Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 27
usorlili spune:
Elenia, tu ce faci? Nu ai mai aparut de mult.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
matahut spune:
Usorlili, mi-a mers la suflet ce ai scris despre emigrare. Te inteleg atat de bine. Nici eu nu m+as putea simti bine in alta parte tocmai pt ca eu nu vreau sa UIT, imi iubesc familia, prietenii, casa in care m-am nascut, strada, scoala, liceul etc etc. E, as mai scrie vreo 3 pagini pe tema asta, dar...nu e locul si momentul...
Ma bucur ca iti place Ana (a mea si numele). Iti doresc sa ai parte si tu de o Ana cand veti dori.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
usorlili spune:
Lili ma bucur ca am spus aici ce ma roade. Si mai stiu ca eu cu adevarat m-am descarcat scriind randurile alea.
Am zburat cu T 7 ore peste ocean, escala de 1 ora jumate la Paris apoi inca vreo 3 ore pana la Bucuresti.
Pentru noi a fost greu drumul pentru ca T a avut puseu de dermatita (cam 60-70% din corp) si-l manca groaznic. Mai ales ca erau si variatii de temperatura (iar pe el caldura il termina la piele). Daca iti aduci aminte am povestit ca am ajuns direct la doctor cu el si am inceput tratamentul pentru ca se infectase.
Dar am vazut bebelusi (cam de aceasi varsta cu Tudor)-vreo trei in total- care s-au comportat exemplar. Somn, joaca, mancare, un pic plimbati prin avion, iar somn, iar mancare...
Cu decolare si cu aterizarea nu stiu ce sa zic. Eu nu am reusit sa-l fac pe T sa manance sau sa ia Suzy. Asa ca el ba a facut ochii mari si gura cascata (asta la decolare) ba a plans (de vreo doua ori la aterizare). In rest a dormit. Ba parca o data a luat si Suzy. Nu mai stiu sigur ca la cate aterizari si decolari am avut...
TUDOR (29.09.2006)
MamiLili spune:
Usorlili, multumesc pentru raspuns! Multa sanatate lui Tudor, sa scapati de nesuferita de dermatita!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
flavia ramona spune:
Buna seara Bucurii,
Imi cer scuze pentru absenta indelungata, dar cum vremea e tare frumoasa si au fost si sarbatorile nu prea am stat pe acasa.
Sanatate puiutzilor bolnaviori.
Nu am timp de vazut poze si am citit si pe fuga, recunosc. Vroiam doar sa stiti ca suntem bine si sper sa am mai mult timp sa intru si aici, dar cu vremea asta stam cam toata ziua pe afara si cand nu stam fac ce pot prin casa.
Bogdan e ok, inca nu are niciun dinte, mananca aproape orice, cand si cum, san inca papa noaptea si seara, se ridica incepand de ieri in genunchi, timid inca, dar perseveram.
Noapte buna.
eleņia spune:
buna seara mamicilorde bucurii s bucuriilor
eu sunt intr-o stare jalnica,mai bine spus cred ca sunt un pic mai deprimata s de fiecare data cand vreau sa rspund uneia dintre voi sau sa spun cat de mult imi plac filmuletele s pozele bucuriilor sterg ce scriu s inchid
nu stiu de ce nu mi sa mai intamplat niciodata
usorlili mai facut sa plang pt ca mie imi este ffffff dor de casa chiar daca intr-o luna sau doua o sa vina parintii mei si te inteleg perfect s sunt intrutotul de acord cu ce ai spus
cristina bine ati revenit acasa s ma bucur ca sunteti bine
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
usorlili spune:
Elena, ce se intampla cu tine? Darius este ok? Nu ne-ai spus nimic de el. Sper ca-i in regula.
TUDOR (29.09.2006)
usorlili spune:
Lili, cu placere. Va batea si pe voi gandul sa plecati intr-un concediu "prin tari straine". A ramas in picioare planul?
TUDOR (29.09.2006)
eloise spune:
Buna dimineata!
Eu iar cu tusea asta...M-am trezit la 4 sa alaptez copilul, si gata, s-a declansat. Iau Stodal (complet inutil) si sirop de muguri de pin de la Fares (complet inutil, dar macar delicios la gust...asa imi inchipui eu ca erau siropurile lui Mary Poppins...imi vine sa beau toata sticla o data)
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
E-heeee, unde sunt vremurile din sarcina, cand daca ma trezeam la 4 din cauza arsurilor, aveam toate sansele sa o gasesc online pe Sandra, si ea treaza din acelasi motiv...
Chiar, Sandra, ce mai faceti?
Roxanae dar voi?
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...