Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata, nu mai bine, voi de ce intelegeti totul pe dos, iaca io nu pricep.Bine de monicutza nu stia lili, cu toate ca io suspectam, pentru ca noaptea rizacila tot ia voturi, si asta o fac fetele de peste hotare, la care e ziua cind la noi e noaptea, deci ramin fetele din SUA, Canada, si Japonia(eu is sigura ca si Virgi voteaza), de Carmina(hai cati dau o bataita) eu stiam sigur, cum stiu si de alte fete, care leam intrebat personal daca voteaza si imi spun ca da, pot sa va zic ca si vavitzu voteaza, chiar daca nu are timp sa intre sa ne povesteasca de edu, si dupa cum ati observat nea numit pe mine si pe dana, de aceea ca am facut apel public, nu deaceea ca numai noi votam, eu chiar contabilizez voturile, si imi dau seama cine voteaza, doar cind nu prea sa votat vam zis ca sa perdut citeva pe drum, a aparut oana si a spus sincer ca ea se perduse, pot sa va zic ca nu stiu acum nimic de Luana(apropo stie cineva, nui bolnava hora cumva) si posibil ca ea tot era prin cele perdute, si tot asa.
Asa ca va rog io mult nu va suparati pe lili, ca ea saraca mai are si 2examene simbata si duminica, pentru care invata de zor.
Si in final (cum se striga odata la noi pe piata) UNIRE LIVADA!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

La multi ani, Gabi!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Acum imi cer scuze de la Gabi, ca ar fi trebuit sa incep cu felicitari pentru ea.
LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE, BUCURII DE LA SOT SI COPII, SA IUBESTI SA FII IUBITA, MAI PUTIN LUCRU SI BOLI!!!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Maia Sofia la multi ani!Sa cresti mare si frumoasa si sa fi bucuria parintilor tai! Scuze de intarziere.

Camelia, la multi ani!Sa fi fericita si sa scapi de toate necazurile pe care le ai.Salutari de la toata familia noastra.

Fetelor, am avut ieri o zi care a inceput ingrozitor si s-a terminat magnific.Ieri noapte Victor mai mult a plans in somn si ieri de dimineata nu i-a convenit nimic pana a reusit pe la 4 sa doarma linistit.Si aseara, dupa o scurta plimbare cu taticul lui afara de manute, cand a intrat in casa a mers singurel pana la mine.Sa vedem daca azi mai are curaj.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Mia dat oana lui paul o idee si vreau sa vo zic.
Deci ca sa nu avem timp de cearta, fiecare mamica(si taticu) isi alege o zi si ne povesteste ce a mai facut cireasa sa ultimul timp, dar tot, ce a mincat, ce a zis, ce a facut, cite ori sa lovit, pe cine iubeste, si tot asa, plus o sa mai avem intrebarile care ne mai macina, si dezbatem comportamentul fiecarei cirese, o sa fie si interesant si fara tensiune.
Ce ziceti?Eu pun propunerea la vot.Cinei pentru?Cinei contra?Si citi se abtin?

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Gabi
Sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei iubiti

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI Gabi!!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele!!! Multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Gabi! Sa ne traiesti alaturi de puiutii tai dragi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, Gabi25!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

...
Oana, baga si tu o poza sa te mai vedem cum arati. Care-i noua tinta? Nu eu sunt cu baby legs, Andreea, (Amis).

...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Multzam de corectura
Atunci, Andreea - iui, cum am uitat? doar tu ai blogul acela dragutz.... senila-s...
Deci, e super cu baby legs - sunt ca jambierele la fotbalisti, al meu pui umbla pe gresie si ii tin cald la genunchi, plus ca nu se mai scamosheaza nadragii.

Poze inca nu.....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput