***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Hristos a Inviat!!!
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094705&documentid=207607&categoryid=22918152&single=&hasNext=1&hasPrev=1 sunt frumoase, marerial bun, culori placute, doar ca nu corespund masurile, trebuie comandat masura mai mare. Am luat 2 seturi
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=048010572&documentid=207607&categoryid=22906257&single=&hasNext=1&hasPrev=1 , material bun, vin bine , am nimerit masura
Am mai avut 2 perechi de pantaloni pentru Bianca dar nu le mai gasesc si faimosul grill (pe care inca nu l-am testat).
Am avut cadou pilota cu 2 fete rosu/portocaliu , sunt incantata de ea ca e subtirica, iar la vara e super buna pentru mine care sunt friguroasa mereu.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
aissa spune:
Vad ca toata lumea inca petrece.
Eu am primit acum un mail de la Collisimo (le scrisesem saptamana trecuta cand ati dat voi link pe aici) si nu mi-au dat acele numere de colet insa zic ca investigheaza si imi scriu din nou. Sunt curioasa daca aflam acele numere, ar fi super, asa am vedea exact unde s-au blocat coletele.
Asta e mesajul:
Dear Madam,
We have received your message and we thank you for your convenience.
Your request has been transmitted to the concerned Department for
checks. An Email response will be sent to you as promptly as possible.
We remain at your disposal for any additional information through the
heading ?contact?: www.coliposte.fr
Cordially,
ColiPoste Customer Service.
PS: Please do not erase your incident number
miki68 spune:
Hristos A Inviat ! Urez distractie placuta redoutistelor. Cum
miscarea de aici e f.slaba, banuiesc ca va distrati. Eu nu prea din
cauza de sotz accidentat la un picior. Nu-i grav, dar nu are voie citeva zile sa calce cu acel picior. Asa ca, home sweet home.
Aveti grija la cantitatea de bunatati sa nu cumva sa nu va mai
vina hainutele proaspat achizitionate.
Oare miine e deschis la posta ca as da o fuga sa vad daca nu mi-a venit pachetul cu produsele comandate pe 28.
Va pup si va doresc ca aceste zile sfinte sa va aduca sanatate, liniste si fericire voua, bebeilor vostri cit si domnilor sotzi atit de ingaduitori cu "dependenta" noastra
cristina d.
felicia74 spune:
Salut, redutistele!
Noi am fost TOATA ziua plecati, asa ca acum ma dor picioarele de mor.
Dar a fost frumos, bine ca e vremea frumoasa.
Am fost azi ptr prima (si ultima) data in Auchan si m-a pufnit rasul cand am vazut preturile la lucrurile de copii: pantalonii ca lumea cel putin 30 roni. Apoi am fost la Happy Baby sa ma interesez de o gecuta de primavara, iar vanzatoarele mi-au aratat unele Cocodrillo - 140 roni Concluzie: Redoute-ul sa traiasca si sa nu opreasca livrarile catre Romanica!
Croco nu stiu nimic despre acele produse, sorry!
Mikki imi pare rau ptr necazul cu sotul tau, sper sa se faca bine repede. Eu stiu ca maine e deschis la posta, dar ptr siguranta poti suna maine la Infopost(021.93.93.111).
De maine astept si eu coletul de pe 3. Mai are cineva comenzi facute pe 3?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
Feli, am aflat intre timp ca miine posta are program normal. Mi-a venit ideea sa ma uit pe site-ul lor, asa ca daca tot am si miine zi libera, cred ca am sa le fac o vizita. Cit despre sotz, musai o sa se faca bine dar mai are de stat un pic acasa cu piciorul pe pernutze, dragu' de el. Ii prieste de minune accidentul asta ! Pe motiv ca nu poate merge nu m-a ajutat deloc la pregatirile de Paste. Fiind la serviciu pina vineri dupa-amiaza, mai toata treaba am facut-o simbata, asa ca duminica am bolit cu febra, muci si dureri de oase. Doar ca ma recuperez repede. Azi am fost destul de vioaie.
cristina d.
aissa spune:
Feli eu am o comanda pe 3, de fapt e re-trimisa o comanda din februarie si in suivi de commande apare cu data de 3. Eu maine nu pot spune ca astept ceva, va veni probabil avizul pentru coletul deja ridicat. Insa sper ca maine sa ajunga la posta coletul din 21...sper inca macar asta sa-l vad daca pe ala din 15 martie nu mai imi fac sperante sa-l primesc.
catutza spune:
Buna!
Felicia , eu astept o comanda de pe 2, dar nu cred ca ajunge asa repede, ca a fost Pastele si ma gandesc eu ca au avut mai multe livrari...dar nu ma supar daca ajunge zilele astea
Aissa , ce ti-ai mai comandat?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
aissa spune:
Ieri, pentru gentile alea rosii, am bagat numai de la Aubaines, camasa aia de 3,25 (care la masura mea e 4,25), un www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324057337&documentid=321407&categoryid=23110316&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank"> pantalon si o www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324057735&documentid=321407&categoryid=23109951&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank"> fusta . (linkurile sunt puse sub cuvintele colorate).
soanso spune:
buna ,
Vineri 06.04 de bucurie ca mi-au venit doua colete am mai facut o comanda mica ,dar nu am primit mail de confirmare ca la celelalte comenzi,
intrebare: cum pot sa stiu daca s-a inregistrat comanda?
oare nu aveam bani suficienti pe card?
ati primit comenzi din 28.03.
SOSO
SOSO