Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Iar in pozele acestea haioase o sa le vedeti pe Ana-Maria cu Daria Roxanei01 la iarba verde...sunt adorabile amandoua

POZE LA IARBA VERDE

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Hai ca azi dau eu cafeaua .... daca nu s-o raci pana va sculati voi.

M-am trezit la 6 sa ii dau mancare copilului si apoi m-a apucat o criza de tuse care nu a trecut cu nimic.... asa ca am venit la computer ca ii deranjam si pe bebe si pe taxu... Nasoala tusea...o urasc...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Itzy foarte frumoase pozele din parc. Ce haioase sunt bebelinele la iarba verde! Si mamicile ce frumusele Roxana01 ce mai face?
Vai... am lesinat de invidie vazand ce "avansata" e natura la Bucuresti....ce cald e si cat de inverzit e peste tot. La noi nu e inca asa.... dar a inceput si aici. Eu ce-i drept nu m-as mai satura de lunile astea de primavara-vara....

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Sa va spun cum merge diversificarea la noi. Ieri i-am dat vreo 2 lingurite de morcov puse in cereale, ca altfel nu accepta. Si la masa de seara iar i-am pus in cereale 2 linguritze de morcov si un picutz de pastarnac fiert. Asa papa fara prea multe mofturi. O fi ok sa tot adaug radacinile astea in cereale si sa cresc treptat cantitatea pana ajung la piure de legume? Daca o sa accepte...Deocamdata morcovul ii face greatza. Eu tin mortis sa incep cu legumele si abia dupa vreo 10 zile dupa ce le-a acceptat sa ii dau fructe... desi parca vad ca atunci gata, nu mai vrea legume!

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Mi-a trecut tusea...ma duc in pat poate mai prin un strop de somn.
Sa avem o zi buna!

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

gety, ce fel de centrala va puneti, pe lemne?

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Nu, Xandrutza, apartamentul pe care l-am cumparat e la bloc. Desi mi-as dori de o mie de ori mai mult sa stau la casa. Tatal meu sta la casa, dar pana si centrala lui e pe gaz, ca a ajuns si acolo conducta de gaz metan.[/b]

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eloise, somnic usor in continuare. Pana la urma, toata problema cu ochisorii Mariei a fost de la "stafilococ auriu". I-au facut o analiza a secretiei si asta i-au gasit.
Te mai asteptam cu vesti bune de la Cristina.
Eu m-am trezit, am ramas singurele, tati s-a reintors la servici. Maria inca mai doarme.
Itzy, stai, stai, dar si cand revii, vii cu niste poze de toata frumusetea. Sa va traiasca, voi aratati super bine si bebeii sunt niste dulci! A mea nu e insetata aproape deloc, bea foarte putine lichide, spre necazul meu. Cat despre mancare, eu ma pot inspira de la tine. Eu am mai adaugat conopida, broccoli, frunze de spanac si marar in piureul de legume. Ii da o nuanta apetisanta de verde. Piure de cartof, asa, neamestecat cu alta leguma, nu mai incerc sa-i dau, ca am fost refuzata
MamiLili, sa te faci bine cat mai repede.
Microbu, te asteptam sa revii cat mai des.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

La cafea si la treaba!
Vremea se anunta superba, asa ca e loc si de plimbareala.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eloise, eu, prima si prima oara am inceput cu morcovel, radacina patrunjel, pastarnac si o bucatica de cartof, care ingroasa piureul. Asta ar fi in loc de cereale. Dar tu da-i ce vezi ca-i place lui, dar sa stii ca la inceput Maria a mancat putin piure de legume, dar cate un pic, cate un pic, i-am crescut cantitatea si mananca destul, zic eu. Azi am sa-i cantaresc castronelul cu mancare. Gol l-am cantarit, sa vad cat mananca fetita mea.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by eloise

O fi ok sa tot adaug radacinile astea in cereale si sa cresc treptat cantitatea pana ajung la piure de legume?

puiul meu creste...

am auzit multe mamici care procedeaza asa; in piureul acceptat adauga alimentul buclucas, crescand treptat cantitatea; se poate intampla sa nu se lase pacalit, si poti sa-i dai in continuare morcovel deghizat in cereale...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput