Eu am reusit si-am mancat ieri mai putin. Dar am mai papat si vreo 4 tablete Poiana. Azi am 2 pungutze cu napolitane pe langa mine. Daca le pastrez intregi, sunt tare! Tineti-mi pumnii.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mira multumim, multi pupici de la noi pentru puiul tau care este la fel de finut si cu niste ochisori superbi. Lenjeria aceea cu puisori si mie mi-a facut cu ochiul si am cumparat-o imediat chiar daca am dat cam multicel pe ea![]()
Ce bine ca la voi s-a rezolvat problema cu biberonul. Am incercat si eu cu lapte praf (mai ales ca s-ar putea sa trebuiasca sa ma intorc si eu mai repede la serviciu ), dar nici nu se pune problema sa ia macar o gurita. chiar nu mai stiu ce metode sa aplic.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
elenia dintr-un motiv anume esti in starea asta de deprimare? Speram ca sunteti bine si e o faza trecatoare.
Andra cred ca ar trebui sa mergi la un control mai amanuntit legat de tusea asta, nu cumva e si ceva alergic?
Sephoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Unde esti? Un cuvant macar...
Sanatate multa bebeilor si mamicilor bolnaviori/bolnavioare, sa treaca repede.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
quote:
Originally posted by eloise
E-heeee, unde sunt vremurile din sarcina, cand daca ma trezeam la 4 din cauza arsurilor, aveam toate sansele sa o gasesc online pe Sandra, si ea treaza din acelasi motiv...
Chiar, Sandra, ce mai faceti?