Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Delfinuta, e mortal Erik!
Fetelor, ia uitati poza asta- face toti banii!
Ma mai uit sa vad daca nu mi-au scapat pozele cuiva.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

buna FETELE!!!
AM fost si noi afara la plimbare si ma luat o durere de cap de nu mai vad bine tasatura....
Am citit din urma dar nu am reusit sa termin ....

BRIG si pe Daria am nascut-o tot cu 2,700 si la 3 luni avea 4,850 si dr. a spus ca e foarte bine ,deci bebele tau e foarte bine ,normal este ca pina la 4 luni sa-si dublze greutatea de la nastere iar la un an sa o tripleze.... In legatura cu VIGANTOLUL am auzit si eu ca trebuie schimbat si l-am schimbat a costat parca 6 lei....

Daria nu stiu ce are ca de o saptamana asa o apuca urlatul de nu stiu ce sa-i mai fac ,chiar inainte de masa si ii bag biberonul in gura si ea tot urla ....,ma chinui sa o linistesc si intr-un final se apuca sa pape ..... dar tare agitata ...,se uita in toate partile ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Va rog frumos raspundeti-mi si mie repede daca se poate: cati ml de lapte per kg corp trebuie sa manance un bb la o masa???

La aproape 2 luni si cam 4,7 kg.. eu am facut proba laptelui si nu am reusit sa scot decat 100 ml cu chiu cu vai (dupa 2 h de la ultima alaptare). Si cum bblina tot plange (initial am crezut ca e puseul de crestere de la 6 saptamani) dar acum ma gandesc ca fie nu e lapte destul, fie s-a obisnuit sa ceara des sa manance (i-am dat si la jumate de ora, si la 1 ora...si tot asa o tin toata ziua de vreo saptamana). Doar noaptea doarme o data 5-6 ore si apoi se trezeste din 3 in 3 ore.

Stiu ca s-a discutat despre asta, dar nu am retinut exact atunci.... va astept cu raspunsuri... ca nu stiu ce sa fac.

Multumesc!!!!
,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Depinde de apetitul fiecarui bb. A mea papa lapte praf cam 120 ml la fiecare masa. Acum aproape de 3 luni cere un pic mai mult. Cred ca 100 ml e ok dar poate bb e mai fomist?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Monu , saru'mana pentru raspunsul rapid.

Chiar nu stiu daca sa-i suplimentez cu formula. Acum i-am dat cei 100ml si vad ca s-a multumit.... eu sunt bulversata pentru ca imi inchipui ca daca mananca asa des (la juma' de ora, o ora) practic gaseste si mai putin lapte in san. Daca eu scot la 2h cam 100 ml, atunci la 1h probabil ca scoate doar 50?!

Ufff, atatea intrebari... stiu ca cineva zisese ca ar trebui cam 80-100 ml per kg corp pe zi.... CULMEA e ca nu retin daca a zis 80-100 sau 100-120??!!! Uituca mai sunt!

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Crishtinutza,la carte spune ca 150ml pe kg corp,dar nu e regula.Pe cutia mea de Töpfer spune ca la 2 luni trebuie sa pape 5 mese de 140ml,iar la 3 luni 5 mese de 180ml.
Tu nu vrei sa-i dai formula?ca daca plinge si suge asa des,e sigur ca nu se satura.Incearca sa-i dai 1-2 masuri de formula,as zice eu.

Criss,am vazut pozele si esti cu capu`...cum au spus si fetele.Dar nu mai zic nimic ca ma stiu si eu pe mine,ca si cind eram slabanoaga,ma vedeam grasa.

Delfinuta,are Erik niste ochi superbi...e un dulce.

Lili
,vai ce probleme mai ai si cu maica-ta,de parca nu-ti ajungeau.

Vigantolul,eu nu-l schimb atata timp cit in prospect e un termen de garantie,il respect si gata.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILICA, imi pare tare rau ca ai atatea probleme, e rea gelozia asta, ca mama ta e evident suparat ca te ajuti si te intelegi mai bine cu socrii. Cum de scene si rautati nu are nevoie nimeni, cu atat mai putin o mama cu doi copii mici, cred si eu ca nu esti in apele tale.

Suparari pentru partener am avut si eu, dar nu cu mama ci cu tata, asta a fost acum sase ani cand ne-am dus de Craciun la ei impreuna si ne-au scos afara. Nu le convenea ca e mai tanar decat mine si ca nu are facultate, erau convinsi ca sta cu mine din interes (de parca as fi avut palate). Lucrurile s-au mai asezat intre timp, dar intre mine si tata a persistat o atmosfera mai incinsa.

LIUDA, si David sta la soare, nu stiu cine a zis ca nu e bine, pai nu e bine la orele amiezii, dar soarele ajuta la sintetizarea de catre organism a Vitaminei D si la fixarea calciului in oase.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILICA, ai intrebat de cei 2%, bine ca mi-ai adus aminte, eu cred ca am sa-i directonez catre o asociatie de protectie a animalelor de aici, din Arad.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara!
Ma bucur ca va place puiul meu drag! M-am uitat si eu azi peste toate pozele, toti copilasii sunt foarte frumosi si dulci, sa le dea Dumnezeu sanatate la toti!!

Dana vad ca si Lucas e la fel de "pletos" ca si Erik..
Mady si Biancasi noi va pupam tare-tare!!
Criss si Ligia

Cristinutza, eu ii dau lui Erik cam 120ml la 3 ore-3 ore si jum, iar cand inca alaptam si nu-i ajungea de la san, completam cu formula. Parerea mea este ca trebuie sa-i dai atat cat are nevoie la o masa astfel incat sa-i poti face si un program. Sa manance asa des nu cred ca e bine...ma gandesc la stomacelul lui, ca nu are timp sa digere asa repede. Stiu ca parerile sunt impartite in privinta asta, dar eu asa am procedat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Delfinuta,hihihi,pletosi de numa baietii nostri.Macar sa se invete cu chelia de mici,daca o fi sa le cada mai tarziu.
La noi ara vea pe cine sa mosteneasca.

Cu statul la soare,eu nu ma omor,ca are pielea alba si mi-e frica.Dar ce crema de soare folositi?Eu am de gind sa-i iau ecran total,mai ales in primii ani.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput