Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)
Raspunsuri - Pagina 27
adriana spune:
Mersi Diana. ![]()
Eu cautam ceva cu lumeacopiilor.. si nu-mi iesea..
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Doroti si PuiuDana, multumesc din suflet pentru daruirea si atasamentul fata de Razacila, dar cred ca cine a avut urechi sa auda a auzit deja... dovada o reprezinta fetele care m-au contactat pe e-mail si pe messSi zau ca nu tin mortis sa-l fac un star pe Moaca! Oricum, stim bine acum cine sunt prietenii nostri. I-am identificat
Va rog sa nu mai solicitati voturi pentru Alec, ma multumesc cu cele pe care le avem
Mi se pare foarte urat tonul pe care il folosesti si ceea ce zici. Sa iti explic si de ce: zici ca "dovada o reprezinta fetele care m-au contactat pe e-mail si pe mess", dar eu nu te-am contactat in nici un fel si tot l-am votat pe Razacila aproape din ora in ora de vreo 3 zile. Si mai zici: "Oricum, stim bine acum cine sunt prietenii nostri. I-am identificat". Sunt sigura ca pe mine nu m-ai identificat, nu aveai cum, deci nu fac parte din gasca de prieteni, nu?
Pe razacila voi continua sa il votez cat de des posibil, pentru ca este un dulce si merita sa castige, dar m-am simtit ofensata de mesajul tau usor ironic si a trebuit sa spun chestia asta. No offence daca am nimerit-o pe alaturi, dar asa am perceput eu paragraful de mai sus.
Monica
21+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Miti scuze ca raspund asa tarziu mesajului tau legat de tricoul cu cireasa, dar iar a fost Alex bolnav. Tot viroza, tot cu temperatura peste 39 vreo 2 zile, plus ca ne chinuim cu o tuse enervanta si multe secretii care i se aduna in gatut si nu poate sa doarma din cauza asta. Oricum suntem mai bine cu fiecare zi.
Mie mi se pare complicat sa trimit bani de aici, sa se faca tricoul in Ro si apoi sa se trimita aici, asa ca nu ma bag. Prefer sa vorbesc cu arleena sa imi trimita ce va fi imprimat, sa cumpar eu un tricouas si sa il imprim aici, daca voi avea timp la momentul respectiv. Nu este nici asa complicat, nici asa costisitor.
Plus ca nu ma simt 100% ca facand parte din livada, partial pentru ca la burtici nu am fost alaturi de voi, acum am putin timp sa scriu si din cauza asta multe fete nici nu stiu ca imi fac si eu veacul pe aici, iar cand se va naste printesica chiar ca nu voi mai avea timp de forumuri.
Cand mai ai timp mai da si tu un telefon, poate ne mai intalnim. Cu Miki ai mai vorbit? Ce mai face banditzelul?
Monica
24+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
adriana spune:
Hic, iar si eu pe aici.. iara cearta? 
Legat de tricouri, mie mi-ar placea sa fie o cireasa grasa pe fatza tricoului, cu textul "Prinde-ma daca poti"
si pe spate mi-ar placea poezia lui EllaX, care mi-a placut ffff mult![]()
Se coc ciresele,
Sute, de sute,
Culeg fetele multe:
Asta-mi place, asta e a mea,
Asta tie nu ti-oi da.
Asta tie nu ti-oi da.
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by adriana
Hic
Bata era pentru mine, nu? Hihi

Monica
24+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
carminabulina spune:
quote:
Legat de tricouri, mie mi-ar placea sa fie o cireasa grasa pe fatza tricoului, cu textul "Prinde-ma daca poti"si pe spate mi-ar placea poezia lui EllaX, care mi-a placut ffff mult
Se coc ciresele,
Sute, de sute,
Culeg fetele multe:
Asta tie nu ti-oi da.
Asta tie nu ti-oi da.
Mistoooo si asa...ma rog fara sa repetam ultimele 2 versuri
Si nu se cearta nimeni dar isi mai spune si omul parerea...tocmai ce am tinut o pledoarie despre asta saptamana trecuta
Monicutza la fel si eu am perceput mesajul Lacramioarei, doar ca Asa cum ai spus si tu Lacri, faptul ca ne cunoastem ne afecteaza obiectivitatea. Eu am tinut sa o impac si nu sa o cert...
desi ar cam trebui sa te cert Lacramioaro ca eu l-am votat pe Razacila si se pare ca in mesajul tau nu mai eram prietene
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Carmina, is totale ciresele astea cu ouale vopsite. Inca Mihnea e de-a dreptul finut, nu le bruscheaza...
Ei, am aratat si eu partea frumoasa publicului
adriana spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bbquote:
Hic... nu cearta, doar am spus si eu ce m-a deranjat.
Bata era pentru mine, nu? Hihi
Monicutza,

LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bbquote:
Originally posted by LYLY809
Doroti si PuiuDana, multumesc din suflet pentru daruirea si atasamentul fata de Razacila, dar cred ca cine a avut urechi sa auda a auzit deja... dovada o reprezinta fetele care m-au contactat pe e-mail si pe messSi zau ca nu tin mortis sa-l fac un star pe Moaca! Oricum, stim bine acum cine sunt prietenii nostri. I-am identificat
Va rog sa nu mai solicitati voturi pentru Alec, ma multumesc cu cele pe care le avem
Mi se pare foarte urat tonul pe care il folosesti si ceea ce zici. Sa iti explic si de ce: zici ca "dovada o reprezinta fetele care m-au contactat pe e-mail si pe mess", dar eu nu te-am contactat in nici un fel si tot l-am votat pe Razacila aproape din ora in ora de vreo 3 zile. Si mai zici: "Oricum, stim bine acum cine sunt prietenii nostri. I-am identificat". Sunt sigura ca pe mine nu m-ai identificat, nu aveai cum, deci nu fac parte din gasca de prieteni, nu?
Pe razacila voi continua sa il votez cat de des posibil, pentru ca este un dulce si merita sa castige, dar m-am simtit ofensata de mesajul tau usor ironic si a trebuit sa spun chestia asta. No offence daca am nimerit-o pe alaturi, dar asa am perceput eu paragraful de mai sus.
Monica21+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
Rectific: UNA dintre dovezi. Sunt fete care au postat aici, spre exemplu. Dar dovezile le strang pentru mine. Si exista persoane de la care, in mod rezonabil, nu ma astept sa reactioneze cu entuziasm pentru ca au anumite probleme. Copilasii bolnavi, ele insele bolnave, etc.
As dori sa nu mai dezbatem acest subiect, daca se poate.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Si zau ca nu tin mortis sa-l fac un star pe Moaca! Oricum, stim bine acum cine sunt prietenii nostri. I-am identificat
lui