Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Nu rad, as pune si eu o canita cu lapte pe monitorul tau.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nu am gasit nr. de tel al CristineiGoji pe mailul comun, speram ca sunt bine.

Marina despre doctori nu mai zic nimic, de fiecare data cand intreb pediatra ceva, ma lasa in ceata mai mare decat eram inainte, ma ia cu alte intrebari si nu ma lamureste deloc...

gety nu e vb ca nu ma lasa de la serviciu, eu pot sta si pana la 2 ani dar postul e in pericol iar banii care-i primesc acum sunt prea putini fata de ce as castiga daca m-as reintoarce.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
Inscrie-te AZI! E ultima zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Smantana am folosit o sg. data, cumparata din piata, de obicei pun iaurtul care-mi ramane din ziua precedenta.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
Inscrie-te AZI! E ultima zi!

Mergi la inceput

Vin si eu acolo la tine la servici. Eu daca m-as intoarce, cred ca as castiga cu vreun milion mai mult.
Eu banii de la Primarie ii las in cont, pt. rata, iar restul il lasam tot acolo. Acum ne descurcam cu salariul sotzului, plus ca trebuie sa facem si niste economii, sa-i investim in casa inainte de a ne muta. Prima oara: centrala termica si parchet.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Maria mea a adormit cu o jucarica intr-o mana si cu alta jucarica in cealalta mana.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am primit numarul Cristinei de la Roxana care tocmai a venit de la Cluj. I-am trimis un sms, sper sa nu se supere si sper mult de tot sa primesc curand vesti bune!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra, sa ne spui si noua cum afli ceva!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Mi-a raspuns Cristina, spune ca starea lui Vladic este buna, si asteapta maine sa faca din nou analize sa vada daca i-au crescut trombocitele. Daca rezultatul e bun, vor ajunge tot maine acasa. Sunt cam obositi...in spital nu se odihneste prea bine Vladic.

Azi vorbind cu Roxana mi-a spus ca stia de joi ca Vladic a facut trombocitopenie pe fondul virozei si ca sunt din nou internati. M-am ingrijorat dar acum ma bucur sa aflu vesti bune. Sper sa revina Cristina cat mai curand, maine chiar, si bebe sa se insanatoseasca rapid!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Of, saraca Cristina, saracul Vladutz. Dar cum o fi boala asta? Pe fondul racelii? Uf, nici nu vreau sa ma gandesc. Sanatate si sa veniti repede acasa!!!!!!!!!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Cred ca e vorba de scaderea nr-lui de trombocite. Roxana spunea ca pe fond viral nu e asa grav. Tin pumnii lui Vladic!

puiul meu creste...

Mergi la inceput