***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Aissa te rog iarta-ma daca te-am suparat cu ceva si voi toate celelelte fete iertati-ma daca v-am suparat.
Nu era cu intentie rea dar sincer nu vreau sa se sisteza shoppingul nostru on line.
Va pup pe toate si avand in vedere ca e VINEREA MARE iertati-ma si intelegeti-ma ca la nervi mai spun si lucruri neplacute.
PASTE FERICIT la toate!
Monikka
Paste fericit si tie!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Aissa te rog iarta-ma daca te-am suparat cu ceva si voi toate celelelte fete iertati-ma daca v-am suparat.
Nu era cu intentie rea dar sincer nu vreau sa se sisteza shoppingul nostru on line.
Va pup pe toate si avand in vedere ca e VINEREA MARE iertati-ma si intelegeti-ma ca la nervi mai spun si lucruri neplacute.
PASTE FERICIT la toate!
Monikka
Multumesc!Paste fericit si tie!
nushulica spune:
jasmineeeeesuper 6 colete mammaaa ce bucurie pe tine...stiu cat de bucuroasa eram eu azi cu 5 dar tu
vad ca iepurasul a fost destul de darnic cu noi cu toate ne-am primit coletele la timp(pentru a face cadou ce nu ne place/vine)
aissa fii optimista eu cred ca vin si la tine coletele...intr-adevar ceva e dubios
adidasii puma care i-am luat sotului 42 ii sunt mici cu toate ca i-am masurat piciorul si m-am luat dupa tabelul de masuri(a si coincis cu nr pe care il poarta el aici)...asta e o sa-i comand alta pereche si o sa-i vand pe astia ca am dat 75 euro pe ei nu pot sa-i dau cadoou
eu ma duc sa bag o comanda repede
noapte buna fetele si spor la treaba celor care bucatariti(eu acum am terminat si ma mai asteapta si maine o zi de bucatarie)
INGRID
addya spune:
eu m-am prostit.
de 15 min ma uit la asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324113447&documentid=419506&categoryid=22935718&single=&hasNext=1&hasPrev=1
oare cat mai am pana sa priceapa piticu shi sa se joace cu asa ceva??
k eu abia astept sa cumpar...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
madau spune:
Gata am spalat/hranit/culcat copilul, ultima raita pe ziua de azi...ma bucur ca pana la urma au venit toate coletele...Catutza io zic sa incerci maine la posta, trebuie sa fie si al tau
Dordia mai dar mare s-a mai facut Stefan de cand nu l-am mai vazut...masura 94 ii vine stransa pe fund. Bravo, sa le poarte sanatos
Jasmine clar cea mai tare redoutista, 6 colete intr-o zi, asta da record, ai o de la mine, esti campioana noastra
Addya cred ca mai avem de asteptat ceva pana se vor juca si copii nostri cu OZN-ul ala, intai sa treaca peste faza cu capace, dopuri, sireturi si alte nebunii
Sper ca ati observat ca azi iar au mai bagat marfa noua, cel putin la Sport am vazut cateva chestii noi, super. Si la copii la fel.
Monica + Aissa m-as bucura mult sa va impacati , e pacat sa ne certam noi din cauza LR..plus ca acum vine caldura, sa nu credeti ca am uitat de
Gata, fug sa ma mai uit nitel la Dansez ptr tine, apoi la nani. Pupici multi, aveti grija de voi, petrecere frumoasa si sa ne reauzim cu bine
Felicia ai legatura
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Va doresc sa va bucurati de Sarbatoarea Pastelui asa cum se cuvine si sa ne revedem voioase si pregatite de noi comenzi.
Va pup pe toate si revin marti.
Lorenza spune:
Iata si pilota India,are 2 fete diferite,cod 18244:
http://new.photos.yahoo.com/lumyionesco/photo/294928804316713038/0
http://new.photos.yahoo.com/lumyionesco/photo/294928804316690487/1#
aissa spune:
Salutare fetelor! Si mie imi pare rau ca m-am incins prea repede, dar sunt chiar intristata de problemele astea si mai ales NU PRICEP ce se intampla.
Am primit 2 colete, 2 plicuri cu cecuri si catalogul de la ei, deci greseala la cont nu poate fi. E imposibil. Altceva se intampla.
Cont nou am facut, pe cel al sotului, e adevarat cu aceeasi adresa, pana acum nu s-a dovedit mai norocos. M-as duce acum pana la posta, daca o fi mai lejer, sa vad daca gasesc ceva acolo, avand in vedere ca ieri s-au primit asa multe colete.
Pup si eu pe toata lumea, pe Monica de 2 ori ca sa nu mai fie suparata si va urez Paste fericit!
PS: chestia ca nu vor mai livra eu sincer o cred un bluf. Cand i-am scris Sabinei ca sper sa nu se ia aceasta decizie, ca au produse super si ca ar fi pacat sa piarda asa o piata mi-a raspuns ca "inca nu -sa luat aceasta decizie". Cred ca mai baga si de la ea putin.
Lorenza spune:
PS: chestia ca nu vor mai livra eu sincer o cred un bluf. Cand i-am scris Sabinei ca sper sa nu se ia aceasta decizie, ca au produse super si ca ar fi pacat sa piarda asa o piata mi-a raspuns ca "inca nu -sa luat aceasta decizie". Cred ca mai baga si de la ea putin.
[/quote]
Baga la greu!
Carmon spune:
Buna fetelor,
Sunt o "redoutista" noua, am facut prima comanda pe 21 martie, pe numele mamei mele, in Galati, si ieri a ajuns pachetul. Comanda a fost de vreo 80 euro, vreo 12 haine mici, dar... surpriza : pachetul a ajuns desfacut, si lipsesc fusta aia cu 3 volanse si rochia de vara, desi pe factura sunt. In plus, din Franta pachetul a plecat cu 3.800kg, si in Galati a ajuns si desfacut, si doar la.. 3 kg.
Unde as putea depune o plangere? Stiu ca paguba nu-i mare, desi alea erau cele mai scumpe lucruri (12 euro si 8 euro), in rest am luat doar chestii reduse si ieftine, probate de voi (camasile la 3 euro, etc..).
Cei din Galati spun ca asa a venit pachetul...
Dar ca sa inchei intr-un ton optimist: sarbatori fericite, si sa nu mai fie probleme de acum :).