Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
delfinuta spune:
Multumesc fetelor care mi-au dat mesajele de ajutor! Am pus cateva poze, insa ma tem ca nu le-am pus unde trebuie. Am creat un album nou, care se numeste tot delfinuta...sper sa-l gasiti..:D
Marybell si eu va pup, pe tine si Erikutu..
ylilimic spune:
Sa va spun si eu ce ma roade...
Am senzatia ca batranetea nu poate fi frumoasa, am uitat de cand nu am vazut in jurul meu un cuplu in varsta si multumit macar, daca nu fericit!
IAR m-am impuns cu mama! Era de asteptat ca doar se apropie botezul lui Adam... Cand i-am zis sa vina macar ea duminica (tata nu e trasportabil) a zis ca nu are fatza de botezul meu, eu voi fi cu "ai mei" = socrii!!! De cand m-am casatorit tot traieste cu impresia ca eu o sa ma impac mai bine cu ei, si ca ea nu mai e bine tratata si bagata in seama de mine. Tind sa cred ca avea dreptate o matusa (la care ma confezes uneori)- mai repede baga raca intre mine si sot, decat sa accepte ideea ca m-am maritat si eu l-am ales, si mie mi-e bine cu el. De fff multe ori mi-a spus ca nu-l inghite si doar pt nimicuri de neluat in seama. La Matei m-a convins ca nu e bine sa duc copilul la restaurant si ca sta ea acasa cu el, ca sia asa tata trebuie supravegheat...Ei bine, si azi imi reproseaza ca sotul meu nu i-a spus personal sa vina la restaurant cu noi, ca socrii nu s-au oferit sa stea cu bb, ca ea nu se ridica la nivelul nostru de fitzosi... Asa ca acum am hotarat ca nu mai complic pe nimeni cu plasatul copiilor in grija pe perioada botezului asa ca il voi face acasa, cateva persoane (se pare ca mai multe decat data trecuta) printre care si parintii , evident! Sora mea nu e in tara, fratele e la Bucuresti si nu vine (nici prima data nu a venit), cu alt frate am rupt legatura cu muuuulti ani in urma, tata e netransportabil, iar mama "afurisita". Asa i-am spus la telefon "afurisita"! Ma simt ca o orfana! In fond e botezul nepotului ei - sunt singurii nepoti- cu asa ceva nu te mai intalnesti! Are numai rautati de servit, nu ne intalnim macar 1 data sa nu faca aluzie la socrii mei si relatia cu ei...degeaba am plans si i-am jurat ca nu e adevarat ce insinueaza, nu crede, o tine pe a ei...
Zice ca eu m-am schimbat de cand m-am maritat si ca "m-am dat cu ei" - de fapt si eu cred ca nu mai e EA aceeasi pe care o stiam, cu cat imbatranseste cu atat devine mai rautacioasa, mai alintata (cere f multa atentie, doar probleme ei au prioritate si sunt importante) si mai hotarata sa ma contreze ca oricand. Nu pot spune ca Adam urla din toti rarunchii, ca "suntem noi fara rabdare si asa se cresc copiii" - dar cans il aude scancind e galbena la fata "au, copilul!"
In fine, cred ca ati prins ideea, asta e cireasa de pe tortul de botez, trebuie sa inventez o scuza pt absenta ei, una pe care sa o inghita lumea... Nu a mai venit de 1 luna la noi, si poate intelegeti acum de ce nu imi doresc pe nimeni in ajutor! E greu sa primesti de la un strain, daca de la mama ta nu! Dar asta e...tre sa ma obisnuiesc si fara ea, odata si odata! Sa vad ce fac cu cordonul ala ombilical...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
adinush - doar copii dovediti alergici au restrictie la laptele de vaca, restul nu. Branzica se face cu lapte din comert + calciu lactic pisat 1 pastila la 200 ml lapte. Eu la inceput pum\neam si 6 pastile intregi in lapte si ma miram de ce nu se branzeste 

Laptele gratuit de la stat se da pt mamele care nu mai alapteaza, prin mijlocirea dr de familie.
gio - spirt curat, turnat in palme si umezita bine pielea capului. Apoi caciula sa transpire, frectie cu Cedovix sau Wick Vaporub (merge SI SUB 2 ANI, daca e copilul de cateva luni dati-l cu crema de maini/de galbenele intai), schimbat in caz de transpiratie, si dupa o noapte ca asta-se cunoaste! Repeti figura de 2-3 ori (poti si la pranz daca nu o scoti afara) si ai sa vezi ca e mai bine!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
gio spune:
Adinush, laptele praf gratis se da in anumite circumstante - bb nu ia bine in greutate, cauzri sociale samd. Voua ar fi trebuit sa va dea reteta atunci cand v-a recomandat completarea, dar unii dr dau numai pe ochi frumosi aceste retete pt ca sunt nr limitat so...
