Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Cristina, cu formula vreau ca asa m-ai obisnuit, iar acum mi-e greu sa tot schimb gustul
Imi pare tare rau ca a slabit Vlad, dar lasa ca recupereaza el, caci are mami lui grija.

xandrutza, sa stii, ca si eu as fi mancat portia Patriciei si am observat ca daca imi place si mie gustul mananca si ea foarte bine, daca e weahhh pentru mine asa e si pentru ea, deci o sa-i gatesc ce-mi place mie, daca tot avem aceleasi gusturi.

Monica, ce simpatica e Cosmina , dar si foarte sexy

La multe lunite puiutilor care azi isi mai adauga o luna in palmaresul vietii!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

BUNA DIMINEATA.

Noi sintem bine. Nu am mai scris de citeva zile pt ca am cam avut treaba, dar v-am citit.

Am uitat sa va spuneam ceva si anume ca am scapat de problema ochisorului abia acum la 6 luni 1/2 cu niste picaturi recomandate de o vecina, respectiv NETACIN. Nu stiu de ce nu dau pediatrii astia sa incerci mai multe chestii decit clasicul Tobrex care e apa de ploaie....sau eventual te trimit direct la desfundat canalul lacrimalma gindeam cu groaza ca ajungem ca Gety dar uite ca am scapat.

Zilele trecute am inceput sa papam si ficatel de pui cu cartofior patrunjel verde si iaurt amestecate toate....mmm o bunatate.(pt cine mai vroia retete).

Punem si noi pozici noi de la 7 luni.
POZICI 7 LUNI

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Tobradex ne-a recomandat si noua primul dr. si tot asa, nici o schimbare. Dr. a doua i-a facut intai o analiza a secretiei, si stafilococul respectiv era sensibil la Nettacin. La noi problema devenise acuta, de asta am ajuns la interventie.
Dar acum suntem bine si toata lumea e fericita. Unul mai fericit ca altul.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

eunice, eu vreau acel program!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Fetelor, am o mare rugaminte la voi, cele care aveti posibilitate si dorinta - va rog sa va rugati, eventual sa aprindeti o lumanare sau sa platiti o slujba pentru un copil Tudor, are 6 saptamani si o malformatie foarte grava la inima. Am stat cu el in salon, e dependent de oxigen si mi se rupe inima cand il vad ce firav e si cat de indurerati sunt parintii lui, mai ales mamica lui, care de frica sa nu cumva sa se intample ceva cu copilul ei prin somn a renuntat si la somnul de noapte. Oboseala totusi a doborat-o intro noapte cand eram inca eu acolo si a adormit saraca. VA MULTUMESC!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Vad ca ne invartim in acelasi cerc de legume. Eu i-am pus prima oara ieri rosie si i-a dat un gust si mai bun. Eram asa de incantata de gustul mancarii, ca sotzul voia sa-mi aduca o bucatica de paine.
Azi ma bate gandul sa-i fac o ciorbita.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

xandrutza_76, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Cosminutza, ti-am admirat toate pozicile: de la poponetzul gol, apoi din ce in ce mai imbracata si la iarba verde.LA MULTI ANI! Bucuriilor nascute intr-o zi de 17. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ramo noi am trecut testul cu biberonul, adica a baut un bibe plin (lapte praf chiar) seara la culcare pt. a se invata cu gustul pt. cand voi merge la serviciu. Al meu papa serios noaptea cate 15 min si trage nu gluma. Mama, ce superba e Patricia, asa finuta e... si-mi place tare mult lenjeria aia cu puiuti...

mexxa "piureurile alea fara gust" sunt sanatoase, daca nu-i place bebelului asta e, incercam altceva, dar ar fi ideal sa le pape, eu asa cred. Si eu i-am dat supica lui si a facut cahh, apoi i-am dat din borsuletzul nostru cu suc de rosii si carnea fiarta acolo (insa eu dau un clocot la carne separat de cand ma stiu) si a papat destul de bine, deci e vorba de gust ca foame ii era.

Cristina bine ati venit acaca sanatosi!

marram bine ai venit printr BUCURII!

usorlili si la noi s-a reintors dermatita asta si am fost iar la dr, m-a multumit cumva ce mi-a spus de data asta, adica sa las copilul sa se joace, sa manance si sa nu-i impun nici o restrictie pt. ca este ceva din corpul lui si nu prea are legatura cu ceva din mediul extern (cred ca ti-am mai spus ca si fetita drei a avut pana la 1 an, deci are si experienta proprie)... eu cred asta si sunt sigura ca va trece de la sine, doar nu las sa se agraveze, o tin sub control.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Mirabelac, Maria a baut ieri 120 ml. ceai Babydrink. Slava Domnului!
Mamici care va mai confruntati cu astfel de probleme, incercati ca si mine Babydrink.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Nu mai stiu despre cine am citit ( ma scuzati, ca inca nu am retinut numele tuturor), ca nu vrea sa inceapa diversificarea cu fructe ci doar cu legume.
Pai, de ce? E gresit?

Cred ca eu eram aia . Nu, desigur ca nu-i gresit, din contra, acesta e modul traditional de a incepe diversificarea la noi in tara, si functioneaza bine de obicei. Pur si simplu asa mi-am pus eu in cap: sa-l deprind binisor cu legumele si abia dupa vreo 2 saptamani de la acceptarea lor sa ii dau si fructe (care sunt sigura ca vor avea succes instant).
quote:

Eloise, pentru tuse incearca sa iti faci ceai de ceapa.

Multumesc de sfat... nu cred ca reusesc sa-l beau ca e cam ...si eu sunt o mofturoasa.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput