Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 29
diplodocus spune:
Seara buna!
KID, IRINA-tzitzi a fost la Luca unul dintre primele cuvinte...impreuna cu kk, putza ![]()
CASIANA-"Te servesc cu o floare?" 
VALEN-vazut pozele 
Noapte buna, ne "auzim " miine!
Luca-Mihnea Cel Voinic
Anya20 spune:
va multumesc mult pentru felicitari, fetelor!
si 
chiar mi-ati luminat ziua, iar pentru valen un
in plus, ca stie ca nu ma pot abtine ![]()
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
anirim spune:
buna dimineata fetelor,
Azi sunt fericita, fericita,fericita. Sunt iar insarcinataaaaaaaaaa...am facut doar testul si abia astept sa ma programez la doctor...oau iar voi fi asa
. ce mult imi place.
va pup dulce
codruta_grg spune:
Anirim felicitari

Diplo
, ma simt bine acum, doar ca de la vitamine sau un medicament am facut alergie pe corp (pete mari rosii care ma ard, ca o arsura solara.
Stiti ca pot da astfel de alergii medicamentele?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
nanadana spune:
salutari
ce de vestiiiiiiiii buneeeeeeeeeee 

KID-felictam pe printesa Alexandra 
VALEN-este o dulce,dulce Sarah 
GABI-ma bucur ca analizele au iesit bine,pupice pe burtici
ANIARIM-felicitari mamaico de bb2,iti doresc o sarcina cit mai usoara si un bebe santatos 
CODRUTA-sanatate
,eu una nu stiu nimic dar dute si vezi un dermatolog
gata va pup si ma duc la cumparaturi ca bate vantul la noi peste tot ,toate sau terminat,detergenti ,pamepersi,papica..........pina si hartia higenica
,ne auzim mai tarziu
andreeeea spune:
Buna ziua, piticodrom!
Am lipsit ceva timp, dar din motive obiective! Cateva zile de febra pana la 39,6 m-au tinut departe de orice activitate. Aveam momente cand nu prea mai percepem ce se intampla in jur, cand nu mai intelegeam ce mi se zice... Si toate astea, de la o amigdalita diagnosticata de al treilea medic, a treia zi , ca ceilalti spuneau ca e o banala viroza si ca sa continui cu antitermice, ca in afara de gat, alceva nu ma durea concret. Dar a trecut! Si asa ce se bucura Maria cand putem sa-i zambesc, dupa ce-mi scadea febra si sa-i vorbesc...-"mami nani", ca nu m-am putut ridica din pat trei zile, decat de mers la medic.
Citesc din urma si revin...
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
andreeeea spune:
La multi ani sarbatoritelor noastre, Anya si Irina
!
Felicitari pentru permis, Alinam!
Aniarim, o saricna usoara si un bebe sanatos!
Gabi, stiam eu ca va fi bine!
Nicole, imi pare tare rau. Stiu cum e sa pierzi o sarcina. Si experienta cu chiuretajul de dupa!
. Iti doresc putere si optimism!
Kid si Sofia, ne mandrim ca avem vedete in grup! Bravo!
Codruta, Casiana, si eu ma simt tare slabita, cred ca imunitatea e la pamant. Urmeaza analize si vitaminele de rigoare ca ma cunosc...![]()
Casiana, azi au venit la Simfonia voastra sora mea si cumnatul, special sa vada florile alaturi de nasii lor din Pitesti! Deci pasiunea e extinsa... Abia astept pozele lor! Succes tie la aprovizionare![]()
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)