Cat despre branzica & iaurt poti face linistita din lapte din comert (iaurt vezi ca nu iese din lapte tratat cu uht) pt ca in procesul de "fabricatie" se modifica compozitia si e ok pt bb. si laptele praf tot din lapte de vacuta e facut. cum poti face la fel de bine din lapte praf toate astea.
Lili, nasoala faza cu mama ta. nu ma bag sa dau sfaturi ca nu ma pricep, dar ideea e ca ea nmu se va mai schimba oricum, alta mama n-ai, poate gasiti vreo solutie de compromis cumva ca e pacat vorba ta sa nu vina la botezul nepotului. una peste alta noi cand am botezat a stat finutul nostru bine-mersi la restaurant si a fost ff cumintel (a circulat prin bratele tuturor asa ca parintii s-au destrabalat).
ca am ramas datoare cu niste raspunsuri - pai aerul l-am scos cam pana la diversificare ca dupa n-a mai fost cazul ~ 4 luni. nici acum nu ma omor cu asta.
messa, si eu banuiesc vaccinul idiot de complotul asta al bebelusilor care nu vor sa manance si ne scot peri albi in cap
. sa facem un studiu - "grevuiesc" doar cei cu infanrix sau si cei vaccinati dupa schema clasica?
noi raportam cel mai normal kk de cand s-a nascut bb - fara grunji de lapte, fara mucus, o pasta cum stiam eu ca e kk de bb. macar am scapat de humana ala, ca de baut oricum nu se omoara. mai fac si eu cum zicea big_adria - ii dau intai completarea si dupa san, macar stau mai calma asa. doar cu san nu ia deloc in greutate - de luni si pana acum, de cand n-am mai insistat cu laptele praf n-a luat absolut nimic. deci sanul nu-i ajunge, doar ca prefera ea suzeta naturala.
sa vedeti si la mine sapt viitoare agitatie cu botezul - gen adela asa.
sa va intreb: tortul e ok cu martipan? sau e prea dulce - asa am citit pe net c-ar fi.
cate kg de fructe sa iau pt 40 de invitati? cate de fursecuri? aveti idee? a, si cate de alune?
hai va rog poate ma luminati ca am intrat si noi in focuri.
pupici
loremunteanu spune:
Adinush, lapte praf gratuit se da doar daca ai venitul minim (parca) sau deloc. Eu am intrebat daca nu putem lua si noi (ca voiam pt bebe) dar mi-a zis dr ca nu se mai da la toti copii. Am impresia ca doar la persoanele fara venit...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
gio spune:
Lili mersi.Astea sunt pt Taisia ca ea e bolnavioara. Imi si imaginez cum o sa o conving eu sa stea cu caciula in cap. oricum incerc frectie pe piept si pe cap daca-mi promite ca nu-si da jos caciuloiul
.
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by gio
sa va intreb: tortul e ok cu martipan? sau e prea dulce - asa am citit pe net c-ar fi.
cate kg de fructe sa iau pt 40 de invitati? cate de fursecuri? aveti idee? a, si cate de alune?
Gio, noi pt 50 pers am luat asa: banane 5kg, mere 10kg, alune 2kg. Fursecuri nu am avut
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
ylilimic spune:
criss- draga, da-mi voie sa-ti spun ca esti cu capul... daca in poza asta tu esti grasa (ca vad si ceva din corp) atunci in asta tati e obez... de unde parerea asta proasta despre tine? Te vrei foto model la nici 3 luni dupa nastere?
las-o mai moale cu autocritica, nu face bine la ten! ![]()
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
gio spune:
quote:
Originally posted by Albinutzzaquote:
Originally posted by gio
Gio, noi pt 50 pers am luat asa: banane 5kg, mere 10kg, alune 2kg. Fursecuri nu am avut
Albinutzza&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
mersi mult, pup
adela2006 spune:
gio las ca vezi tu agitatie
, noi avem 5 mese din care 2 de 12 persoane si am spus ca punem 2 platouri de fructe fiecare cu 3 banane 2 mere mari 2 portocale si 1 bucata strugure faci calculul si vezi ce iasa
in functie de cate platouri pui tu la mese ; am luat covrigei 4 kg sa avem si acasa si ptr vecini normal si nu am luat alune deci nu stiu
criss ti-am vazut printesa e foarte frumoasa ce ochisori mari are si ce frumos zambeste ea in poze
si tu arati super sa nu te mai aud ca zici ceva
a venit nasa pe la mine sa-mi arate rochita de botez e asa frumoasa mi-au dat lacrimile ( clar sunt dusa
)
inca ceva : am fost la epilat si m-am ales cu multe multe cosulete la plica cotului si pe maini care ma manca de mor si arata oribil stie careva vreun remediu minune sa-mi treaca pana maine ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare