Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
xandrutza_76 spune:
buna, fetelor! ziceam ca azi, teoretic, ar trebui sa stau degeaba... si am stat, cam 10 minute cat am atipit
de la o vreme nu mai pot dormi in timpul zilei... am si racit binisor... sanatate tuturor!
bine ca aveti vesti de la cristina! dar de sephora ce mai stiti?
apropos de exercitii, pentru fesieri (si picioruse) cel mai simplu exercitiu: cand urcati scarile, urcati cate doua trepte odata, asezand piciorul pe varf (eu practic chestia asta de mult timp). de maine o sa incep sa scriu in blog exercitii, cred ca asa e cel mai bine, si o sa le explic cat mai pe inteles (la scoala intai obisnuiesc elevii cu terminologia si apoi vorbesc numai limba gimnastica-stia lili stang, drept, stang
)
am vazut poze la iarba verde si intre figurine de ceara-sunt super!
la multe lunite bucuriilor de 15! la multi ani, floricel79!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelacquote:
Originally posted by eloise
Nu, asemanarea e pur intamplatoare. Legatura de rudenie e de fapt intre el si Johnny Depp (verisor) si Brad Pitt (nepot de gradu' doi)![]()
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
Andra, cand vin rubedeniile astea in vizita la voi sa ma inviti si pe mine sa-i cunosc.
Vin si eu!!!!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:

Fetelor, pe mine m-a calcat trenu', apoi buldozeru' si-a trecut si-un avion peste mine cand tocmai ateriza
, c'est a dire sunt f f ffffffffff bolnava, simt ca mor si alta nu. Abia ma misc, ma dor gatul, nasul si urechile, nu pot descrie in cuvinte starea mea. N-am mai patit asa de prin 2002 cand chiar am crezut ca mor, vedeam dublu si nu ma puteam misca. V-am zis si ieri c-am inghitit juma' de farmacie...cred ca de asta a dormit copilu toata noaptea, spre fericirea mea. De Mathias se ocupa taxu, il plimba, etc. Sper ca maine ma voi simti mai bine, de fapt trebuie sa fie asa ca ma asteapta o saptamana super plina de trebusoare.
Vroiam doar sa zic c-am vazut pozele anuntate (Adriana pe-ale tale nu, nu erau publice).
Ii doresc si eu multa sanatate lui Vladic. Trombocitopenie a avut sotul meu in toamna, cand am nascut ...daca va mai amintiti.
Inchid ca mor...pe maine!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
Mirabelac spune:
Sanatate multa lui Vladic al Cristinei, ii asteptam cu vesti bune.
Lili asa de rau ai racit? Multa sanatate sa treaca repede boala, aveti grija de voi. Inseamna ca boala asta cu trombocitele e destul de nasoala din cate vad...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eloise spune:
Lili insanatosire grabnica! Imi pare rau ca ai facut o viroza asa urata
. Bine ca nu s-a molipsit si Mathias. Chiar e mare lucru cu alaptarea asta!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
xandrutza_76 spune:
uff, lili, sanatate multa!!!
gety, ce fel de centrala va puneti, pe lemne?
mirabelac, iti doresc de pe acum servici usor, iar david sa doarma tun toata noaptea! eu stau pana la doi ani...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Susa spune:
buna seara mamici de bucurii
De cand e tati acasa nu prea mai avem timp de nimic dar ce bine e sa fim toti impreuna...sambata viitoare facem si noi botezul....intr-un final..saraca nasa nu stiu cum va tine 10 kg-e miscatoare si pline de enrgie in brate in timpul slujbei probabil vom face cu randul...
suntem bine papam fructe si cereala , apoi pireut de legume cu carnita de pui alternat si cu galbenus de ou.i-am dat si ficatel o data si i-a placut mult..in rest laptic...pt hidratare Lucas bea cu multa placere apa de bebelusi si pot sa zic ca bea destul de multa....cam 200ml in 24h. Noaptea dormim bine..mai ales dupa balaceala de seara...
va pupacim si promitem sa mai intram cand avem ceva timp liber..
Pupici la toate bucuriile si sanatate maxima...
microbu spune:
Buna seara!
Mirabela, foarte smecher si frumos puiul tau. Semanati fff mult.
Mamilili, nu ai reusit sa montezi scaunul de masina cu fata spre tine? Ce marca/model este?
Eunice, bine ai venit!
Msl, si eu stiu la fel despre citrice. Trebuie evitate pana la 1an.
Mexxa, foarte frumoase pozele. Mi s-a facut un dor de munteeeeeee...
Eloise, no comment. La pozele voastre nu mai e nevoie de asa ceva...
Revin
Sandra
gargaritza
itzy-bitzy spune:
Buna seara
si cu intarziere va spun Hristos a inviat!
Cred ca sunt peste 2 saptamani de cand nu am mai intrat pe forum...sunt zile in care nici nu am mai deschis netul...
Suntem bine nici o problema...insa daca era frumos afara iesem si de 2 ori pe zi cu bubulina....alteori citeam...m-am reapucat de citit ...chiar simteam nevoia si cheful de a citi o carte buna....vad ca neuronul meu...ala care a mai ramas
face fata unei carti in spaniola...am zis sa mai imi exersez si limbile straine ca uit tot ce stiu...
Cu diversificarea stam fff bine, multumesc lui Dumnezeu ca nu am probleme ink...papa tot ce i-am dat...si chiar f bine...avem 3 mese diversificate si 3 de lapte...ink o mai alaptez la culcare noaptea , pe la 2-3 nopatea si dimi la 6-7....
Am vazut ca discutati despre ce le mai dati bebeilor de papa...
Dimineata eu ii dau asa: branzica , biscuiti fara gluten (am facut rost din strainatate de unii fff buni), banana si mere/pere/caise/piersici/mar copt/mere cu afine. Suc de fructe din mere, morcov si de portocale.
La pranz ii dau asa;
- piureul de legume (albituri, morcov, dovlecel, cartof)...si cu piept de pui / vita,
- piure de cartofi cu branzica si ousor,
- spanac fiert in lapte cu putin cartof si galbenus de ou,
- cartof cu dovlecel si branzica
Ii dau cu lingurita cateva de piure cateva de supica...pt ca nu vrea supa cu biberonul...Stie CLAR ca bibe e pt apa sau suc. Ahhh...e innebunita dupa sucurile de fructe si apa...mie mi s epare ca bea fff multa apa....si bb vostrii sunt asa insetati? Nici nu respira cand bea...si ramane cu mainile in aer sugand![]()
Seara pe la 6-7 ii dau iaurt pe care il amestec cu banana/ caise/ piersica/ si cu cereale sau biscuitii aceia fara gluten de care am facut eu rost...
Ar fi bine sa facem cumva sa scriem retetele de papa pt bebei ca ne mai inspiram unele de la altele...eu pt pranz as mai vrea sugestii
Ma duc sa va citesc si revin
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
POZE DE LA INTALNIREA IN PARC - 4 BEBEII SOMNOROSI CAZUTI LA DATORIE
bebeii: Cosmina (monique), Ana-Maria papusica mea, Daria (Roxana01 )si cavalerul nostru , Vlad (Lilina)
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA