Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lili, parca o descrii pe maica-mea Or fi surori? Multa rabdare sa ai.
BB al meu a fost vaccinata cu cel cumparat si are si antibiotic la acti si nu e in greva.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetili - am plecat sa-mi aiu copchilu acasa.

concluzii - CRISS _ fata du-te la dr.... si uite mai bine in oglinda!!!! poate nu te-ai uitat si ai ramas cu imaginea ta de gravida in cap?

Ylilimic - eu nu mai zic nimic, nu stiu cum draci faci cu doi copii, a mea e cuminte, plange din cand in cand, doarme toata noaptea, mananca 4 mese pe zi (hai ca azi deja e la a 3), si eu tot uneori disper de ma apuca toti dracii si imi vine sa ..... tac!!! Da cu doi.... e veselie mare! ziceam ca poate te mai ajuta cineva din rude... dar din cate vad... lasa ma ca o sa fie si bine!!!

am pupat fetitele si am plecat sa-mi iau copilul acasa de la bronzat. Azi afara e cald bine soare asa ca zicem ca nu ne plimbam ci ne bronzam... hai ca a mancat 2 mese la 5 urmeaza a 3 si seara dupa baie a 4 si chiar e super bine, asa manca si inainte...
dar kk nu a facut ... asa ca pentru laboratot nu avem nimic... de luni deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

GATAAAAAAAAAAAAAA, am pus si eu pozele unde trebuie...URAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ghiciti cine vine?

Matusa mea de suflet cu mama in dinti, iar eu la 17:30 am programare la coafor si frizer pt Matei...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Roandre am auzit ca faci botezul la ZET?!?!? Si noi l-am facut acolo

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Da, tot la ZET facem botezul pe 28 aprilie ca atunci am mai gasit liber. Hai ca te intreb pe privat una-alta.
M-am uitat la poze dar nu mi-am dat seama ca e rest ZET...abia acum observ farfuriile [D] si peretii...

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

noi suntem pe invers fata de voi
vaccin infanrix, macam bine merci, doar ca nu dormim ziua.
da' acum o luna, cine se , ca manca colchilu 30 de ml la o masa?

vigantolu' n-are nici o treaba, daca vreti sa il schimbati, schimbati-l mcam la o luna jumate. treaba cu schimbatul e zvonistica de la producator, k doar tre' sa vanda si el

am inceput sa mananc dimineata miere. Rezultat: kk la baietel. singur singurel. manca-l-ar mama de baiat harnic

mi-aa zis barbati-miu ca am facut fund de doamna! cred ca era un compliment. treaba e cu ce invelesc c***- asta de Duamna la botez.
bey, botezul meu, planificat "la gratar" s-a transformat in botez cu 50 de oameni.asa ca trec la friptane, k sa nu afum oamenii...

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

criss am vazut pozele ,ce sa mai discut sunteti niste frumoase , imi place aia in care dormiti voi amandoua si aia in care face bebelina ta cu ochiul ...e mortala.
Messa, pai chiar ca are ceva in curicel si eu in loc sa o las in pace o rasfat. Lasa ca se potoles el ...auzi cik de la vaccin...pai mai am un pic si vine al doilea
Ylilimic, apropo de luatul pe strada, in brate...daca ne-ar placea...pai depinde cine m-ar lua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

hai ca eu revin. a mai scos una soacra-mea de curand - adica ea de felul ei nu-ti zice in fatza, doar baga fitile pe tel la barbate-miu.

cica sa nu danseze la botez ca nu e anul de cand a murit fratele lui (sunt 9 luni).
adica eu inteleg ca e o tragedie asa ceva, dar al meu sotz nu e dus la biserica de nici o culoare, doliu n-a tinut decat atunci la inmormantare, pana acum a mai fost la restaurante cu muzica etc, n-a tinut cont deloc. numai ca vine acum soacra-mea sa-i bage fitile. cica ea nu sta decat putin si undeva sa nu auda muzica (ma rog treaba ei, daca nu vrea poa' sa nu vina). si ca al meu sotz sa nu danseze,,,ca e in doliu. oare doliul asta nu-l tii in suflet?>

ma rog, astept parerile voastre,

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

delfinutza, am vazut pozele si vreau sa-ti spun ca sunt topita dupa Erik al tau, e un scump si un frumos. Bianca ii trimite multi
Goi si eu sunt de aceeasi parere, ca doliul in tii in suflet,mai ales ca acum e un moment important in viata voastra si a mai fost in restaurante cu muzica .Normal ca e dureros dar stii cum se zice "mortii cu mortii si vii cu vii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Liuda, Adela, Lilisor, merci de aprecieri, sper sa nu mi se suie la cap.
E clar ca-s un cur-sucit, cand nu aveam bb boceam ca nu am, iar acum bocesc dupa silueta de atunci. Totusi nu-s nici eu nebuna, hainele nu-mi vin decat cateva, iar kile... mai trebuie date jos macar vreo 8, desi eu vreau vreo 10.
Lili, daca sotul meu e obez (cam e) el nu are nici o vina, ci EU! Ca nu l-am hranit sanatos. Iar daca incerc asta oricum nu se satura si mai scormoneste prin frigi. Dar eu daca sunt grasa tot eu sunt de vina, am uitat de ce, probabil ca nu ma duc la fitness, iar cand ma duceam zicea ca trebuie sa ma duc mai des si sa lucrez mai mult. Vorbeste lenea intruchipata, care nici cu caruciorul sa plimbe copilul nu merge ca-i obosit. Na, ca am mai barfit oleaca sa ma racoresc! Dar stiu ca nici yo nu-s perfecta.

Lilica, imi pare rau de situatia cu mama ta, chiar nu stiu cum as proceda. La noi e un pic invers, chiar daca eu ma mai supar mama face asa fel sa ma imbuneze desi nimeni nu face scandal. E o relatie de suprafata in care toata lumea e bine, nu are nimeni nimic cu nimeni. Tu esti insa fata desteapta si sigur iti va veni o idee sa reiei relatia cu mama asa cum o fi fost candva, insa nu cred ca inainte de botez cand ai atatea pe cap, creierul tau trebuie sa lucreze pentru a produce placeri si stari de bine altora.

Adela, cred ca dispar de la sine pana maine cosuletele, dar nu-ti pot promite. Preventiv ia de la Plafar lotiune contra cosurilor, e una f buna de la dr Favisan - si nu f scumpa, deci daca nu merge macar nu-ti pare rau dupa bani. Ce-ti veni sa te faci si pe maini? Era chiar asa vizibil? Eu is bruneta si am ceva par pe maini dar il las acolo. Daca as avea mai mult poate l-as decolora. Zic si eu, probabil ca nu am cine stie ce si imi convine sa dau sfaturi!

Deci e bine sa tinem copiii sub 1 an la soare au ba? Vad ca Liuda a tinut-o, de-asta imi veni sa intreb. Eu parca auzisem ca nu.

Noi am facut vaccin Pentaxim, si noi avem apetit scazut. Azi dupa amiaza i-am dat formula, a mancat vreo 100 ml dupa ce a linciurit la tzatza pret de vreo 50 ml. Oare nu mai am destul? Sau nu-i place gustul? In fine, de moment ma bucur ca a mancat, oi vedea eu ce-i dau mai incolo.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput