***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
salutare fetelor!!! mai aveti concediu??eu m-am plictisit acasa si azi am venit la serviciu dar stau doar putin
am mai bagat si eu 3 comenzi de vineri incoace si astept sa vina cea din 29
pupici
INGRID
Jasmine spune:
Neata!
Ce mai faceti?Ceva comenzi noi?
Eu deocamdata nu mai am ce sa comand.Sau n-am scotocit bine pe la Aubaines?
Aissa,hai ca poate azi e cu noroc si la tine.Ar fi cazul!
addya spune:
salut gagici redutiste!
soanso, ai rabdare, nu cred k a avut cine sa faca operatiunea bancara de scoatere bani de pe card...
ieri cat a dormit piticu m-am agitat cu catalogul in brate, vreu shi eu niste adidasi puma, ii astept de nus' cand...pana acum cica disponibil peste 12 saptamani, ieri nr meu era epuise..
acum cred ca ma vo reorienta. nu cred k mai comand ceva curand, nu prea mai am ce....adica ar fi muuulte, dar astept shi eu ceva reduceri
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
aissa spune:
Salut!
Soanso vezi in Suivi de commande daca apare acolo comanda. Au fost si ei liberi, cred ca azi sau maine incep (Sabine imi spusese sa o contactez pe 11).
Am fost azi la banca cu cecul de 10,76 euro sa il incasez. Nu merita. Din 10,76 mi-au zis initial ca imi opresc 5 euro ca non-client, apoi a zis fata aia ca imi face cont in euro ca sa imi opreasca doar vreo 2 euro comisioane. Partea naspa e ca vin abia la...sfarsitul lui mai banii in cont. Ca cica se deconteaza uneori si la 60 de zile. Asa ca mai bine nu va incurcati. Asta e nasol pt ca alt mod de a utiliza cecul ar fi fost sa dau iar o comanda pe contul meu si probabil pe fax si sa le trimit cecul tot lor (cel putin asa am inteles eu de pe spatele hartiei respective).
Colissimo nu mi-au mai raspuns nimic inca si ciudat e ca desi eu am scris 2 mesaje, unul referitor la coletele mele nesosite si unul referitor la contul sotului, la el pe mail nu a venit acest mesaj de la Colissimo. Ma rog, tare curioasa sunt daca imi vor furniza acel numar minune, ca tare ma framanta curiozitatea despre unde or fi ajuns coletele mele si celelalte disparute.
croco21 spune:
Aissa, eu am comandat in zilele astea libere si am primit imediat mailul de confirmare, cred ca se trimite automat daca au luat comanda.
Croco
aissa spune:
Da, mail am primit si eu imediat, insa la suivi a stat la "en cours d'enregistration" mai mult decat de obicei, abia azi dimineata a aparut ca "en preparation". Insa ii spuneam lui Soanso sa verifice in suivi ca daca apar acolo, chiar daca nu ar avea mail (uneori intra in bulk si la mine de ex se sterge automat) ar insemna ca e inregistrata comanda.
Ca sa nu mai zic ca la mine de 2 ori mi-a venit mail de confirmare dar comanda nu era de fapt inregistrata ca nu aveam bani destui pe card si nu apare la suivi.
soanso spune:
aissa,addia,multumesc pt raspunsuri ,erau produsele in cos dar unul dintre ele era epuizart ,poate de aia nu am primit mail de confirmare ,acuma l-am scos si am finalizat comanda .dar nu inteleg cum , vineri nu ara epuizat produsul respectiv.
am si primit mailul de confirmare in timp ce tastam aci .
SOSO
felicia74 spune:
Salut!
Ieri am fost in Auchan (ca am auzit eu ca sunt papusi de carpa, dar nu am gasit) si am intrat si la Happy Baby ca sa vad de-o geaca de fas ptr ILinca. Imi arata vanzatoarea tare mandra unele Cocodrillo de 140 roni Azi am fost la Piciul, unde intr-adevar erau lucruri mai ieftine dar urate rau, tiganesti de-a dreptul. Traiasca REDOUTE!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
mey eu sunt cam suparata pe redoute pentru ca nu prea am ce sa-i iau lui fi-miu. eu ce vina am ca al meu cupil poarta marimea 81? shi alea 86 sunt maaaari... sa va zic ce fac? fierb niste tricouri redutiste sa intre nitzel la apa, poate - poate le purtam si noi vara asta
apropo, azi a primit cineva aviz? eu am o comanda data pe 30, nush daca sa-mi misc fundu pana la posta sau nu...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
aissa spune:
Addya eu zic sa mergi. Pentru ca vineri au venit f multe colete si astia de la noi nu cred ca au trimis inca avizele. Eu v-am zis ca venise si al meu vineri seara. Sunt tare curioasa cand imi vine avizul pentru el ca al meu postas e destul de comod.