Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Andra, si eu care ma intrasem sa va zic ca azi am facut eu . Voi doar sa o puneti la incalzit. Sa-mi opriti si mie o cana.

Te-a lasat tusea? Hai, fugi la culcare, ca acum se face (si mai) dimineata.

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili pai eu nici n-am mai facut cafea...eram sigura ca pana se trezesc fetele se raceste. Iar la voi In Canada m-am gandit ca nu e ora cafelei (eh, bag si eu pretexte, de fapt m-am zgarcit...)
M-a mai lasat tusea...ma duc sa ma culc la loc...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

UsorLili - saru'mana pentru . Am facut si eu una, asa ca mamici, desteptarea si poftiti la o
Eloise - imi pare rau ca te chinuie tusea. Macar in sarcina, daca nu aveai somn pe la 4-5 dimineata, te puteai odihni pe parcursul zile, dar acum... Tusea ta este seaca sau productiva? Daca e productiva, incearca un sirop Efitusin. Mi imi trecea destul de repede cu el.
Elenia - ce ti-i cu starea asta? Nu-i voie sa te deprimi! Hai, mobilizeaza-te si hai mai des pe aici sa povestim care-i baiul si poate impreuna reusim sa te scoatem din starea asta urata.
Flavia - hai mai pune si poze cu Bogdanel. Felicitari pentru ridicatul in genunchi!
Alexutza - tu pe unde-mi umbli?
MamiLili - te-a lasat raceala?
Hai ca ma apuc de curatenie si revin.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ce zapacita pot fi...
AVEM 6 LUNI!!!
La multe luni si ani pentru Luca, Mathias, Ada, Eric, Nicolas Mihai, Vladimir Alexis, David Stefan!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by eloise

Xandrutza aici pe DC iti faci blog? Eu il astept cu nerabdare. Da' stii ca mi-a venit o idee brilianta: fitness cu bebelusul ! Ridicand sau balansand bebelusul cu mainile sau cu picioarele putem "lucra" foarte eficient multe grupe de muschi. Eu fac asta zilnic Astept sa vad rezultatele...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

eloise, aici pe DC imi fac blog; ma gandeam sa pun un program pe care il faceam la scoala, e cam solicitant, dar merita. iar fitness cu BB si eu fac demult, e o idee excelenta...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

neatza! vad ca am cafea pe alese... multumesc!
cristina ce bine ca te-ai intors! ma obisnuisem cu
ta... sper ca vladic e bine...
bine ai revenit, flavia ramona! nici narcisa mea nu are dintisori...
gety, foarte interesant piureul tau, yummy...
eloise, sper sa-ti treaca repede tusea, totusi stodalul mie mi-a facut o impresie buna... incearca cu ceai de frunze de gutui (remediu propus de maica-mea... ea e pasionata de ceaiuri...)
usorlili, bine ai facut ca te-ai descarcat, am citit atent ce ai scris; scara valorilor o poti conserva si in societatea noastra, care pe mine sincer, m-a cam dezamagit... dar atata timp cat te pastrezi sanatos si-ti inveti copii la fel... mai e o sansa... si ai dreptate acasa e acasa...
sympa, si narcisa mea arunca jucariile pe jos, le urmareste cu privirea... se distreaza la maxim... iar eu exersez mersul in patru labe, dupa jucarii

elenia, ce se intampla, ai patit ceva?
sephora...
mamilili, benchetuiesti?

poze cu noi

Mergi la inceput

Ada, Erik, Nicolas Mihai, Mathias, Vladimir Alexis, Luca, David Stefan si Vlad la multe lunite!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Alexutza - tu pe unde-mi umbli?

Poze

subscriu!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

BUNA DIMINEATA.

Noi sintem bine. Nu am mai scris de citeva zile pt ca am cam avut treaba, dar v-am citit.

Am uitat sa va spuneam ceva si anume ca am scapat de problema ochisorului abia acum la 6 luni 1/2 cu niste picaturi recomandate de o vecina, respectiv NETACIN. Nu stiu de ce nu dau pediatrii astia sa incerci mai multe chestii decit clasicul Tobrex care e apa de ploaie....sau eventual te trimit direct la desfundat canalul lacrimalma gindeam cu groaza ca ajungem ca Gety dar uite ca am scapat.

Zilele trecute am inceput sa papam si ficatel de pui cu cartofior patrunjel verde si iaurt amestecate toate....mmm o bunatate.(pt cine mai vroia retete).

Punem si noi pozici noi de la 7 luni.
POZICI 7 LUNI

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Ar fi bine sa facem cumva sa scriem retetele de papa pt bebei ca ne mai inspiram unele de la altele...eu pt pranz as mai vrea sugestii

Daca le-ati trimite pe mail-ul bucurii2006@yahoo.com as putea face o pagina cu retete pe site.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput