***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 6
Jasmine spune:
Nushulicooo,te-am luat,fato!!!
Am primit azi 6 colete!!!
M-am dus la posta fara aviz,de fapt habar n-am daca am vreun aviz in cutie,ca n-am mai trecut pe acasa,m-am dus direct.Cucoanele alea deja ma cunosc si la oficiul asta numai eu primesc colete albe cu buline verzi.Cum apar la ghiseu cum mi se spune daca e sau nu un colet extern imbulinat.
Nu-mi venea sa cred cand tipa de la posta tot mi le aducea din spate,unul cate unul,pana s-a facut un teanc de m-am speriat.Era clar ca n-am cum sa le car acasa : 2 scrisori mari in pungi si 4 colete.Noroc ca am sunat un prieten care a venit si m-a scos din belea.Asa belea...sa tot am.
Eu sunt incantata de ce am primit azi.Inca n-am apucat sa desfac toate coletele,dar in mod clar ma simt ca o gaina in varful gramezii.
Setul de genti rosii e superb.
Nu pot sa pricep ce naiba se intampla in cazul Aissei.Evident ca oricine poate avea ghinion la o comanda,dar sa se repete povestea la aceeasi persoana...Normal ca Aissa e suparata,cine n-ar fi?La noi curg coletele si tocmai la ea s-a intamplat iar ceva?Cum e posibil?
catutza spune:
Nu am primit pachetul din 17
Maine la prima ora sunt la posta, nu se mai poate. Dar tot mai sper, ca vad ca astazi a plouat cu pachete, asa ca poate/poate a ajuns si al meu, dar nu au trimis aviz.
Drum bun maine la fetele care pleaca si sarbatori fericite!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
dordia2000 spune:
Fetele scuze....nu e bun al 2lea link Astea sunt tricourile care le-am luat dar....nu le vazui bine:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=101030269&documentid=359606&categoryid=23112405&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
aissa spune:
Haideti fetelor, nu va mai ganditi si voi ca ma gandesc eu destul in speranta ca imi vine vreo idee cu privire la posibila cauza a triunghiului bermudelor in care intra coletele mele. Om auzi peste 30 de ani, cum mai vin acum scrisori din timpul razboiului, ca primesc coletele de acum . Cine stie unde or zace. De ce se strang ciudateniile la mine? Habar n-am. Poate imi vine si mie marti-miercuri ala din 21...sper. Rau iepurasul asta, n-a vrut sa ma incalt si eu cu ceva nou...
felicia74 spune:
Fetelor, ma bucur foarte mult pentru voi ca ati primit coletele, trebuie sa va simtiti minunat acum.
Insa imi pare rau si pentru Aissa, dar si eu cred ca ar trebui sa anuleze contul si sa o ia de la capat. Chiar merita!
PS: eu chiar NU CRED ca nu vor mai livrea in Ro. A fost o problema... ceva!
Drum bun si sarbatori fericite celor care pleaca!
Restul... noapte buna si mai vorbim maine
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
Am fost sa arunc cutiile la ghena si am coborat si pana la cutia de scrisori,de curiozitate.Aveam 6 avize!
Felicia,si eu sper ca au fost doar niste vorbe in vant si de fapt n-au de gand sa nu mai livreze in RO.Asta nu m-a impiedicat sa dau inca 2 comenzi ieri,ca sa fiu eu sigura
Mi-a luat o ora sa desfac toate pachetele,sa probez,sa studiez.Imi plac toate cele.O bluza e cam scurta pt mine dar asa e modelul,am vazut de cand am comandat-o.Cel mai probabil o va primi mama cadou de Paste.Mai am 2 perechi de pantaloni care imi plac foarte mult si imi vin si bine dar sunt modelul putin evazat,care nu prea e genul meu.Cred ca o sa-i duc la croitorie sa-i mai stramteze un pic jos.In rest toate sunt OK.M-am pricopsit cu inca 3 seturi de genti verzi
Comenzile primite azi erau din 20,26,27 si 28 martie.
addya spune:
hihihi, moama cate fete aveti de dat o BR (adik )
dordia, unul din cele 2 DVP-uri pe care le-am vazut la 77 azi o fi fost al tau
aissa, nu te superi daca iti sugerez ceva? poate e ceva gresit la contul tau, uite daca vrei eu pot sa-ti dau pe PM contul si parola mea sa compari, ca nu ai cum sa comanzi vorba ceea cu cardul meu. daca crezi k e ceva gresit la contul tau eu pot sa verific, stiu suficienta franceza ca sa ma dumiresc ce si cum, si dupa aceea poti sa-ti schimbi linistita parola, sa nu ramai cu dubii. e singura idee pe care o am referitoare la situatia ta...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by addya
aissa, nu te superi daca iti sugerez ceva? poate e ceva gresit la contul tau, uite daca vrei eu pot sa-ti dau pe PM contul si parola mea sa compari, ca nu ai cum sa comanzi vorba ceea cu cardul meu. daca crezi k e ceva gresit la contul tau eu pot sa verific, stiu suficienta franceza ca sa ma dumiresc ce si cum, si dupa aceea poti sa-ti schimbi linistita parola, sa nu ramai cu dubii. e singura idee pe care o am referitoare la situatia ta...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Aissei i-a venit totusi un colet,deci nu e nimic in neregula cu contul ei,zic eu.
addya spune:
jasmine, stiu si eu?
oricum o verificare in plus nu strica, macar pentru linistea ei...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
Bratu Monica spune:
Aissa te rog iarta-ma daca te-am suparat cu ceva si voi toate celelelte fete iertati-ma daca v-am suparat.
Nu era cu intentie rea dar sincer nu vreau sa se sisteza shoppingul nostru on line.
Va pup pe toate si avand in vedere ca e VINEREA MARE iertati-ma si intelegeti-ma ca la nervi mai spun si lucruri neplacute.
PASTE FERICIT la toate!
Monikka