Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

buna fetele
mai intram si noi sa va aratam poze de la pitesti de la expozitia de figurine de ceara, recunoasteti personajele?

dati careva iaurt de fructe de la milli sau jogobella, la bebei? sau doar eu sunt inconstienta? ca eu i-am dat, ii place rau dar aseara i-am dat unul de capsuni si acum are o diaree de toata frumusetea..

sanatate si pupici...

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by eloise

Multumim de complimente !

Nu tin minte cine-l juca pe Gheorghe in Rascoala dar seamana destul de bine cu actorul Gheorghe Visu -care e mai in varsta acum, dar cand era tanar semana quasi-perfect-.

DA,DA, DA, DAAAAAAAAAAAAAAAAAA, de Gheorghe Visu vroiam sa spun! He, he, deci am observat bine SI eu vroiam sa iti spun ca atunci cand era tanar (cand ma uitam eu la fileme cu tarani...). Mai, dar nu cumva e vreo legatura de rudenie intre ei?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancaMT
dati careva iaurt de fructe de la milli sau jogobella, la bebei? sau doar eu sunt inconstienta?

Da, doar tu . Anca, eu am mai auzit cateva fete pe forum ca le dau deja iaurt cu fructe bebicilor, dar mie dr mi-a spus sa le tin pe fetele mele departe de produsele astea fiindca au foarte multe e-uri. Chiar si Anei care are 4 ani mi-a spus sa nu ii dau. Ii mai scap ei cate unul, nu face alergie, dar ma mustra constiinta oricum dupa aia. Eu zic ca mai bine ii pui tu fructe in iaurtel. Dar pentru capsuni trebuie sa astepti pana dupa 1 an fiindca ele sunt foarte alergene. Daca copilul faca acum alergie de la ele s-ar putea sa ramana cu o sensibilitate la ele pt tot restul vietii si sa nu mai poate manca capsunele. Ar fi pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Mira, eu nu ma stresez cu sucurile. I-am dat doar la inceput, inainte de a-i da piureutul de fructe. Acum ii rad merele pe razatoarea de sticla si ii dau tot ce iese (deci e un piureut foarte suculent), in rest...san, san si iar san. E oricum "the best". Noaptea eu nu vreau sa ii dau alt lichid (apa, ceai) fiindca daca ii e intr-adevar sete tzitzi e la fel de buna. Nu imi fac iluzii ca nu se va mai trezi daca ii inlocuiesc cu ceai. Fiindca daca ii e intr-adevar sete...se va trezi oricum. Am o verisoara cu 4 copii, iar cel mic o chinuie si acum la un an si 4 luni cu sculari de 2 pana la 5 ori pe noapte pentru ceai . Cu ceilalti 3 copii nu a avut probleme din aste, au dormit frumos noaptea de foarte mici. Cred ca e cum iti e norocul sau vorba doctoriteinoastre "dupa materialul clientului". Eu i-am dat azi noapte o data suzi si am reusit sa o adorm pentru o ora jumate wow!!! Fata de 45 de minute...e o chestie Uf, om vedea noi ce facem pana la urma, dar bibe nu vreau sa ii dau (nu am un motiv concret, pur si simplu...din ambitie ).

Nici al meu nu a primit prea mult suculet, insa eu as fi vrut sa-i dau mai mult pt. vitamine si de sete... nu pot sa-i bag tzatza peste tot in gura... si mai ales ca eu pe 1 iunie ma duc la serviciu, acum incerc sa-l las gata diversificat cu de toate, sa nu-si bata capul mama cu el, vreau sa-i las clar ce papa si cum papa, nu ma las eu in baza ei, ca pe vremuri erau alte idei, stiti si voi...

Nu stiu cum e cu materialul clientului dar noi am dormit foarte bine intr-un timp, nici nu se intorcea in patut, il intorceam eu la 2 cand papa si pana dimineata dormea dus... unde-s vremurile alea... nici nu-mi inchipui cum va fi la serviciu dupa o noaptea de distractii nocturne cu ficiorashul meu...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
Inscrie-te AZI! E ultima zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:

Multumim de complimente !

Nu tin minte cine-l juca pe Gheorghe in Rascoala dar seamana destul de bine cu actorul Gheorghe Visu -care e mai in varsta acum, dar cand era tanar semana quasi-perfect-.

DA,DA, DA, DAAAAAAAAAAAAAAAAAA, de Gheorghe Visu vroiam sa spun! He, he, deci am observat bine SI eu vroiam sa iti spun ca atunci cand era tanar (cand ma uitam eu la fileme cu tarani...). Mai, dar nu cumva e vreo legatura de rudenie intre ei?

Nu, asemanarea e pur intamplatoare. Legatura de rudenie e de fapt intre el si Johnny Depp (verisor) si Brad Pitt (nepot de gradu' doi)

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancaMT

buna fetele
mai intram si noi sa va aratam poze de la pitesti de la expozitia de figurine de ceara, recunoasteti personajele?

Super pozele, Luciana pare foarte interesata de ele, mie imi plac tare mult figurinele din ceara, tare mi-as dori sa le vad si eu in realitate.

dati careva iaurt de fructe de la milli sau jogobella, la bebei? sau doar eu sunt inconstienta? ca eu i-am dat, ii place rau dar aseara i-am dat unul de capsuni si acum are o diaree de toata frumusetea..

Eu ii dau iaurt simplu facut de casa si-i place tare mult, i-am mai dat cu banana blenduit, alte idei nu mai am, apropo cu ce fructe mai amestecati iaurtul?

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Mergi la inceput

Anca, foarte simpatice pozele de la expozitie. Si Luciana nu pare sa se fi speriat de toti monstruletii aceia

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

quote:

Nu, asemanarea e pur intamplatoare. Legatura de rudenie e de fapt intre el si Johnny Depp (verisor) si Brad Pitt (nepot de gradu' doi)

puiul meu creste...

Andra, cand vin rubedeniile astea in vizita la voi sa ma inviti si pe mine sa-i cunosc.

Mergi la inceput

Chiar, ce-o fi cu Cristina& Vladic??? Incep sa ma ingrijorez si eu.... Sper din suflet ca e mai bine mititelul si ca o sa primim vesti bune in curand.

puiul meu creste...

Mergi la inceput

quote:

Mergi la inceput