Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

LA MULTI ANI GABI!!!! Multa sanatate si fericire!

Votat si io pe Razacila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cat este de frumos afara! De miercuri incolo o sa-l plimb pe Alec toata ziulica, sa fie clar! M-am saturat sa stau in casa cu nasu-n carti
Ati sesizat ca au infrunzit...vreascurile?
Doroti, sunt de acord cu propunerea voastra. E vorba de crampeie din jurnalul zilnic al fiecarei cirese...interesant!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shoricutza

LA MULTI ANI GABI!!!! Multa sanatate si fericire!

Votat si io pe Razacila!

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Iti multumim. Important este faptul ca sunteti alaturi de noi, nu rezultatul final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Si eu l-am votat pe Alexandru zilele trecute.
Si m-a cam frapat mesajul tau Lyly. De ce mereu trebuie sa existe dovezi de prietenie sau alte cele nu stiu.

Oricum eu voi continua sa votez, nu voi da nici un raport si fac asta pentru ca este un bebe deosebit de dragalas si merita sa castige.

Carmen stiu ca nu prea am reusit sa citesc cu f mare atentie ce s-a scris, si poate a fost o intrebare nu prea la locul ei dar mi-ai ignorat-o! . Zi "nu vreau sa raspund" daca e asa, daca nu chiar ma ingrijoram daca lui Mihnea i-a aparut din nou alergia si daca veti face teste pt ea. Stiu ca erai stresata de asta.

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
LA MULTI ANI, GABI!!!!
Sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familie!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Si eu sunt de acord cu propunerea Oanei (mamica de Paul)! Doroti, multumim de intermediere!Foarte faina! Mie, una, imi place si pentru ca macar asa o sa ma adun sa povestesc si eu despre noi - o sa am tema! Ca, dealtfel, citesc si privesc cu bucurie (si cu folos) cam tot ce postati...

Cat despre Razacila al lui Lacri, suntem multe care l-am votat, da' nu cred ca am facut-o ca sa ne auzim multumiri si laude. Si mai cred ca "scaparea" lui Lacri mie mi-a folosit: incep sa ma linistesc si sa nu ma mai simt defecta. Toata lumea e un pic certareata si nediplomata, in zilele astea frumoase, dar tare grele si epuizante! Si daca noi nu intelegem, ce sa asteptam de la altii?! Ca sa o citez pe sora-mea: "da' de ce esti asa de nervoasa?" Lacri, da-ti si ia-ti examenele alea si hai la plimbare, ca e frumos afara si Razacila e... razacios!

Mergi la inceput

Rog sa nu se mai insiste asupra mesajului meu cu dovezile.
Multumesc.

Mergi la inceput

Doroti, votez si eu pentru!
Alexandra are roseola infantum. Deci antibioticele au fost date aiurea....De ieri i-a aparut eruptia pe corp, pe frunte, dupa urechi, pe gat. Off...intr-un fel ma bucur ca e asta, ca toti imi reprosau ca am racit copilul ca am scos-o afara prea subtire imbracata, ca i-am dat apa la temperatura camerei( a se nota ca mamele noastre ii dau apa incalzita cand o ducem acolo ).
Trebuie sa stam in casa pana luni si sa-i dau mancare usoara, fara carne si fara ou. Si cand ma gandesc ca nu am iesit din casa de duminica... Dar important e sa fie ea bine. Febra nu mai are deloc.
Si eu am votat ieri la greu pentru cireasa noastra, ca merita. Tocmai ce am bagat un vot si acum. Doar suntem . Sucevenii astia voteaza tot orasul, ce naiba....

/

Mergi la inceput

Lacra, am notat. Am dat send inainte de a citi mesajul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Cat despre tricouri, eu una n-am nici o alta idee decat ca vreau un tricou. Sunt in pana de idei si nu-s nici foarte buna la conversatie, zilele astea. Imi rezerv dreptul sa spun daca ceva nu-mi place deloc, ca doar la critica sunt ex-tra-or-di-na-ra, de cand ma stiu.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput