Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani Irina!Multa sanatate si sa-ti dea Domnul numai bucurii in viata!

Recunosc fetelor nu am avut timp sa mai intru, nu stiu de ce dar parca ziua e prea mica.
In ultima vreme iarasi nu m-am simtit bine, am avut asa o stare proasta si am recurs la Vitamax.Numai el ma scoate din oboseala asta continua.Nu stiu, poate oboseala acumulata de cand am nascut, poate ca am slabit la un moment dat prea mult intr-un timp scurt(am slabit 12 kg in 4 luni), m-au facut sa ma simt asa rau , acum 6 luni am facut o cura cu vitamine si mi-am revenit acum iarasi m-am simtit rau..Sper sa-mi revin.sper sa ajung sa-mi fac si eu analizele.
Voi cum faceti fata?Ati avut probleme de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

mulumesc muuult!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna la fete

Irinala multi ani cu multa,multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi

va multumim tuturor pt admiratie

diana ce comic cred ca era Mihnea,Antoine nu a plins dar a avut el grija sa faca curatenie pe masa sa traga tot de pe acolo, ,o sa vedem la a doua tunsoare cum o sa fie

alexiainainte de toate ar trebuie sa te duci sa iti faci niste analize nu ca ar fi ceva de speriat domane fereste ,dar poti sa ai vre-o lipsa de magneziu sau fier........

irina un smecher Vladut,asteptam episodul 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Irina - Ep 2 trebuie sa fie de bine....

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI, IRINA!!!!
Multi si din partea noastra! Sa fii sanatoasa fericita! Si muuulti, multi ani inainte!
cam pe ultima suta de metri, da acu am reusit sa deschid un pic calculatorul.....succes la episodul 2

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum ca e ora mai rezonabila mai zis si eu una doua si ma duc la culcare ca vad ca l-au suspendat pe base deci ard gazul si ma culc .

Felicitari alina pentru examen, sa ne spui cand iei permisul!

Nana ai tuns buclele? Parca e alt Antoine, mai baietel asa! Mai dur dar la fel de frumos!

Unica, ziceti? Sa iau si eu revista sa ma laud ca o cunosc pe tante din poza! Zice bine?

Irina sper sa fie bine episodul 2, la noi nu a fost dar cica pe la 7 ani se vrea singur in camera .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asa e, asa e, numai la 7 ani se vrea singur in camera, dar cu pupaceala inainte !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Of mai Cristina si eu care vroiam sa apara cineva sa ma contrazica... mai am o sansa, sa doarma cu frasu in pat si sa ne scuteasca pe noi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

jadi o buna idee cu un alt bebe ,ca dupa calcul nici nu o sa scap asa usor de Antoine cred ca vre-o 10 ani,mersi pt admiratie i_am tuns carliontii ca tare mai transpira pe caldura asta

gata ma duc si eu la dodo nopte buna

Mergi la inceput

Eu ce sa zic, poate sunt tampita sau handi dar mi se pare ca asa e de dragalas cand doarme ca as sta sa ma uit la el toata noaptea. In plus sunt topita cand ma ia in brate si se intinde dupa mine! Se stie in siguranta si doarme exact ca un prunc... din pacate nu cred ca se va mai intampla la fel dupa ce voi naste.

Ma duc si eu la dodo asta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput