Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Am vazut ce cald e acasa...aici nu e asa cald. Sunt cam 3-4 grade acum. Maine se anunta zapada intr 2-4 cm. Vineri iar cica o sa avem fulgi de zapada. Sambata nori. Duminica ploaie si ninsoare. Luni ninsoare. Marti ploaie. Abia miercurea viitoare o sa avem iar soare .
Va jur ca sunt super depresata cu vremea asta. Simt ca voi exploda....ba nu, voi "imploda", adica pe dinauntru
Iar in Bucuresti maine vor fi 24 de grade...va invidiez de morrrrrr ! sincer

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani Soficu' ! Sa traiesti, sa cresti mare sanatoasa, si nu prea devreme acasa! Vad ca ai luat prima buba serioasa, iti urez sa nu mai ai parte de altele.

Petra pentru 10 lunite! Multumim Amiss.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

miti in primul rand nu am apucat sa-ti multumesc pentru "bucatica" de zapada insa o fac acum.
Mihnea nu punea oualele in farfurie pentru ca stie ca acolo sta mancarea ci pentru ca prin imitatie, de ceva vreme, pune lucrurile, sau macar incearca, de acolo de unde le-a luat, ex: capacul la bibe, capacul la borcanel, sosetele in picioare si orice carpa pe cap si multe altele.
Lapte bea de 2 ori pe zi in total 500-540 ml si asta de cand l-am trecut pe milumil3. Are doar 4 mese pe zi: 2 de lapte si alte 2-legume si fructe, legume si iaurt sau legume si cereale. Cereale mai putin in ultima vreme ca nu prea se omoara dupa ele.
Nu mananca niciodata mai mult de 150 gr de piure de legume si mai mult de 125 de fructe. dar am invatat ca asta e ritmului lui si degeaba ma crizez eu ca el tot atat mananca.

Unde trimit pozele? Pe adresa ta Doroti?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Diana,multumesc pt link-uri.Am vazut ca cele mai multe mamici au asteptat si 11 ani pt operatie.Nu mai ma gandesc la asta acum.Mai astept si eu,o sa vb si cu pediatra luna viitoare.Am vazut pozele cu puiutii tai si closca.Super sunteti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diana79, Cami, Amiss, multumesc frumos pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, revin si eu sa va pove urmatoarele:

-am fost la doc pentru decalotare si sper sa scapam repede de usturimi. A plans rau acolo(vreo 3 minute) si la primul pishu. Si acum plange cand face pisulica dar mult mai putin. In 2-3 zile suntem ca noi! Cred ca am procedat corect, caci nu vroiam sa se infecteze si sa fiu fortata sa ajung la doc pentru operatia susnumita
- cate despre platfus, doc ne-a spus ca 80% din bbei au talpile plate pana la doi ani; atunci se poate pune diagnosticul final

Doroti si PuiuDana, multumesc din suflet pentru daruirea si atasamentul fata de Razacila, dar cred ca cine a avut urechi sa auda a auzit deja... dovada o reprezinta fetele care m-au contactat pe e-mail si pe mess Si zau ca nu tin mortis sa-l fac un star pe Moaca! Oricum, stim bine acum cine sunt prietenii nostri. I-am identificat Va rog sa nu mai solicitati voturi pentru Alec, ma multumesc cu cele pe care le avem

Da, PuiuDana, asteapta sa vezi ce spune pediatrul. Diana a fost iarasi pe faza, draguta ca intotdeauna.

Suntem pe aici si noi si va urmarim, sa vedem ce mai povestiti

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lacramioara nu renunta. Fuse lumea intr-o minivacanta dar revenim acum cu forte proaspete. Ce sunt acolo 30 de voturi diferenta ? Maine o mare mobilizare si restabilim clasamentul .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dana, Lacri, . Dana ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos!

Carmina, is totale ciresele astea cu ouale vopsite. Inca Mihnea e de-a dreptul finut, nu le bruscheaza...

Oana, baga si tu o poza sa te mai vedem cum arati. Care-i noua tinta? Nu eu sunt cu baby legs, Andreea, (Amis).

Miti, tricourile fratiorilor sunt din SUA... Un prieten ni le-a adus din Florida.

No ase. Mi-e somn, asa ca pup livada si ma retrag. Pe maine!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Fetele, dati-mi si mie linkul acela cu concursul lui lyly, n-am timp sa caut acuma...
Senchiu

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

http://lumea piticilor.ro/?bbstar=vot&ctrlno=1175849186&id=3626&ip=86.121.135.106&SESS=eFg9cd59dadd3ab7435de36a634203b29e535u

Edit. Fara pauza intre lumea si piticilor. Ca sa nu apara reclama.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput