Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 27
valen spune:
Buna fetelor!!Arunc si eu un ochi pe aici sa vad ce se intampla; La multi ani Irina!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai!La multi ani Anya20!! Te iubim mult, mult.KId, sa va fie de bine we-ul romantic, desi nu prea inteleg ce poate fi ala.Sarah nu este asa vorbareata cum sunt copiii vostri dar sunt multumita de ea oricum ar fi; intelege cam tot ce-i zic dar raspunde mai mult pe pasareste; de vreo 2 saptamani doarme singura in camera ei insa se mai trezeste peste noapte si vine la noi in pat; ia in greutate in acelasi ritm, adica mai mult nu decat da insa m-am obisnuit si cred ca as fi putin speriata daca ar incepe sa se ingrase.Cam atat despre noi, acum incerc sa mai citesc din urma amanunte iar daca am timp poate pun cateva poze (poate-o fi cineva curios sa ne vada)Asa, editezhttp://new.photos.yahoo.com/gabriela_panait2000/album/576460762398672732
nicole74 spune:
Eu sunt super stresata. Nu mi s-a oprit sangerarea si merg la doctor. Sper sa nu fie nevoie de ciuretaj.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
gabiarama spune:
Off,Nicole ,poate totusi nu va fi nevoie de chiuretaj .
Anya , la multi ani fericiti alaturi de printesele tale ![bis]
Eu abia am sosit de la testul de toleranta la glucoza ,insa rezultatul il aflu abia dupa ora 14 .Deci ma plimb azi aproape non stop cu masina prin oras ,ca ma bate gindul sa vizitez si eu Kid's expo , dar doar sa il vizitez , ca mare lucru nu prea mai am de luat .Are asta micu o bafta ca are o gramada de hainute mici -mici ramase de la cei mari si pe care nu am apucat sa le dau nimanui.Nu exagerez ,dar cred ca am vreo 2-3 saci cu hainute care ma asteapta sa le spal ,calc si sa le aranjez la locul lor .Unde ?Nici eu nu stiu ,ca in astia 40mp cit are apartamentul nostru nu prea mai avem unde .Eu tot sper sa se termine mai repede macar o camera la casa ca sa pot face acolo un depozit cu hainele de iarna ale noastre si alte lucruri pe care sotul meu le-a luat pt casa noua (lenjerii,paturi )si care imi ocupa acum un loc pretios .
Off topic :camera copiilor e deja varuita in bleu si urmeaza parchetul ,camera noastra are parchet pe jumatate pus ,baia copiilor e pe terminate , ca ramasese ultima ,beciul e gata .
GABI
33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
b_irina_c spune:
netza,
Anya, la multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita mereu!
Nicole offf... sper sa fie totul bine
!
Jadi asa zic si eu cand doarme bb cu mine. Nu ma satur sa ma mai uit la el, dar apoi adorm si incepe el foitul si lovitul cu picioarele, cu trantitul suzetei si cu datul cu capul de tablia patului... Asa ca dorm mai rau decat daca ma trezesc doar 1 data pe noapte sa ma duc la el. Si el doarme mai rau ca il tot mut eu in pat pe pozitia longitudinala... Poate sunt eu mai egoista
!
Episodul 2 al serialului e mult mai scurt
.
Pe la 10 dupa baita Vlad a adormit singur in patut si a dormit bustean pana azi de dimineatza
. Faza "super tare" e ca pe la 1.30 s-au apucat unii sa sparga asfaltul 

, treaba care a durat pana pe la 4. Asa ca am dormit iar pe canapea in sufragerie
. cred ca cine m-a blestemat sa nu dorm bine orice ar fi
.
Va urma... ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
La multi ani, Alina! Sa ai parte numai de fericire alaturi de familia ta frumoasa!
Vezi mai, Irina, ca nu a fost dupa ani si ani?
Nicole, Gabi, tin pumnii.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Ruxi hihihi corect! Ce vina are el ca niste nebuni spargeau asfalt
?![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
La multi Ani, Anya, doctorul nostru pretios de serviciu! Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebeu frumos, scump, mancacios, fericit la fel ca Anya mica! 
Cu mult drag ne gandim la voi azi!
Irina, am avut si eu un episod unu azi noapte cu Alex care s-a trezit de mai multe ori (afurisitii de canini de jos, ca aia de sus au iesit) asa ca pe la 7 nu am mai rezistat si m-am culcat langa ea. Ce somn dulce alaturi de un bebeu care miroase frumos si care se inghesuie la pieptul meu...Are si ea un cuvant nou, pot sa ma laud. Zice Tzitzi si imi arata sfarcul ei
La baie e foarte interesata de cateva zile sa isi observe sfarcurile (cred ca se gandeste ce mai e si aia) si eu i-am tot zis, tzitzi tzitzi. Ieri m-a prins cand ma dezbracam si a venit repede sa imi arate, la mine, tzitzi. Am murit de ras de ea. Acum daca o intrebi, isi ridica repede tricoul si iti arata unde e tzitzi-ul ei ![]()
cge spune:
Alina, "La Multi Ani" numai bucurii si tot ce doresti sa ti se implineasca alaturi de familia ta frumoasa.
Gabi, va tinem pumnii sa va mutati cat mai repede in casuta voastra.
Valen, cred ca albumul nu e public, n-am putut sa va vad

Nicole, bafta multa si sanatate.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Kid hihihihi...
Si Vladut zice de zor tzitzi, tzitzi. Ba chiar le-a identificat (aratand si cu degetul) intr-un magazin in momentul in care vazatoarea schimba o bluza pe un manechin
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)