Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am uitat sa zic ca am admirat toate Bucuriile din poze!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, macar ai scos toti mucisorii? Sebicu a stat sa-i cureti nasucul? Are si Maria vreo 2 si nu reusesc sa-i trag cu pompita. Plus ca nici nu sta. De cand tot am curatat-o la ochi si in nas, acum face urat cand ma apropii de nasucul ei.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, mi-ai adus aminte si am pus si eu o poza cu Maria suparata.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Marram, bine ai venit printre noi!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Andra, dermatita este sub control iar eu super fericita.
Am citit zilele trecute ca hidrocortizonul (crema) "sperie prea multa lume pe nedrept" intr-o revista de specialitate (alergii) si ca unguentul pe care-l folosesc eu nu ar fi absorbit de organism ci doar de piele. Citisem eu pe undeva ca au aparut ceva creme noi care-s mult mai sigure dar nu stiam care. Asa ca m-am mai linistit (deja devenisem exact ce nu voiam sa ajung- o mama obsedata: nu jucarii de plus, nu animale pe langa copil, nu imbracamite care sa aiba si altceva in afara de bumbac...as putea completa un caiet studentesc cu nu-uri).

Ma intrebai acum ceva timp (cand am venit din Ro) cum ne-a priit vacanta. Uauuu. A fost super. Dar mi-a rasucit cutitul in rana. Ii spuneam zilele trecute lui Sympa la telefon ca mai bine nu ma ducea. Am realizat ce am lasat in tara (familia si Prieteni). Pentru o viata mai buna, pentru o societate mai buna. Dar (de fapt de mult ma tot intreb) oare s-a meritat? Noi fiind genul pentru care celula societatii este mai importanta decat societatea in sine. Asa ca (desi nu neaparat plecare acasa m-a facut sa gandesc asa- deja gandeam) am realizat ca tot ACASA imi este mai bine. Nu-mi pare rau ca am ajuns aici. Nu consider ca am pierdut timpul. As vrea sa fac un certificat (Alex-sotul- spune ca-mi va folosi o diploma de aici in Ro. Eu vreau sa-l fac pentru a-mi aprofunda engleza- in special termenii cu care lucrez) si apoi sa ne intoarcem ACASA. Noi suntem genul de oameni care nu suntem facuti pentru a emigra. Ar insemna sa uitam oamenii care i-am avut langa noi (trebui sa "uiti" ca sa mergi mai departe) si noi nu suntem dispusi sa o facem. Asa ar trebui sa facem pentru a ne fi bine aici. Subliniez (pentru a nu ne judeca nimeni gresit): noi asa simtim.

Stiu ca in Romania ne va fi bine. Stii si tu... scara de valori a fiecaruia.

Si apoi multi m-au intrebat: "nu te gandesti la copil?" Copilul v-a fi fericit unde noi vom fi fericiti. Cand va fi mare, daca el v-a putea, are liberatatea sa plece. Mereu am spus: "sa-l duca mintea iar viitorul si-l va face asa cum vrea el".

Deci ACASA ESTE ACASA.

Uf, ce bine ma simt ca m-am descarcat.

Edit: scuze pentru off topic. La alte subiecte legate de emigrare nu cred ca as indrazni sa scriu pentru ca oamenii judeca oameni cu asa o usurinta. Si mai grav este ca se spun vorbe dureroase. Asa ca mi-am facut curaj si v-am scris voua.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

UsorLili te inteleg perfect in tot ceea ce ai scris. Asta este si atitudinea mea. Va doresc sa va intoarceti in tara atunci cand veti fi pregatiti sa o faceti, din toate punctele de vedere pregatiti- si sa reveniti intr-o Romanie mai buna (ceea ce doresc si pentru noi, cei ramasi)

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Iar in pozele acestea haioase o sa le vedeti pe Ana-Maria cu Daria Roxanei01 la iarba verde...sunt adorabile amandoua

POZE LA IARBA VERDE

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

bai, va zic la BGS ca ati calcat pe iarba

super frumoase pozele/fetele

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise
... din toate punctele de vedere pregatiti...

Hmmm. Da, suntem constienti. Dar avem incredere in decizia noastra. De altfel am si plecat cu gandul ca daca nu ne vom simti bine ne vom intoarce acasa. Asa ca nu am "lichidat" nimic acasa. Am avea la ce sa ne intoarcem (material vorbind).
Toata povestea asta a fost visul lui Alex de o viata si am zis "sa-l urmam". De, n-a fost sa fie.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Cucuoancea voiam sa-ti spun ca am vazut-o pe Ana, floare de cires. Superbe pozele. Mi-au placut in mod special.

Apropo, daca mai facem un bb si va fi fetita, numele la care deja (de mult) ma gandesc este Ana. Simplu si frumos.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Usorlili, am citit cu atentie ce-ai scris si te inteleg foarte bine. Bine ai facut ca ti-ai exprimat parerea la "Bucurii" si nu la alt subiect, cred ca ai vrut sa-ti impartasesti sentimentele cu cineva cunoscut si apropiat tie, adica noi, mamicile de Bucurii.

Cate ore ati zburat? Si cum a suportat Tudor calatoria?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput