maine pe mine!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by Crishtinutza
Buna fetelor!
[red]... fie s-a obisnuit sa ceara des sa manance (i-am dat si la jumate de ora, si la 1 ora...si tot asa o tin toata ziua de vreo saptamana). Doar noaptea doarme o data 5-6 ore si apoi se trezeste din 3 in 3 ore.
Multumesc!!!!,
Cristina
Exact asa imi face si mandra mea de la vreo 3 sapt. Acum, o scot afara pe la 12 si nu se mai cere atata mancare. Uneori stau si 3 h si cand urc in casa ea continua sa mai doarma inca o ora. Dar, exista si exceptii cand cu o mana o tin pe ea si una imping la carut.
Pediatra ta ti-a recomandat sa ii dai si formula? Urmareste cat ia in greutate fata intr/o luna si daca nu ea min 500 g atunci e cazul de completare.
Eu sunt tare curioasa sa vad cat a luat fata intr-o luna pt ca am impresia ca nu mai am lapte. Mama mi-a spus sa ii dau ceai daca plange dupa ce suge si daca il bea inseamna ca nu s-a saturat. Eu am incercat sa ii dau ceai intre mese si tot nu il vrea (si e si foarte "ieftin" Baby Drink-ul asta).
Ce frumoasa e Ligia! Si tu Criss arati tare bine nu doar la corp ci si la fata, iti prieste statutul de mamica.
Delfinutza, e dragalas tare bb Erik
Eu, dom'le, nu am nicio jena de cum arat. Tinuta mea in casa e deseori ceva de genul: costum de baie. Pe hol am o oglinda mare unde ma vad din cap pana in picioare. Pana la diversificare, nu ma gandesc sa tin regim.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)Eva~Florina
gio spune:
Buna fetele, ca poate va era dor de mine, n-am mai scris demult
.
cum am avut eu azi timp de cugetari, intre doua termometre bagate in gura copilului, ma pune naibii sa citesc sursa tuturor obsesiilor - Mama si copilul. si cica la varsta asta dorm 14-15 ore/zi. si ma intreb, oare eva, cu cele 20 de ore de somn/zi e normala?
mi s-o fi acrit de bine. astept injuraturile, huiduielile si eventual printre spuneti-mi cam cat dorm copiii vostri? a mea sta putin treaza inainte/dupa masa si baga somn. nu exista interval intre mese in care sa nu doarma, cel putin o ora. hmmm, ce probleme au unii![]()
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by gio
Buna fetele, ca poate va era dor de mine, n-am mai scris demult.
cum am avut eu azi timp de cugetari, intre doua termometre bagate in gura copilului, ma pune naibii sa citesc sursa tuturor obsesiilor - Mama si copilul. si cica la varsta asta dorm 14-15 ore/zi. si ma intreb, oare eva, cu cele 20 de ore de somn/zi e normala?mi s-o fi acrit de bine. astept injuraturile, huiduielile si eventual printre spuneti-mi cam cat dorm copiii vostri? a mea sta putin treaza inainte/dupa masa si baga somn. nu exista interval intre mese in care sa nu doarma, cel putin o ora. hmmm, ce probleme au unii
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Nasoala problema mai ai, Gio! Noi in timpul zilei dormim cam 4-5 ore si noapte vreo 8-9, deci maxim 14 ore. Asta in zilele bune.....
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
Messa spune:
Fetele, nu mai stiu cine din voi se ocupa cu din astea:
www.animalutze.com/images/messa/pernutze-1--007.jpg" target="_blank">Pernutze si
www.animalutze.com/images/messa/pernutze-1--005.jpg" target="_blank">pernutze
Cert e ca eu mi-am luat ieri masina de cusut (mi s-a pus pata brusc si a fost "impulse buy") chit ca plecasem cu alte treburi si m-am apucat sa fac dracii ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!