***LA REDOUTE(18)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Yuhuuuuuuuuuuuuuu Mi-a venit coletul din 24 si unicul. Acuma plec de la servici si ma intalnesc cu sotul sa-l ridicam impreuna. Diseara pun link-uri dar...la noapte ca ma duc la cumparaturi si poate mai pun ceva bai pe card sa mai dau o comanda, chiar 2 poate!!! va poop!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tania hai mai lasa-ma si pe mine sa-mi savurez fericirea pana la capat...no, maine scapi de mine, ai timp pana miercuri sa strangi bani. Si uite asa de incheiere, cu deidcatie speciala ptr tine http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117784&documentid=414707&categoryid=22914411&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Enjoy!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dordia super, abia astept sa vad ce ai luat, daca nu-s deja la nani cand pui tu linkurile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ce ma bucur ca ati primit aproape toate ! inseamca ca tot Aissa saraca a ramas cu buba....ce naiba o fi ?!
Drum si rasfat placut Mada !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cum va merge acum site-ul????la mine nu vrea si pace..nici sa intru pe unele produse din cos,sa le mai vad..iar daca totusi intra,nu reusesc sa le mut la 'preferinte'..ca as vrea sa-i dau Aissei comanda...poate de pe numele meu merge.
Da Vlada,vad ca numai Aissa e ghinionista!Culmea e ca 1 colet vine,altul ba,suntem la acelasi Oficiu Postal,deci nu acolo e problema se pare..nu stiu,e tare ciudat si..frustrant,cred.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Si eu am primit azi coletul, comanda era din 21 martie. Din pacate sunt inca la servici , mai stau vreo ora asa ca nu pot sa va spun cum sunt produsele.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am primit doar cecul azi...de 10 euro, sunt curioasa cu ce raman din ei cand ma duc la banca (apropo, pot merge la orice banca cu el???). O sa trec maine pe la posta, daca o fi liber, sa incerc asa, fara aviz...dar nu prea am sperante. De asteptat astept 15, 21, 29 si 3 aprilie (ultimele 2 inca sper sa vina normal, fara intarziere).
Asta e. Imi pare rau ca am stricat nitel atmosfera, inteleg si pozitia Monicai, numai ca eu una am corespondat cu Sabine pe sistem ping-pong, eu scriu, ea raspunde si tot asa. Da, am stresat-o e adevarat, dar nici mie nu mi-e ok sa vad ca nu primesc nici comanda retrimisa si deja se fac 2 luni de cand am platit ceva ce nu am vazut la culoare.
Ma rog, asa sunt eu cu ghinion ce sa zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Aissa, nu poti cere la Laredute sa-ti trimita coletele la alt oficiu postal? Mi se pare suspect ce ti se intampla

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Hai,mai ca e Saptamana Mare,iertati si iubiti-va,viata e scurta!Nimeni n-a spus nimic cu intentia de a supara pe cealalalta,si-a spus fiecare parerea!Omul la suparare spune multe si apoi ii pare rau!Hai faceti primul pas una din voi,va rog mult!Dumnezeu o sa vada si o sa aprecieze!Eu i-am iertat pe cei de la LR,cine stie ce motive a avut cel care a facut-o,poate o fi avut si el dreptatea lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata fetele , am ajuns cu coletul acasa::: Deci...

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324062549&documentid=321407&categoryid=23112405&single=&hasNext=1&hasPrev=1
foarte bune, frumoase dar...i-am luat marimea 102 si vreau sa zic ca ii sunt bune, bune. Imi e teama ca la vara...vor fi mici dar...sa speram ca nu creste asa mult.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=101030269&documentid=321407&categoryid=23112405&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Foarte bune i-am luat marinea 94 si e ok, sunt bune, bune.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086044&documentid=359506&categoryid=23112405&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Superbuna, material ok, cu 2 fetze dar culoarea nu e chiar ca in poza ci mai mult un gri albastrui. E ok. Marimea 102 si ii e f. buna.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094844&documentid=321407&categoryid=23112415&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Superbi dar...marimea 94 ii sunt cam stramti pe funduletz dar....merge. Oricum arata super in ei, si sunt subtirei fix de primavara.

Si i-am mai luat un set de 2 salopete dar nu il mai gasesc pe site, masura 94 si ii sunt maaaaaari dar le va purta la toamna.

Per total sunt superincantata de ele si voi mai da comenzi dar...deocamdata mi-au anulat astia card-ul si nu am putut sa mai pun bani pe el . Il voi rezolva marti si apoi...dau comenzi ca am atatea de cumparat...Oricum o comandutza mica mai pot da ca mai am vreo 780.000 pe el asa ca....merge cred. Dar daca e cardul anulat.....s-ar putea sa nu mearga. O sa incerc sa vad daca merge.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput