Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
Mirabelac spune:
O fi nr. ei de telefon pe mailul comun? Macar un sms sa-i trimitem sa vedem daca sunt bine, acu ma uit.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te AZI! E ultima zi!
matahut spune:
Mira, te inteleg cu serviciul...Eu am fost la serviciu de cand avea vreo 7 luni si m-a chinuit noptile pana la 1 an (dar acum imi daus eama ca ce era atunci chin - sculat de 3 ori pe noapte - acum e parfum
). Si cu diversificatul ai dreptate. Eu la Ana, tot fiindca trebuia sa fiu la serviciu 2 mese de-ale ei, nu i-am mai dat lapte dupa masa de fructe si nici dupa cea de legume. Dupa fructe nu era cazul, dupa legume ii dadeam supica (de fapt, tati ii dadea, atunci cand nu eram eu acasa - adica 2 zile pe saptamana). Acum , daca tot stau acasa, am de gand sa ii dau tot tzitzi dupa mese, atunci cand cere.
Ce ma enerveaza insa e ca din experineta mea doctorii astia nu au raspunsuri tocmai la problemele mai nasoale: trezitul de n ori noaptea, dezvatatul de suputul degetului (chiar acum Ana e in spatele meu pe canapea si suge vartos din deget

), venitul la mijlocul noptii in patul parintilor etc. Adica pr cu care se confrunta mamicile! Nu, la pr astea dr dau din umeri sau iti dau niste solutii standard de tot rahatul 

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
AncaMT, eu am recunoscut niste personaje din "Stapanul inelelor" si personajul acela verde dintr-un desen animat, imi scapa numele acum.
Mirabelac, nu te-au lasat sa stai pana la 1 an acasa astia de la tine de la servici?
La mine a fost a doua noapte cand Maria s-a trezit in jur de 4 dupa tzitzi. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Sa nu fo fost o simpla intamplare. Mai rau e ca m-am trezit eu in jur de 12-1,oo si asteptam sa se trezeasca si ea. Ea nimic. Somn dulce si frumos.
N-a mai baut ceai. O mai incerc inainte de culcare. Ma gandesc sa nu se dezhidrateze.
Cucuoancea, zici ca ai pus reteta de iaurt pe mail-ul comun? I-as face si eu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Gety, nu, nu am reteta de iaurt. Parca Itzy a dat-o odata...
GETY spune:
Pai, la asta ma uitam si nu o gaseam. Stiu ca Itzy a postat-o odata, dar n-am avut inspiratia sa o copii atunci.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Itzyyyyyyyyyyyy, pe unde esti???? Ce zici de o retzeta de iaurt?![]()
Mirabelac spune:
Iaurtul il fac asa: la o ceasca de lapte fiert cald pun o lg. mica de iaurt sau smantana si pun la caldura, sa nu radeti... pe monitor... ca da o caldura frate... si in 2-3 ore se face iaurt, iese dulce ca laptele, nu acru.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

GETY spune:
In cap. 55 nu am gasit postarea cu pricina. Sa incerc in cap. 54 sau 56?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mirabelac m-ai salvat.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Iaurtul il fac asa: la o ceasca de lapte fiert cald pun o lg. mica de iaurt sau smantana si pun la caldura, sa nu radeti... pe monitor... ca da o caldura frate... si in 2-3 ore se face iaurt, iese dulce ca laptele, nu acru.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
![]()
Mirabelac, monitorul meu este "flat". Caldura la calorifer nu mai este in timpul zilei... Trebuie sa ma gandesc la o sursa de caldura. Smantana de care pui?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA