Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 22
xandrutza_76 spune:
buna dimineata!!
eloise, multumesc pentru
somn usor in continuare...
itzy, superbe poze... multumesc pentru sugestii de meniuri!
gety, nu stiu de ce m-am gandit eu tocmai la centrala pe lemne... oricum o centrala e binevenita, nu depinzi de nimeni in ceea ce priveste caldura sau apa calda... chiar vroiam sa te intreb, cum accepta maria broccoli? ma bate un gand... tot de la tine am furat ideea cu ananasul... bine ca ati aflat ce a cauzat probleme la ochiul fetitei,
maria! acum e ok?
eu i-am dat narcisei ieri supica de vitel si piureul de legume cu carnita, le-a ras dintr-o suflare; inca nu am avut probleme cu diversificarea, a acceptat si spanacul, chiar daca nu se da in vant dupa el, dar l-a papat...
microbu, te asteptam...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Andrei, Yagi Alesio Tsubasa, Rebecca Riana si Maja Maria, la multe lunite!!!

poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Sybille, la multi ani!!
poze cu noi
GETY spune:
Xandrutza, l-a papat si pe ala. Ii pun cate un buchetel. Zic si eu ca-i mai schimb meniul si cateodata ii pun mai multa conopida, cateodata le pun aproximativ egale. Azi, de ex., am sa-i pun mai mult broccoli, sa vad cum papa.
Cu ochisorul s-a rezolvat complet, sunt tare multumita in privinta asta, ii mai pun picaturi Nettacin.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Cu ochisorul s-a rezolvat complet, sunt tare multumita in privinta asta, ii mai pun picaturi Nettacin.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ce bine!
poze cu noi
pufymic spune:
[b]Bine v-am regasit bucurii!
Noi aseara tarziu am revenit de la tara....tot mai des vom merge acolo....poate in fiecare week-end....e atat de bine pentru copii!
Avem si www.pufymic.info/thumbnails.php?album=34" target="_blank">POZE NOI!....
Revin sa va citesc....
Eu
xandrutza_76 spune:
pufy, am vazut pozele, sunt foarte frumoase!
poze cu noi
matahut spune:
Neata!
Lili, sanatate multa, stiu cum e sa simti ca mori, in iarna asta numai viroze de genul asta am avut. Of, nu stiu ce virusi sunt, dar sunt tare rai. Dar, vorba aia, tot ce nu te omoara, te face mai puternic
.
Andra, stiu cum e si cu tusea, pe mine ma apuca in mijlocul noptii si nu stiu ce sa ma mai fac, tusesc sub plapuma, in perna, doar doar nu o trezesc pe Maruca. E foarte stresant.
Andra, dar tu de ce vrei neaparat sa incepi cu legumele? Eu cred ca daca e ca copilul sa refuze legumele le refuza si daca i le dai inainte si daca i le dai dupa fructe. De fapt, cred ca depinde mai mult de rabdarea si perseverenta noastra. Nu iti face griji, va papa Vladic bine si morcovelul, daca te vei tine de el.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Pufy, superbe pozele. Cred si eu ca le prieste pufisorilor. Numai eu le tin pe fete in noxe 

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
itzy-bitzy spune:
Neata
Am apucat aseara sa citesc cate ceva...am vazut ca ati intrebat de noi...Marina
Cristina muuulta sanatate lui Vladut...mi se face asa mila cand aud de bebei bolnaviori...ei saracutii nici nu pot spune ce ii doare si plang de ti se rupe inima...
Eloise eu i-am pus d ela inceput TOATE LEGUMELE sa nu am probleme ca nu ii place cand se schimba gustul introducand alta...La mine primele 2 sapt au fost de acomodare cu gustul....manca dar manca ff putin 10-20 lingurite....ma gandeam ca nu ii place...dar a fost doar acomodarea....si ink ceva....fa-o sa fie gustoasa...sa iti placa si tie...eu desi ziceam ca NU VOI PUNE SARE PANA LA 1 AN...am zis sa pun asa un fir de praf de sare sa dea un pic de gust....de atunci papa cate un borcanel de 125 - 130 grame piure + supa ...nu stiu exact cati ml...ca ii dau cu lingurita...vad ca ii place gustul acrisor de suc nu fff dulce...Desi bebeii se nasc dooar cunoscand gustul de dulce mi se pare si mie ca te lesina supa aia duuulce rau d ela legume si morcov...Tu faci cum crezi desigur...eu ti-am spus ce am facut eu dupa 2 sapt in care mi se parea ca papa putin...
Gety ma bucur ca ati scapat de pb cu okisorii
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA