***LA REDOUTE(18)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mda, madau, se vede cine vrea BB2

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sa va pove faza la posta:ma duc frumos cu fata in carut ,intru , dau buletinu si o rog pe tanti sa verifice ,astept frumos si-mi zice : aveti doua colete ,zic bun si ma bucur ca au copil da sa vazi camd a venit cu doua cutii de un metru pe jumate ,albe cu ceva verde ,apoi io m-am inverzit.stateam ca luda cu cutiile si cu fata in carucior si nu stiam ce sa fac.norocul meu ca a venit un prieten la posta si m-a ajutata pana la scara blocului .fetelor chiar merita comandat de pe LR numai pt bucuria de a primi coletul ,de al desface,+hainele-s dragute,ios femeie serioasa am 33 ani dar m-am bucurat azi ca un copil ,pe cuvant.asa elan am prins ca tocmai am lansat o comanda(30 EURO) si asa tot doarme pitica.
mada, ce nr. ai comandat gechuta ?

Va pup.SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,

am 3 avize, adica pentru toate coletele, mai putin cel din 6 martie la care sapa Sabine sa vada ce s-a intamplat...

ura!!!!!!!!

si cred ca LR a schimbat ceva in modul de trimitere, ca io am comenzi mici, care ar fi trebuit sa vina in scrisori, adica una e doar cu niste adidasi, alta cu o parka, dar pe toate cele 3 avize scrie "colet extern"

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uraaaaa...mama ce iepuras darnic...se pare ca toata lumea a primit coletele nu?
Sa ne fie de bine si la cat mai multe comenzi fara emotii

Soanso asa am patit si eu data trecuta, am avut un colet de 6.5 kg..nu-ti spun cum am carat sacul pana acasa, se uita lumea la mine ca la urs

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Hai ca io am intrat pe situl postei romane sa verific coletul...e intrat in tara pe data de 4.04..trimis din Franta de pe 22.03..cine stie prin ce tren a stat abandonat

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

madau, pls, masori pantalonii aia in talie si pe fund? si ce masura sunt? am si eu ceva in cos si ezit intre 42 si 44...
r vorba de asta, pe bleu : http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324080256&documentid=321407&categoryid=23110316&single=&hasNext=1&hasPrev=1
plssss

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ma bucur foarte tare ca sunteti multumite ,in special ca vine Pastele,si sper sa nu mai fie probleme de acum incolo cu LR, sa fim tratati si noi cu respect!Am stabilit cu Sabine sa-i trimit inapoi pantofii.Oricat o costa nu stau sa mai calculez daca ies sau nu in castig,nu stau sa ma mai tiganesc sa-mi plateasca taxa de transport,sa stie si ei ca se mai fac ''greseli'' si la ei nu numai la noi!
Paste fericit!Cele care pleaca in excursii,sa aiba timp bun,calatorie plina de surprize placute,si sa se intoarca cu bateriile incarcate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Veselie mare pe-aici!Ce bine ca au venit atatea colete!Eu sper ca e si la mine in cutia de scrisori un aviz,dar ajung acasa abia pe la ora 19.Oare azi mai e deschis la posta pana la ora 20,ca intr-o zi de vineri obisnuita?

Mergi la inceput

La mine la posta e deschis pana la ora 21 azi, ca o zi normala de vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Yuuuuuuuuiiii ce de vesti bun!!! No, asa da, sarbatori!

MADAU, tu nu trebuie sa pleci pe undeva prin vacanta si sa faci niste bagaje? Ce cauti pe LR la ora asta? . In alta ordine de idei, vreau sa te declar "sapatoare-shefa-pe-site-uri-online"
, ca gasesti niste chestii de-mi sta mintea in loc. Perna aia e BESTIALAAAA, acum m-ai bagat in boala si vreau bani sa strang, sa o iau pentru bb2. Pleaca odata in vacanta, ca dau faliment!!!!!!!

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput