Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am revenit. Intr-adevar am mai dormit inca 2 ore, cu bebe langa mine . E asa dulce cum doarme linistit, cu manutza in mana mea...
Dar acum ne-am trezit amandoi si el se foieste pe canapea langa mine scancind in continuu, foarte indignat... Il sacaie dintisorii astia...nimic nu il multumeste.

Cu diversificarea am intrat un pic in panica. Parca nimeni nu mai e in stadiul nostru, la inceputul inceputului...la nivel de cateva lingurite de morcov pe zi. In rest, care mai de care cu piureuri sofisticate si carnita, si fructe, si suculete... Bine, ca asta mi-am dorit, sa il diversific la 6 luni (cerealele pe care i le-am dat de la 5 luni jumate au fost in cantitate mica -pana la 60ml- si mai mult asa, de acomodare cu o alta consistenta, alt gust si cu linguritza). Acum mi se pare ca merge totul asa incet,...Dar am rabdare...ca n-am de ales!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Eloise stai linistita!!! Si eu tot d ela 6 luni am inceput concret...ca pana atunci de la 5 luni jumate numai fructe si suc...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

eloise, stai linistita! noi pregatim meniuri mai sofisticate doar pentru ca am inceput mai devreme ca tine diversificarea. in curand o sa-i gatesti si tu lui vladut retete variate...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello hello

am vazut o multime de poze cu bucurii tot una si una: Itzy, roxana01si Monica, am admirat papusicile voastre in parculet si in iarba; ce frumoase sunt! dar nici mamicile nu sunt mai prejos. L-am vazut si pe Vladut(lilina) intre papusele, smecher rau

eloise, tare simpatic e Vladut in crenguta inflorita! Iar tortuletul a fost tare frumos, ma gandesc ca si delicios.

ancaMT, foarte frumoase pozicile langa statuetele de ceara, dar cea mai frumoasa e Luciana.

pufymic, ca de obicei, am vazut doi pufisori adorabili

mamilili si Marina multa sanatate! off, ce nasol cu racelile acestea.

cpetrut, bine ai revenit. Te asteptam mai des.

dar oare multe alte mamici pe unde sunt: AlinaMorostes, Flavia_ramona,gabitzica, lullabay, iancuta, aramona, Ionica, lakioana, beatrix, Vauva (ai promis ca o sa intri si din tara, se pare ca e tare frumos si bine, ca nu mai ai timp de forum), mamiflori, osna, CeciliaC, scumpik_lui , eli26 si toate celelalte mamici va asteptam.
alexutza tu ai promis poze cu grasnu si ai disparut si tu!

susa, sa aveti parte de un botez minunat!

legat de diversificare si eu i-am introdus cam de la inceput toate legumele. Bineinteles ca manca foarte putin la inceput, dar acum a ajuns sa pape 120-140gr pireut. Preferatul ei ramane pieptul de pui cu morcov, cartof si putin patrunjel.
Azi am sa-i fac carne de vita cu orez si rosii. O sa calesc putin orezul intr-o lingurita de unt, apoi il las sa fiarba impreuna cu o rosie decojita. Carnea o sa o fieb separat cu legumne, iar la final amestec doar carnita cu orezul si putina verdeata. Sper sa-i placa. Eu ca si itzy, am inceput sa-i pun putina sare in mancarica. Era tare rea fara pic de sare.
iar, legat de bautul sucurilor sau ceaiurilor cu biberonul sau cu canita cu cioc nici nu se pune problema. Nu deschide gurita nici sa o bati, asa ca ieri i-am pus sucul de fructe intr-o canita obisnuita si l-a baut. La fel si cu apap plata, deci eu habar nu am avut, dar copilul meu este mare si nu mai are nevoie de biberon As fi vrut tare mult sa se obisnuiasac cu biberonul pentru ca devine dependenta de tzitzi (Mirabela si tu vad ca te-ai plan). De multe ori se trezeste noaptea doar pt a sta cu tzitzi in gurita in loc de suzeta

revin si eu cu niste poze din parculet.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

cateva pozici

strufita mea de cateva zile e tare maraita, eu dau vina pe dintisori, acuma sa vedem...iar acum striga cat o tine gura: "ma-ma"
"ma-ma"

Mergi la inceput

ramomar, am vazut pozele, sunt super; imi place mult aceea cu lalea intre lalele...
ce coincidenta, azi vroiam sa pregatesc si eu orez cu rosii...

poze cu noi

Mergi la inceput

xandrutza, si tot cu carnita de vitel?

Mergi la inceput

tot!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

I'm alive! I survived!

Mi-e mai bine azi ca ieri, sunt pe drumul cel bun...

Andra, in urma cu doua saptamani aceeasi disperare ma cuprinsese si pe mine. Acum nu-mi vine a crede cat de diversificat e Mathias. La noi, cheia succesului a fost urmatoarea: am incercat diverse alimente pana am gasit unul preferat (de ex cereale cu banane sau mar cu afine) si-am camuflat gustul legumelor cu o lingurita din alimentul ce-i place. Deci el credea ca papa mar cu afine si de fapt se hranea cu deliciosul spanac . Initial am vrut sa fac ca tine si sa-i introduc doar legumele, dar cum morcovul ii face greata iar alte piureuri nu-i plac, i-am dat si fructe. Mi-am dat seama ca este important ca el sa se gandeasca la ceva placut cand vede lingurita, sa se gandeasca ca mami ii da papa bun si nu ceva scarbos. Si cine zicea sa nu-i dai bebelusului ceva ce tu n-ai manca mare dreptate avea! Observ ca si Mathias prefera mancarurile (vorba mamei "umane"), a mancat excelent si cu multa pofta din piureul de cartofi facut ptr mine (cu sare si lapte), la fel carnita (din supa "umana") amestecata cu cartofior.

A! Sa nu uit! Subscriu si eu la ce-a zis Mexxa ieri referitor la mancare.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

I'm alive! I survived!

Mi-e mai bine azi ca ieri, sunt pe drumul cel bun...

Andra, in urma cu doua saptamani aceeasi disperare ma cuprinsese si pe mine. Acum nu-mi vine a crede cat de diversificat e Mathias. La noi, cheia succesului a fost urmatoarea: am incercat diverse alimente pana am gasit unul preferat (de ex cereale cu banane sau mar cu afine) si-am camuflat gustul legumelor cu o lingurita din alimentul ce-i place. Deci el credea ca papa mar cu afine si de fapt se hranea cu deliciosul spanac . Initial am vrut sa fac ca tine si sa-i introduc doar legumele, dar cum morcovul ii face greata iar alte piureuri nu-i plac, i-am dat si fructe. Mi-am dat seama ca este important ca el sa se gandeasca la ceva placut cand vede lingurita, sa se gandeasca ca mami ii da papa bun si nu ceva scarbos. Si cine zicea sa nu-i dai bebelusului ceva ce tu n-ai manca mare dreptate avea! Observ ca si Mathias prefera mancarurile (vorba mamei "umane"), a mancat excelent si cu multa pofta din piureul de cartofi facut ptr mine (cu sare si lapte), la fel carnita (din supa "umana") amestecata cu cartofior.

A! Sa nu uit! Subscriu si eu la ce-a zis Mexxa ieri referitor la mancare.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Lili ma bucur ca nu sunt singura mama "nebuna" care da din mancarea ei copilului.
Poate zice lumea ce o vrea...dar sa fim seriosi eu nu a'si manca pireurile alea de legume fara gust nici daca m-ar bate careva

Acum sa va zic...dragul meu copil e plin de muci nu mai rezist si ce credeti...dimineata am fost si am cumparat batista bebelusui...sanatate celui ce a descoperit-o...face minuni.
Merita intr-adevar sa o ai in casa.
Sunt terminata de oboseala.Azi am stat 3 ore si am asteptat sa iasa medicu din operatie sa il consulte pe Sebi.Noroc ca mi-a raspuns pana la urma la telefon si mi-a zis sa vin maine dimineata la 8.30.
Apoi am plecat la medicu de familie sa il vada...nu are nimic doar muci...din cauza ca sambata am fost la nasi si erau 30gr in camera apoi l-am adus la noi in casa unde nu depasesc 22...si asa s-au produs minunatii muci.
Off azi toata ziua am umblat pe la medici.Groaznic.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput