Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Cat despre doctori, ori de cate ori il duc la doctora noastra, ne intoarcem cu cate un pateu in pampers, tare bine-i pica vizita la tanti, vorba ta, uitatul cu luminita-n gat!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

In sfarsit am reusit sa pun si eu poze.
Uitati aici

criss & Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Mey m-ati starnit cu mancatul asta si cum vorba messei n-am gradatii la tzatza m-am muls sa vad clar ce si cum.Eu fac chestia asta cam o data pe luna,un fel de proba suptului in varianta mea
Partea proasta e ca mi-a scazut laptele dar asta stiam deja.De la 200-220 ml in zilele mele bune am scos 120 ml.
Partea..buna?! e ca fii-mea dupa san mai mananca si 2-3 masuri de completare asa la masa de la 14 a mancat 220ml si dupa aia se uita asa gales la mine "gata? asta a fost tot,ca parca as mai vrea".
Si 220ml x 6 mese(ca noi inca suntem pe 6 mese)...cam mult fata de ce spuneti voi pe aici.Momentan sunt in plin proces de raire al meselor..adik in loc de 6 mese la 3 ore si 9 ore pauza noaptea sa facem 5 mese la 4 ore..si de tinut o tin eu 4 ore nemancata dar noaptea se trezeste pe la 2-3 sa-si ia ea a 6-a masa.Nu-i chip sa o conving ca e fata mare si poate sa stea si cu 5 mese

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mersi Albinutzza! Sa vad pe unde ajung duminica - unica zi de cumparaturi. Altfel ma invelesc cu o patura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Ia te uita ce harnica am fost azi: mi-am schimbat si semnatura

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai da eu tot nu inteleg de ce va stresati cu botezul? eu nu am nici un stres, ma duc la de-a gata, la restaurant.... chitita, ratoita, mananc, dansez, ma obosesc si basta... acasa! la nasi le dau cadourile acasa, ca cred ca nu le mai car si pe astea dupa mine, tortul comandat, mancare la meniu, bautura - e datoria barbatului, muzica - avem formatia noastra, la coafor si ma imbrac si ma duc bine mersi sa ma dansuesc! A ma mai duc saptamana asta cu aparatul dupa mine si alegem o poza care va fi pe invitatii... nu inteleg de ce sa ma stresez prea mult?!!!

bai Cris eu din poze am vazut o bb-ca frumoasa si vesela si zambareata si o mamica care nu are gusa, nu are grasime, chiar arati bine... nu stiu unde e problema dar cred ca tu te-ai complexat degeaba... ca nu e nimic.... a , si apropo, daca tot vrei bb 2 spre informatia ta - copii se fac in precesul numit , si pentru ca sa ajunga unde trebuie tot trebuie sa te dezbraci!!!!
deci nu stiu cum vrei tu bb 2 sa-l faci? imbracata? prin telepatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Marybell - multumesc de raspunsul cu directionarea impozitului...Sa inteleg ca celelalte il dau tot la stat?! Sau nu au vazut intrebarea...

Am vazut ca ieri a fost zi de copii bolnaviori: bb de Monu, de Aelita, de Liuda - sper ca intre timp lucrurile sa se fi asezat si bbii sunt mai bine acum!

alinuk- eu stiu ca la botez, trusa de impartasanie e speciala, iar lingurita din argint...Mama a donat una bisericii...Ai acasa asa ceva?
criss- si eu tre sa recunosc ca cu rudele e cel mai nasol...mama de pilda, euzinofile mai mari de la ultima tura de analize, giardia prezenta, cand i-am zis de exudat stii ce mi-a zis? "lasa draga ca nu-i dau copilului de la mine, de racait in gat-nu-mi amintesc sa fi facut vreodata, parca aia mai fac analize cu adevarat!"
Mai zi-i Lili ceva, ca imediat ii sare mustarul...
messa- si Adam face la fel cu sanul...ce or fi avand frate?
mady- zbanghie zici? cosmarul meu e ca plange hotarat, pana ii galgaie laptele in gat si in sec 2 vomita lapte si pe nas si pe gura. Plansul nu ii trece cu nimic si "ca ajutor" il pun dinainte pe burta, macar sa nu se inece... ce cuminte era in prima luna, cu icter!
bb plange cand e luat in brate de altii?- cica se simt asa cum ne-am simti si noi, adultii, daca deodata pe strada ar veni cineva sa te imbratiseze!!! cum vi se pare?
dianamizzi- o vecina are 2 copii superbi, fetita nascuta in februarie si baiatul in decembrie acelasi an. Asadar orice e posibil...
monu- eu doar ma gandesc la mail-ul comun...cand oi avea timp si de ala?!
gio- offf, si pe Matei il gasisera mucii, IAR, sapt asta. L-am frecotoit cu spirt in cap+caciula si Cedovix pe piept si spate, Panadol 3/zi ....e ca nou!
Ciudat, pana acum nu racea nicicum, acum e sensibil imediat...
adela- si eu sunt in aceeasi situatie, poate si mai rau...dar incerc sa ma consolez cu gandul ca daca fac acasa o sa fie o aniversare mai mare...stiu, sunt nebuna, dar prefer asa, va spun mai incolo si de ce...
brig_adria- tu urasti Bucurestiul??? Ce sa zic de Mangalia unde 2 din 3 pracuri sunt pe malul marii unde bate vantul... se vede treaba ca Primarul nu are copii mici!
adinush- bucura-te ca mananca si asa! Adam e tot la 3 ore!!! doar in oras mai accepta intarzieri dar nu mereu...azi a urlat de a stiut un cartier...intarziasem 10 min peste 3 ore!!!

revin sa va spun si eu oful!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ma Criss ca m-am uitat in continuare in poze ... mai lasa-ma ca chiar nu te mai cred si inteleg, da arati bine, ce dracu ai? sau esti si tu ca mine? eu o luna nu am scos sutienul de pe mine ca ma inervam numai cand vedeam ca s-au lasat un pic? acum realizez ca am exagerat, dar intai am tras si acum parca mi-am revenit, dar tot silicon imi pun ca asa vreau eu, ca asa ma simt eu bine....
hai ma ca esti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Hai ca fii-mea doarme si eu bananai pe net..si pe masura ce citesc mai gasesc intrebari.
1.Branzica aia de o s-o dam noi la bebici se face din lapte de vaca sau din lapte praf? Ca citii eu pe aici ca cica se face din lapte praf.E necesar sau e asa un mini-moft din categoria "copilul meu sa aiba ce-i mai bun?" Ca acum logic gandind daca nu-i dam laptic de vaca n-ar trebui sa-i dam nici branzica din lapte de vaca.Dar daca branzica n-avem voie,iaurt din comert(evident,de vaca) de ce avem voie? Sunt cam in ceata.
2.Se mai da laptele ala praf gratuit de la stat? Am inteles ca nu mai e Bebelac.Ca daca tot e gratis l-as lua sa-l fac branza ca eu sincer sunt cam zgarcitaAdik sa dau 200 de mii pe cutia de lapte si sa arunc mai bine de jumatate sub forma de zer,dupa aia inca vreun sfert care il lasa in biberon...pai mai mult arunc decat consum

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

lili, mersi pt sfatul cu cedovix ca am prin casa.acum are si febra si i-am dat ceva bilute homeopate. altceva n-am ce sa-i dau ca e pe tratament homeopat. zici ca frectia i-o faci cu spirt? diluat sau nu?

Mergi la inceput