Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 29
ramomar spune:
Neata,
multumesc fetelor de cafea, am baut de la toate, iar de la Cristina am luat una mica cu formula![]()
xandrutza, deci m-ai tradat ieri cu meniul?
,dar mi-a si trecut supararea daca Narcisa a papat bine, caci si Patricia a halit cu mare placere mai ales ca l-am imbunatatit cu o lingurita de smantana si a iesit delicios.
Cristina, bine ai revenit acasa cu puiutul mic! 
marram bine ai venit! te asteptam cu mai multe detalii despre "bucuria" ta!
usorlili si sympa, nasol ca iarna, inca, bantuie pe la voi. Eii, dar daca o sa treceti direct la vara, tot nu mai aveti mult de asteptat, zic eu![]()
sympa ce precoce e Teo, bravo lui!
usorlili, tare mult m-a impresionat mesajul tau si ma bucur ca ai reusit sa-ti descarci sufletul. Sunt total de acord cu ce ai scris. Si eu am avut ocazia sa plec de "n" ori, dar niciodata nu am facut-o;initial mi-am zis ca sunt lasa si nu am curaj, dar apoi m-am gandit mai bine si de fapt lasitatea mea se tragea din prea multe sentimente si neputinta de a te rupe pentru o lunga perioada de timp de tot ce ai mai drag: familie, prieteni, casa, etc
mexxa multa sanatate lui Sebicu.
eloise, sper sa scapi si tu cat mai repede de tusea aceea pacatoasa.
elenia, care o fi buba supararii tale? sper sa fie bine totul.
chiar asa ce o fi cu Sephora, alexutza, Sandra, caci ele cam postau zilnic.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
eunice78 spune:
Buna dimineatza!
La mai mare celor care implinesc 6 luni!
Subscriu pentru numele Ana. Daca as fi avut si eu o fata tot asa ar fi chemat-o, dar daca am baietzi..., asta e, acum sunt tare multumita.
Eu sunt acum cu amandoi copii acasa, pantru ca cel mare s-a pricopsit cu o raceala zdravana, motiv pentru care sunt furioasa. A venit vineri de la gradi cu un ochi rosu pentru ca nesimtitu de sofer care il aduce acasa vine cu geamul deschis, iar Petru sta chiar in spatele lui. L-am pus pe picioare si ieri, in conditiile in care sotzul vorbise cu directoarea, cand am coborat sa il iau soferu era iar cu geamu deschis. Si si-a mai permis sa imi zica; "dati-i doamna un sirop de tuse!" Evident, ca m-am enervat, i-am zis ce am avut de zis, iar el a replicat senin ca nu poate merge cu geamul inchis ca nu e aer in microbuz. In conditiile in care ieri, in Bucuresti, nu a fost cald. Abia astept sa ii zic iar directoarei.
Toma a mancat destul de bine ieri.
Nu mai stiu despre cine am citit ( ma scuzati, ca inca nu am retinut numele tuturor), ca nu vrea sa inceapa diversificarea cu fructe ci doar cu legume.
Pai, de ce? E gresit?
Ca eu asa am facut la amandoi, prima data suc de fructe, apoi cu pulpa si dupa ce s-au obisnuit cu fructele, piureul de zarzavat.
In ceea ce priveste morcovul, Petru a acceptat sucul de morcov, insa Toma sa nu il vada. Iar morcovul fiert nu a avut succes la nici unul din ei. Adevarul e ca nici mie nu imi place.
Toma a mancat ieri 150 gr banana frecata cu un pic de suc de portocale, la 10, iar la 2 piure din: cartof, telina, pastarnac, un pic de ceapa ( care nu am pasat-o), dovlecel ( asta e ff agreat), un pic de morcov, si ficat. Plus unt.
De fapt la noi asta e piureul zilnioc doar ca ii dau o data pe saptamana ficat, de doua ori ou, de doua ori peste si de doua ori pui. In rest, lapte matern.
Eloise, pentru tuse incearca sa iti faci ceai de ceapa.
Multa sanatate celor cu puiutzii bolnavi!
poze cu baietzii
eleņia spune:
buna dimineata
-usorlili sarumana de
chiar am nevoie
-mexxa s itzybitzy ma inscriu s eu in randul mamicilor care fac mancare la bb ca pt noi cu diferenta ca eu nu pun sare deloc s darius papaceste fff bine el oricum este un papacios
-mamilili ma bucur ca tiai revenit s nu mori
ca mai avem nevoie de tine pe aici
-marram bine ai venit printre noi
-eloise sa te faci bine repede repede
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
CristinaGoji spune:
Ramomar - acum, ca s-a gatat Postul am si lapte la cafea, sau te-ai obisnuit deja cu formula?
Vezi ca acum am doar din aia fara lactoza![]()
Vladic e mult mai bine, doar ca inca nu mananca cat manca inainte si a slabit. Sper sa-si revina cu mancatul cat de curand. La 6 luni avem 7 kg 250 g, in contextul in care inainte de internare aveam 7 kg 600 g.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Mirabelac spune:
Itzy bestiale pozele din parc si de la iarba verde, superbe ce mai... mi-au placut fetele cum disputau suzeta papusicii... si tu arati fff bine, cat ai slabit ca arati super. Felicitari pt. papacioasa!
Gety ma bucur mult ca s-a rezolvat cu ochisorul Mariei, mama lui de microb, v-a chinuit atat timp...
Pufy ce smecher e Alesio cu ochelari si pe bicicleta si Nicolas e tare dulce agatat in copac.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
mexxa spune:
Buna dimineata...multumim de cafelutza...buna tare
...noi dupa o noapte furtunoasa
de plansete si nervi am mers azi la spital la control.Nu are nimic la "testiculete" insa este suspect de hernie inghinala...
Vom merge iar la control la 1 an si 6 luni...sau mai devreme daca hernia se va manifesta...
speram sa nu.
In rest este bine...plin de muci dar avem batista
Gety...ce sa iti zic despre batistuta...e super buna.Pot sa iti zic ca la noi acum e mai greu deoarece Sebi nu mai suporta sa ii atingi nasucul...dar operatiunea se termina imediat,nici nu are timp sa planga prea mult...ca e gata curatat.Sa nu mai zic ca respira foarte bine si cu pompita sau cu betisoarele nu puteam intra foarte adanc in nasucul lui.
Merg sa fac putin curatenie ca e jalee...pupici
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
eleņia spune:
la multi ani bucuriilor de astazi Ada, Erik,Nicolas Mihai, Mathias, Vladimir Alexis,Luca,David Stefan,Vlad
sa fiti sanatosi s sa va bucurati parintii
ma duc sa fac fructele la bb pt micu dejun s apoi revin
va pupam dulce,dulce darius s mamica lui elena

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
xandrutza_76 spune:
eunice, tu aveai programul tae-bo? daca da, ai vrea sa-ti activezi optiunea de PM (private message) sa-ti pot trimite adresa mea de mail, poate ma fericesti cu un asa program... multumesc anticipat...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
ramomar, a iesit foarte bun orezul... si ai gasit cuvantul potrivit: "halit"... l-as fi mancat si eu...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
eunice78 spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu PM-ul meu, ca am verificat acum si am vazut ca nu mai e activ, dar nici nu imi dau seama ce sa ii fac sa il activez, am raportat la moderator. Incerc sa intru pe pagina mea dar e dezactivata. Pana atunci amatoarele de tae bo sa imi dea un semnal pe forum si va trimit eu PM cu adresa mea de mes.
Si tb adresa de mes nu mail, pentru ca programele sau peste 300mb, nu merg pe mail.