Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

A fost alarma falsa...

Marram, bine ai venit.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

mexxa, cand narcisa mea a fost mucoasa, pe langa toaleta nazala, medicul mi-a spus sa-i pun cate un supozitor cu paracetamol, dar eu nu prea am exagerat; oricum i-au trecut repejor, si a avut si ea la mucisori... mai zi-mi, te rog, niste retete de-ale tale, ca tot timpul le pomenesc...
...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Astazi de exemplu Sebicu a papat piure de cartof cu spanac si ou.A iesit foarte bun...dar din cauza mucilor nu prea are pofta de mancare.[/b]

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetele de Sephora mai stie cineva ceva...??
Nu am mai vazut-o de multisor..sper ca e ok.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare !

Am intrat si am gasit niste idei noi de mancare pt Victor de care ma bucur mult pt ca nici el nu vrea sa pape legumele. Zilele trecute i-am dat pireu de legume cu banane dar cum a fost un pic constipat nu am mai putut sa-i dau .

Azi i-am facut pireu de cartofi cu unt dar din pacate nici pe acesta nu la papat.

Am vazut poze cu Bucuriile, sunt toti superbi.

Cucuoancea ai 2 fetite superbe .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Fetelor dar Inni si bbralucutza ce fac , nu am vazut sa mai dea vreun semn de viata

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Cristina, ma bucur ca Vladic este bine.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Usorlili ma bucur sa aflu ca nu suntem singurii asa de putin diversificati. Las' ca ii ajungem si noi pe ceilalti din urma indata!
Cum mai e cu dermatita? Sper sa scape Tudorel cat mai repede de ea...

Xandrutza aici pe DC iti faci blog? Eu il astept cu nerabdare. Da' stii ca mi-a venit o idee brilianta: fitness cu bebelusul ! Ridicand sau balansand bebelusul cu mainile sau cu picioarele putem "lucra" foarte eficient multe grupe de muschi. Eu fac asta zilnic Astept sa vad rezultatele...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Am revenit...
Cristina..ma bucur ca nu a fost nimic grav si ca sunteti bine.E nasol sa stai in spital, de multe ori te imbolnavesti mai tare decat esti.
V-am zis ca am vazut poze...superbe bucurii si mamici de bucurii la intalnire, pufisorii fericiti in aer liber, Patricia cu lalelele, Vladut la picnic si alte supe poze...Adevarate bucurii avem...
Despre noi, ce sa va zic???Si noi cu diversificarea....mai greu la legume.Desi am inceput cu ele tocmai din motivul de a nu avea surprize dupa fructe, tot nu le mananca.le manca binisor..acum preferate ii sunt fructele si cerealele.O sa mai schimb si eu retetele, multumim fetelor care mai scriu retete ca mai avem de unde ne inspira.trebuie sa mai trimit si eu poze pentru album..cand am timp o sa trimit.
Usorlili...ce sa facem suferim...dar lasa ca trece si iarna la noi..si vine vara umida de nu mai poti respira.Astia de-aici au o vorba...cica, primavara e intr-o joi dupa-amiaza.Se cam trece direct din iarna in vara.
Alte noutati..casa mea incepe sa semene din ce in ce mai mult cu o gradinitza....jucarii peste tot.M-am saturat sa tot adun.Nici bine nu termin intr-o parte ca-n celalta e la loc.Teo merge peste tot de-a busilea, se ridica in picioare pe unde ajunge la nivelul lui, merge sprijit de pat sau de masuta(am in salon una mica si lunguiata pe masura lui).trebuie sa am grija sa inchid usa de la baie ca are o placere deosebita sa se ridice pe wc-u si sa admire apa.
V-am pupat ca ma striga de zor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Vorbiti de mancarici? Eu i-am dat azi piure din: cartof, conopida, broccoli, patrunjel radacina, piept de pui, o bucatica rosie fara seminte, frunze de spanac, marar, patrunjel, putin untuletz. Am vrut sa-i pun si dovlecel, dar n-am gasit. Era asa de bun la gust, ca-mi venea sa-l mananc eu.
Apropo de sare: eu la fiecare mancarica ii adaug cate putin, pentru gust.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am iesit si noi afara azi, dar nu a fost chiar asa cald cum parea sa fie.
Cristina, bine ai revenit acasa.
Pufymic, mie pozele in natura mi se par cele mai frumoase. Baieteii sunt superbi, ca de obicei.
Am vazut fetele din Bucuresti ce bine arata si m-am apucat sa mananc mai putin. Poate slabesc si eu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput