Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

AM AJUNS ACASA!!!
Vlad e bine, trombocitele sunt bine si ele. Multumim de grija. Ma pun la curent, fac curat ca parca am venit intro casa de burlac si revin cat de curand

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Cristina, bine ati venit. Salva Domnului ca sunteti bine. Multi de la noi!!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua de la serviciu,

Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: link-ul de pe prima pagina de la albumul "Bucuriile in natura" nu functioneaza, desi albumul este public. Nu ma pricep sa schimb link-ul respectiv.

Mexxa, felicitari ca Sebi mananca deja atat de diversificat. Noi am avut o experienta destul de nasoala la 3 luni cand am incercat sa ii introduc suculet de fructe (s-a balonat rau de tot!) asa incat am preferat sa nu ii dau dintr-o data prea multe alimente noi (am banuit ca are stomacelul mai sensibil, seamana cu mine macar intr-o privinta!). In plus, noi am inceput cu legumele, care sunt in general mai greu acceptate. "Partea plina" a paharului este ca acum le mananca foarte bine, chiar si dupa ce i-am introdus fructele.

MamiLili, daca imi permiti un sfat: eu cred ca gusturile si preferinta pt anumite mancaruri nu sunt inca definitivate; in locul tau, eu as incerca totusi sa separ mancarurile de fructe de cele cu legume, caci nu este inca tarziu ca Mathias sa le accepte si pe acestea din urma. Poate te ajuta medicul pediatru cu un sfat in aceasta privinta.

Itzy, cat priveste retetele pt bebe, noi suntem destul de conservatori, in sensul ca am incercat sa il invat distinct cu mai multe gusturi diferite, iar combinatiile de alimente sa le fac cat mai aproape de ceea ce mancam si noi ca adulti. Deocamdata avem in meniu:
- supica crema de legume (morcov + cartof + albitura + dovlecel) si carnita de vita sau de pui
- iaurtel cu banane (cam 1/3 de banana medie pe zi)
- mar (1-2 mere) + para + brazica (cantitate egala cu cea de fruct) + cereale (o masura).

Cat de curand am in plan:
- spanac + piure de cartofi + ou, cu iaurt sau smantana
- piure de cartofi + ficatel, cu unt
- rosie (fara coaja si seminte) oparita, cu branzica si unt.

Sanatate mamicilor si bebeilor bolnaviori! Of, vremea asta mi se pare atat de capricioasa; noi am ajuns sa iesim afara cu nu stiu cate haine de schimb, ca sa fim siguri ca nu racim.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marram spune:

Buna. Si noi suntem o bucurie de toamna. Cum ne inscriem aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Marram, bine ai venit! Trimite urmatoarele date: data nasterii bebului, numele lui si coordonatele de la nastere (greutate si lungime). Se vor ocupa fetele pricepute sa le introduca pe prima pagina. Poti sa te inscri si pe site-ul Bucuriilor, dar aici Mirabelac este "responsabila". Vezi pe prima pagina linkul cu siteul Bucuriilor. Acolo cred ca sunt si ceva date explicative...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

cristina, bine ca sunteti ok; mamilili, bine ca ti-ai revenit!
adriana, si meniul tau suna interesant; ma pregatesc si eu de ficatel si de iaurt...
marram, bine ai venit!
mexxa, cand narcisa mea a fost mucoasa, pe langa toaleta nazala, medicul mi-a spus sa-i pun cate un supozitor cu paracetamol, dar eu nu prea am exagerat; oricum i-au trecut repejor, si a avut si ea la mucisori... mai zi-mi, te rog, niste retete de-ale tale, ca tot timpul le pomenesc...
ramomar, am schimbat putin papica, ii dadusem ieri carnita de vita asa ca orezul l-am pregatit cu rosii, galbenus, zeama de lamaie (ca-i place acru), si putina sare, a iesit foarte bun...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Am reaparut si noi pe-aici la scris....Nu ma descurc deloc cu timpul asta.Sunt mereu pe fuga si ma bucur daca reusesc sa ajung la zi cu cititul.Noi suntem bine...ne luptam cu iarna asta pacatoasa care nu vrea sa plece.Vineri a nins vreo 10cm, sambata si duminica s-a topit ca azi sa se puna iar vreo 10cm.Si e frig si urat..m-am saturat.Am vazut si eu pozicile voastre in natura....in tricouri, ce sa mai??? Faine...
Xandrutza...am vazut ca esti profa de sport.In ce an ai terminat si unde?Ca si eu am facut ANEFS-ul la Bucuresti si-am terminat in 1995.Poate ne stim...
Am crezut ca scriu mai mult...dar s-a trezit Teo...
Sper sa mai intru sa va mai povestim de noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Buna dimineata fetelor. Mai este si pentru noi?

Andraaaa, si eu sunt in acelasi stadiu cu diversificarea lui T. Pana a acum nu a mancat decat trei legume, separat, la distanta de trei zile intre ele. Asta pentru ca el avand dermatita, este predispus la alergi si as vrea sa fac totul ca la carte (cartea astora de aici). Asa ca T a mancat pana acum fasole verde, morcov si cartof dulce. Azi bagam dovlecelul. Ufff, asa ma apuca disperarea cateodata. Parca nu o sa-l mai vad pe T vreodata manacand ou (cred ca-l introduc dupa 1 an- cel putin sigur asa voi face cu albusul); d-apai ce sa mai zic de mancat singurel bucatele mari. Dar, ma rog, USOR-USOR o sa o rezovam si p-asta (d-aici si nick-ul meu usorlili )

Si sa stii ca si eu ii combin lui T morcovul cu cerealele. De fapt nu numai morcovul. Cam toate (cele trei ) legumele. Nu cred ca-i face rau. Aici,la clinica, mi-au zis sa-i dau seara si cereale si o leguma. Pai (gandeam eu cu singurul neuron pe care-l mai am) o sa stea T atata timp in scaun, sa manance pe rand cereale apoi legume? No way. Sa zic mersi daca le mananca combinate (el seara nu prea are rabdare sa manance solid). Dar este adevarat ca ziua mananca si leguma separata. Deci la el este chestie de vointa, nu de gust.

Fug la el ca simt niste mirosuri prin zona

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by sympa

Xandrutza...am vazut ca esti profa de sport.In ce an ai terminat si unde?Ca si eu am facut ANEFS-ul la Bucuresti si-am terminat in 1995.Poate ne stim...

Teo si Andrea

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006)

buna, eu am terminat in `98, dar la iasi...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by sympa

Noi suntem bine...ne luptam cu iarna asta pacatoasa care nu vrea sa plece.Vineri a nins vreo 10cm, sambata si duminica s-a topit ca azi sa se puna iar vreo 10cm.Si e frig si urat..m-am saturat.Am vazut si eu pozicile voastre in natura....in tricouri, ce sa mai??? Faine...

Teo si Andrea

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006)

Marianaaaaa, mi-ai luat-o inainte. Asta voiam sa le povestesc si eu fetelor, dupa ce-l schimbam pe T.

Te tuc.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput