Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gabriela, vreau si eu sa vad pozele cu minunea mica, Sarah, dar nu mi se deschide linkul. Il verifici tu , te rog? Sau numai eu am problema asta.

Ca sa ma dau si eu mare cu puiul meu, va aparea pe coperta revistei Ioana Visul Copiilor (Fostul Copilul Meu) joia viitoare. Atunci apare revista pe piata. Sunt tare mandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

LA MULTI ANI!,Alina!Sanatate multa,fericire continua alaturi de cei dragi tie!

Kid,neaparat sa ne reamintesti sa luam revista,te rog!
Sa ma pot lauda ca va cunosc,asa cm am facut si cu Sofia.Cand m-a intrebat sotul de ce-mi cumpar revista(nu se intampla prea des si era mirat,i-am zis ca apare o prietena in ea;si eu am vazut-o pe Sofia doar in poze;de Alex o sa zic ca-i fetita unei prietene,ca-i colega lui Mihnea;asta pentru ca va simt pe toate aproape).

Musai sa zic(am omis ieri)ca tare drag mi-a fost Victorul lui Anto cand l-am vazut cum a adormit cu ciolanul in mana.Anto,ma bucur ca esti mai bine.

Nicol,sper sa n-ai nevoie de chiuretaj.Si daca va fi cazul nu te stresa ca nu vei simti nimic(am trecut din pacate prin experienta asta cu o sarcina oprita in evolutie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Asa cum ma si asteptam diagnosticul de diabet gestational este infirmat .Valorile la testul de glicemie au fost :76 mg/dl inainte de a lua glucoza,149 la o ora dupa si 105 la 2 ore .

Prin urmare sotul a tras concluzia ca bb3 va semana sigur cu Tudu care are picioare mici si burta mare .Pozele de la eco 4D ne fac sa credem ca va fi un falcos cu nasul mic ,tot ca Tudu

GABI33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Alina La Multi Ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca !
Gabi ma bucur ca s-au inselat. Asa a fost si la mine.
Kid bravo ! sa dai link-ul cu coperta cand apare, ca pe Sofia n-am putut s-o vad pe site-ul Unica

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ANYA- LA MULTI ANI fericiti cu sanatate, sa te bucuri de fete impreuna cu sotul tau
GABI- multa sanatate! Bine k esti bine...
KID-wow...felicitari..Moamaaa ce de vedete la Piticodrom !
VALEN- mai pui pozele o data, da? Sa le vedem pina la urma...
NICOLE- cum a fost la dr? Sper k esti bine...
CODRUTA-tu cum te mai simti?

Azi imi merge foarte greu net-ul, nu stiu ce are, abia pot sa trimit raspunsuri
Aaa..ieri Luca s-a trezit la 6 dimineatza,iar azi la 9, 30..va dati seama ce program regulat avem, da ?

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

gata, l-am facut public.gabi, bravo pt. rezultat! Si me mine m-au suspectat de diabet gestational dupa ce primele analize. Le-am refacut si au fost ok dar m-am si stresat putinNicole, iti tin pumnii sa fie totul bine. Multa sanatate!Kid, felicitari pt. vedeta! cred ca tre sa fii tare mandra,na, cine n-ar fi?Am deschis un topic la evenimentele comunitatii, asa ca daca vreti, o puteti felicita pe Anya si acolo.Pana una alta noi plecam la dr.; o duc pe sarah la un control de rutina sau mai exact mergem sa dam peste cap cantarul medicului.Sa aveti o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani Dr.Alina!
Multa sanatate, noroc si multe impliniri alaturi de cei dragi!

Vetelor veniti la Pitesti!
E o nebunie, orasul e plin de flori, sunt multi expozanti,mai multi ca in alti ani.
Inca nu am vazut expozitia, sper sa ajung maine dar am reusit sa-mi cumpar cateva flori.Am vazut standurile de afara cele cu vanzare.Octav e deja inebunit ca se gandeste unde le mai pun si pe astea, si daca ar stii ca asta-i inceputul ca mai am de gand sa cumpar si altele ...
Sa va spun cum face cand vine cate o prietena in vizita?
Zice:"Sa te servesc cu o floare?, Hai , poate iei una acasa ca m-au invadat"
In schimb Alexia iubeste mult florile, vorbeste mult cu ele, le admira, ce mai e m,are pasiunea asta pt. flori.Am un busuioc in ghiveci si toata ziua il miroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

irina si alina, la multi ani! sanatate multa si fericire!

eu n-am vazut-o pe sofia in revista .

uau, kid, felicitari pt coperta!

gabi, eram sigura ca e bine!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

LA MULTI ANI ANYA CU MULTA,MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGII

doamne dar ce greu merge netul la mine ,nici nu pot sa imi deschid PM,oare de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Doamne ce dor imi este de voi !!!!
Dar nu am cum sa mai intru pe DC...DEOCAMDATA.

VA PUPAM DULCE

Mergi la inceput