***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 8
felicia74 spune:
Carmon eu daca as fi gasit coletul desfacut nu l-as fi luat deloc. Acum cum dovedesti ca iti lipseste un produs?
Problema ta poate fi lamurita de cei de la Posta Romana - au un numar ptr relatii cu publicul (azi, sambata au program pana la ora 14):
http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=infopost
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
Nici eu nu cred ca mai poti dovedi ceva,pot sa spuna ca le-ai lasat tu acasa!Reclamatia trebuia facuta pe loc si sa nu accepti coletul pana nu se rezolva reclamatia,au si ei o raspundere,nu pot sa zica ca asa a venit coletul,doar a plecat cu o greutate si pe drum ce a facut ,a slabit!Imi pare f. rau si sper sa o rezolvi totusi!
Paste fericit!
Carmon spune:
Din pacate, nu eu ci mama mea a ridicat ieri pachetul, eu abia azi am ajuns in tara, acasa. O sa ma duc la posta, desi nu sper sa rezolv ceva.
Asta e...
Inca o data, Paste fericit tuturor!
Viairo spune:
In astfel de cazuri, cand exista diferenta de greutate, se face proces verbal, in care specifica cei de la posta ce greutate are coletul in momentul in care este predat. Astfel ai o dovada ca din colet au fost furate lucruri si ceri sa fie facute investigatii, in plus exista si o factura cu numarul de articole. Indiferent de suma trebuie facuta reclamatie, poate astfel se raresc astfel de cazuri.
Procedura de rezolvare a reclamatiilor:
http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=reclamation
quote:
Originally posted by Carmon
Buna fetelor,
Sunt o "redoutista" noua, am facut prima comanda pe 21 martie, pe numele mamei mele, in Galati, si ieri a ajuns pachetul. Comanda a fost de vreo 80 euro, vreo 12 haine mici, dar... surpriza : pachetul a ajuns desfacut, si lipsesc fusta aia cu 3 volanse si rochia de vara, desi pe factura sunt. In plus, din Franta pachetul a plecat cu 3.800kg, si in Galati a ajuns si desfacut, si doar la.. 3 kg.
Unde as putea depune o plangere? Stiu ca paguba nu-i mare, desi alea erau cele mai scumpe lucruri (12 euro si 8 euro), in rest am luat doar chestii reduse si ieftine, probate de voi (camasile la 3 euro, etc..).
Cei din Galati spun ca asa a venit pachetul...
Dar ca sa inchei intr-un ton optimist: sarbatori fericite, si sa nu mai fie probleme de acum :).
Paste fericit!
aissa spune:
Hai ca a aruncat si la mine iepurasul ceva, a venit comanda din 29. M-am dus la posta sperand sa le gasesc pe cele din 15 sau 21 dar cand mi-a zis aia la colete ca am un pachet nu imi venea sa cred. Deci se respecta in continuare regula 1 ba, 1 da.... (7 feb. nu, 15 feb. da, 24 feb. nu, 15 martie nu, 20 martie da, 21 martie nu, nu martie da)
O sa vorbesc cu Andreap, ma gandeam acum sa isi faca ea alt cont, pe o alta adresa de mail, dar cu numele si adresa ei, se poate oare?
In acest colet aveam geaca de 4 euro care e suuuuper (si pe care teoretic ar trebui sa o mai primesc odata daca vine comanda din 3 aprilie), cutiuta pentru omleta la microunde si un pantalon de trening AWS pentru mine care e suuuper, are un material foarte placut. E putin lung dar il scurtez fara probleme. Imi pare rau ca nu l-am luat pe negru dar recunosc ca m-am zgarcit si l-am trecut asa...la umplutura pe cel crem (mai ieftin) ca sa nu mai iau teapa in caz ca nu ajungeau. Si pilota orange cadou.
Pun link putin mai incolo (dupa ce culc fata) pentru pantaloni, geaca si cutiuta le stiti.
Pantalonii: http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103472&DocumentID=201206
andreap spune:
super Aissa!!!!!macar 1 colet a mai ajuns la tine,sa ai si tu o mica bucurie de Paste.
eu inca in pat..bolnava...si tot nu pot muta produsele la favorite,sa dau si eu comanda Aissei,sa vedem daca adresa ei e cu ghinion si atunci trebuie sa te muti,sau tu..si atunci trebuie sa mai mergi pe la biserica..glumesc..stii,nu?
Va doresc la toate un Paste fericit,sanatate,liniste in suflet si numai bine.Va pup si sa ne auzim curand.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Lorenza spune:
...si tot nu pot muta produsele la favorite,sa dau si eu comanda Aissei,
[/quote]
Nu poti sa salvezi paginile la favorite daca ai IE,sau bookmarks daca ai Mozilla?
andreap spune:
Lorenza,vreau sa le salvez la 'produse favorite',ca apoi sa le iau direct in cos,cand o sa am eu bani sa le comand....si nu pot de 4 zile sa fac asta!ba nu intra pe produsul respectiv(cand dau click pe imagine),ba intra dar cand dau 'ajouters a mes preferes' imi spune ca e o problema tehnica,sa incerc mai tarziu...nu inteleg care-i 'buba'.cum la unele merge sa le vad dar oricum nu pot sa le salvez la preferate,iar la altele cand dau click pe imagine,imi spune 'the page can not be ..."si asta,repet,de cateva zile,nu numai ieri sau azi..asta e,poate dupa sarbatori.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Madachan spune:
PASTE FERICIT ,va doresc!
Andreea ,sanatate multa!
Si mie mi-a venit rupt intr0un colt coletul,am observat de abia acasa.Noroc ca nu lipsea nimic. Era rupta cutia cat sa bagi mana si apoi lipita .
EDWARD 29.11.2004
poze->
cris-gabi spune:
La mine toate coletele au venit rupte la un colt si puse in sac cu sigiliul postei romane.
Azi mi-a sosit si mie coletul din 21. Era sub forma de scrisoare fara numar...................A fost trimis par avion.
Sunt foarte multumita de produse. Am avut cadou prosopul cu Nemo. este foarte frumos, insa cam subtire, cum sunt cele pentru plaja. Baietii au fost foarte incantati de el asa ca trebuie sa mai iau unul.
Am comandat produse toamna iarna , care acum nu mai apar, in marea lor majoritate. Am sa caut linkuri si le pun.
Sarbatori fericite