***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 9
aissa spune:
Cris Gabi imi mai dai o speranta pentru coletul din 21. Nu mai retin, s-a intamplat la vreuna dintre voi sa vina o comanda mai tarzie si apoi sa vina una dinaintea acesteia? Nu stiu daca intelegeti, daca ai comenzi in 15 si 20, sa vina cea din 20 prima si apoi sa apara totusi si cea din 15? (la mine de cate ori a intarziat una din comenzi a fost disparuta definitiv).
cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by aissa
Cris Gabi imi mai dai o speranta pentru coletul din 21. Nu mai retin, s-a intamplat la vreuna dintre voi sa vina o comanda mai tarzie si apoi sa vina una dinaintea acesteia? Nu stiu daca intelegeti, daca ai comenzi in 15 si 20, sa vina cea din 20 prima si apoi sa apara totusi si cea din 15? (la mine de cate ori a intarziat una din comenzi a fost disparuta definitiv).
Aissa, eu am patit asa. A venit intai comanda din 22 acum 2-3 zile si apoi asta sin 21 impreuna cu cea din 30. Cea din 22 a fost colet si l-au trimis cu trenul, iar cea din 21 si cea din 30 au fost scrisori par avion. Oricum se pare ca au fost probleme cu ele, pentru ca la posta mi-au spus ca au venit foarte multe odata ( albe cu buline verzi.............). Sper sa ajunga si ale tale. Iti tin pumnii.
catutza spune:
Buna!
Mi-a venit comanda!!!
Am fost dimineata la posta, si cand am intrebat daca am vreo comanda, alea au ramas surprinse, ca cica pachetul meu era venit de pe 27,(comanda din 17, deci in 10 zile a ajuns) ele au trimis 3 avize iar eu nu m-am dus dupa el!!! Nu-mi venea sa cred ce-mi aud urechile!
Acum dilema mare este...cine e vinovat? Postasul s-au vreun vecin rauvoitor? Chiar nu mai inteleg nimic!
O sa pun link mai tarziu la produse, acum mai am putina treaba,
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
Aissa, Catutza bravo!!! Hai ca saptamna viitoare ingros si eu randul celor care astepta...
Va doresc Paste fericit si sa va bucurati de tot ce ati comandat (si evident primit)!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!![
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
gabitaco spune:
Un Paste fericit, la toata lumea !!!
Sa aveti parte de multa lumina, sanate si numai impliniri.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
dordia2000 spune:
Hristos a inviat!!!
Sper sa nu mai fie problemed de acum incolo si mai sper sa livreze astia in continuare ca eu abia acum am intrat in febra redutista.
Madau...distractie placuta!!! O sa ii fac o poza lui Stefan in pantalonii aia sa vezi ce haios ii vin.
Addya al meu era coletul si super produsele!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aissa
in primul rand HRISTOS A INVIAT!!!
da, aissa si eu am primit inainte comenzi din 21 22 23 si la cateva zile cea din 20 asa ca poti spera (adik sigur sigur vine)
INGRID
croco21 spune:
Hristos a Inviat si sarbatori fericite tuturor redoutistelor!
Ramasesem datoare cu linkurile pt produsele primite. Sunt in general destul de multumita de ele, mai ales ca pentru prima data am nimerit si masurile:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324099456&documentid=321407&categoryid=23111576&single=true&hasNext=1&hasPrev=1 - pantofi, pe negru. Piele la exterior, piele la interior, facuti in Vietnam. Sunt OK, dar nu mai cumpar pe viitor pantofi de la ei. La banii astia gaseam pantofi mai comozi la magazinele noastre. Am cumparat de la Metro pantofi italienesti Lambertazi mult mai frumosi si mai comozi.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094610&documentid=389607&categoryid=23110571&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - tricou roz, am luat masura 46/48. E facut in Grecia, arata bine dar sa vedem cum se va comporta, mi se pare ca se cam labarteaza.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324081488&documentid=389607&categoryid=23110571&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - tricou alb, OK, din bumbac
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324095686&documentid=321407&categoryid=23109815&single=&hasNext=1&hasPrev=1 – o jacheta cache-coeur, pe bej, foarte finuta, arata foarte bine (sigur ca pe manechin arata mult mai bine decat pe mine )
Am mai luat o fusta care imi place f. f. mult, din pacate nu o gasesc. Cred ca a stat foarte putin pe site (sau am luat eu ultimul exemplar) ca am mai cautat-o imediat dupa ce am dat comanda dar nu am gasit-o nici atunci.
Nu am avut cadou, am preferat un cod care sa scada taxa de 5 euro.
Am primit aviz si pentru comanda din 26 martie dar abia miercuri ma duc sa iau coletul. Asta nu contine f. multe, 2 sutiene si o bluza.
Va rog, dati-va si voi cu parerea, vreau sa comand astea:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4327985&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=9022473&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Daca le-a luat cineva, rog sa-mi zica si mie ce parere are. Si stie cineva un cod care sa reduca produsele P-E 2006?
Pupici,
Croco